Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruští kolaboranti se těšili, že Lepenka bude usilovat o rozpad EU a podporovat obsazení východoevroských zemí Putlerovými nájezdníky a teď když zvítězil Macron tak vedou posmutnělé řeči. Macron se rozhodně nebude klanět Putlerovi.
    • Občan alias reypal je krásné vidět že tě pohádkám věříš *1* *1* *1*
  • Macron určitě Ovara do Paříže nepozve, zaprvé asi neví, kdo to je a za druhé si s ruskými opilci nemá co říci.
    • Tak tam nejezdi opilče
  • Ožralec na Hradě dnes určitě pije fernet nebo černé pivo, jeho favoritka, fašistka Le Penová prohrála! To samé asi v Kremlu!
    • To víš sluníčkaři jako ty se těší na multikulti soulož:-D
  • Francouzi si budou muset vypít macronovskou žumpu až do dna.
  • Bohužel, i toto je výdobytek tzv. demokratizačního procesu po roce 89. Lhaní, cílená
    manipulace s myšlemím lidí se stala hlavní náplní našich sdělovacích prostředků, ovládaných polistopadovou propagandou. Západní tzv. masmedia tímto oblažavala zápaďáky po celou dobu. Pro nás je to ale urážka, tak primitivním způsobem manipulovat s myšlením lidí. Přeci jen díky letům komunismu si lidé u nás osvojili prověřovat, co nám propaganda vtlouká do hlavy.
    Bohužel, dnes je nutno shánět informace jinde, než např. na ČT24 a spol. O poznání jsou na tom s informacemi lépe Slováci s jejich TA3 ( Kromě jiného i na na Internetu: http://www.ta3.com/live.html).
    Zkuste porovnat informaci k té samé věci, kterou dává ČT24 a TA3. Např. k volbám ve Francii. U nás se dozvíte, že Mackon je jasný vítěz od počatku,Le Penová pochybný živel, který ohrožuje zářné zítřky slavné EU. Na ČT24 nám prokádrované kádry blábolí ve