Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kařdý soudný lověk by měl s článkem souhlasit.Jenom nenávistný pravičák( omlouvám se těm rozumným pravičákům) to odsuzuje.Kdyby to dělal na iDnes, tak bych se nedivil, ale na tiscali, kde je převaha rozumných lidí je to drzost a provokace.
  • Veliký kus pravdy,který byl ku podivu otisknut.To bohužel v Nemeckých medií nenajdete.
    Problém je s tou dohodou-EU je v podstate Nemecko,trochu Francie a Benelux.Ostatní malé státy prakticky nemají co ríci/omlouvám se+ješte velkopolská ríše/.Jelikož ale Nemecko nemá a ani nemùže mít bez souhlasu USA vlastní mínení a rozhodnutí nevím jak by to urovnání melo následovat.Ono je také možné,že Rusko už ani nebude mít zájem na rozhodující dálší spolupráci s EU protože vidí jak lehce jí lze negativne nasmerovat.A pokud se USA rozhodne neco "urovnat" je otázka koho a co to bude "stát".Dny jdou dále,lidé umírají a státy vedou ùnavné diskuse,den co den nové "šaškárny a lži .V podstate nebude vítez ale všichni už mají pohár!
  • Konečně článek, který je pravdivý a popsal skutečnosti reálně jaké jsou.
  • Přesně , lepši to snad napsat ani nejde. Ukrajina by měla Rusům sloužit jako nárazníkový stát a ještě bych to doplnil, když ne celá Ukrajina tak aspoň tzv. Doněcká nebo Luhanská republika. Mimochodem na to dojelo naše pražské jaro. Kdyby Dubček a spol. nepřepisovali na jaře 1968 naši vojenskou doktrínu , Rus by tady nepřišel. Tehdy jsme totiž my sloužili jako nárazníkový stát a Rus měl obavy , že o to přijde .
    • Co pořád máte s tím Rusem, když nám tanky poslal na zvací dopis Slováka Bilaka soudruh generální tajemník UKRAJINEC Brežněv, a na ambasádě v Praze byl Ukrajinec Červoněnko, od r. 53 vládli v SSSR Ukrajinci a řídili to Ukrajinci, protože kdyby vládli Rusové, tak by se ruský Krym NIKDY nestal ukrajinským územím, což dnes jasně ukázal RUs Putin, protože když se k moci dostali převratem fašisté a USSá tak si rychle Rusové vzali Krym zpět . Takže ukázka vymývání mozků do čista do čista, prostě krádež Krymu by nebyla možná , kdyby v SSSR neměli navrch Ukrajinci. Kdo má sílu ten vládne a ten také provádí velké transakce , což u Krymu bylo zjevné. Stejně tak RUsem nebyl Stalin, ale Gruzínec a s ním vládli opět stejní šíbři -z Kavkazu Bérija, ˇŽid - šlechtic polský z Litvy - Dzeržinskij, co založil pověstnou Čeku, tedy žádný RUS, Tak se už konečně všichni proberme. I v politice je logika, nic se neprovádí náhodně a už vůbec ne velké akce a přesuny. A dnes jsou to opět Ukrajinci, uřvaní a všehoschopní šmejdi, kteří ve vedení převažují - fašisté banderovci a voři v zakoně, co ohrožují EU i celý svět za přispění USSA a EU. .
    • Pekne napsane *2* *2*
  • Přesné, srozumitelné a logické.Není k článku co dodat.
  • Už jen ta blbost, že Ukrajinci vymění zloděje Janukovyče za ještě větší zloděje, kterým to Jaéhnukovyč, Kučma, Tymošenková, Juščenko umožnili a kradli ručkou společnou a navíc kolaborují a využívají ve svých soukromých gardách fašisty banderovce- Porošenka , Kolomojského, Achmetova a další šmejdy.

    To je proti logice zdravého a proto je toto jasná ukázka hodně shnilého a zrůdného ve státě ukrajinském. a navíc tím ohrožují tito mentálové Evropu a celý svět za přispění j-elit v Bruselu a USSá ve Fashingtonu.
    • Příčiny proč je to na Ukrajině tak jak to je se k uspokojení aktérů „majdanské revoluce“ vzdalují a zůstává stále se stupňující agresivní propaganda zaměřená jedním směrem ta již v Evropě jednou byla. NATO konečně našlo smysluplnost své existence to bylo do této doby dost složité dokládat, že je zde na obranu proti „iránským a severokorejským raketám“! Nemělo do čeho „píchnout“ ale konečně sláva prozřetelnosti náš nepřítel je Rusko „jestřábi“ si oddechli. Kdepak starost o lidí řeší se jiné „vysoké mezinárodní cíle“ na obyvatele východních oblastí Ukrajiny nikdo nebere zřetel nemluví se o nich pouze o nějaké celistvosti státu. Za kolik desetiletí se můžou ucelit mezilidské vztahy mezi východní a západní částí Ukrajiny když po občanské válce zůstanou mrtví, zranění a rozbité východní regiony. Porošenko, USA a mírumilovná EU budou slavit? I mnohým zdejším pisatelům nejde o lidi strádající konfliktem vyjadřují pouze nenávist k Rusku jiný vjem nepotřebují!
      • Prezident Putin řekl něco v tom smyslu: ..Na jadernou velmoc bych si dal pozor... tedy všeobecně, i on sám, a on to dělá. Jeho ministr zahraničí včera nebo převčírem jednoznačně prohlásil, že si Rusko válku nepřeje. Slyšel, nebo četl někdo něco takového z druhé strany?

        Je tedy dobře , že existují v USA jako tento politolog, od Reagana ministr ROberts, lovec ekonomik Perkins, filozof a sociolog CHomský a další, kteří vystupují proti těmto USSá válečným hrátkám a Brusel jako správný vazal USSá jim toto dovoluje na území Evropy, jako by tragických historických zkušeností nebylo dost a Rusko rozhodně po válce netouží, protože na rozdíl od USSá si jí užilo více než dost.
  • I když se to všem líbit nebude, tak článek je napsán realisticky, výstižně a bez emocí.
    Vláda vč. římajíciího Porošenka a Západu by konečně měla přijmout realitu.
    Konečně jeden normální názor a článek.
  • Jedni si ohlídají Ukrajinu, jiný Irák. Nevim, proč je kolem toho tolik mediálních canců?
  • Problémem je ovšem paměť. Nejvíce komunistů bylo v Praze a dnes (to je záhada) je tam nejvíce milců Ameriky a fandů TOPky. Čím to může být? Nejsou to ti stejní oportunisté - tedys přesně vyjádřeno PROSTITUTEK A TO ZA KAŽDÉHO REŽIMU. TO byli ti, co si po r. 68 při prověrkách oni i jejich rodiče sypali popel na hlavu a křičeli - my jsme byli pomýlení a dnes řvou - s USSá na věčné časy a nikdy jinak, zpívají písničky opěvující USSá, jejich radar chtějí mít v Brdech, USSá základny a "demokrticky" nám nedali ani možnost referenda o vstupu do fašistického a teroristického spolku s názvem NATO.
    • Kam se ztratili??? Ti co byli za komancu nejvetsi a nejhorlivejsi bojovnici proti USA jsou dnes nejvetsi bojovnici za USA. Jsou to proste milovnici totalit *1* *1* *1* a ve jmenu " koho chleba jist,toho pisen spivej si drzi sve jiste" . *1* *1* *1*
      • Ukrajinci - voři v zakoně Porošenko, Achmetov, Kolomojský, Tymošenková, Jaceňuk, Kučma, Janukovyč a další nechtějí žít jinak, protože nakradlil svoje majetky na úkor Ukrajinců , prodali dokonce jednu osminu Ukarjiny Číině a peníze opět ukradli a nyní mají strachy o tyto nakradené majetky a svoje bankovní konta plná nakradených peněz, takže o jaký jiný život jde - v bankrotujícím státě, kam se slátla další bankrotář, který si svoje trilionové zadlužení jde řešit právě do tohoto zbankrotovaného státu zvaný Ukrajina.

        Lidi - tedy Ukrajinci jsou jim akorát dobří k tomu aby svoje majetky udržely za každou cenu a bankrotáři USSá svoje sdluhy řešili válkou v EU, daleko od svých hranici, jako to provádí i na tom BLízkém východě.

        Tento článek, je stoprocentní pravdou a to prostě nemůže Tečka , co si nyní dal nick mjr. Zeman spolknout. Srážka s bl-cem - pane Werich - to je prostě síla.
  • Putin si prostě neumí představi sousední zemi, která chce žít jinak,je to věc Ukrajiny,a zase boševik chce diktovat a vyhrožovat, už aby ho tam vyměnili a normálně spolupracovali s okolními státy.
    • přečti si pořádně článek a jestli neumíš číst tak si ho nech přečíst debo *12*
    • Nelži tečko - a neber si do své nevymáchané a prolhané pusy mjr. Zemana, protože Ukrajinci pod USSá-NATEM a EU nebudu žít lépe , jen jinak, tedy ještě hůře, než si dnes dovedou představit., neboť vyměnili makrozloděje Jankuviče za gigazloděje a navíc vor v zakoně Porošenka, Achmetova, Kolomojského , kteří se navíc zrůdně spolčili i s fašisty banderovci a to s izraelským občanstvím, což je bomba už sama o sobě - atomová. To by si jistě lovec nácků po celém světě z Izraele se dnes nestačil divit a všichni co v koncentrácích vylítli kominem kam až do na té Ukrajině za splupráce s USSá došlo. HNUS.

      USSá by nikdy nesnesly vojenské základny Ruska, Číny nebo dříve Waršavské smlouvy na území Mexika a Kanady, ani Kuby, což jasně dokázali v 60 tých letech, kdy je tam umístil nikoliv RUS, ale UKRAJINEC CHruščov a byl z toho hurónský řev a museli tuto základnu a rakety stáhnout, tak tu pořád nelži, nemáš šanci - tečko - topnácku.

      . USSá dělaly a dělají tolik svinstva, že každý inteligentní a rozumný člověk to pochopil, našel si informace na internetu a není ochoten akceptovat tvoje demagogické lži, za které jsi tady placený - Jidáši - tečko.
      • Hele Kristiáne, neměli bychom zavřít oči !
    • Nejak ti nesedi nick k prispevku. Opravdu si myslis,ze mjr.Zeman bojoval proti bolsevikum??? *1* *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit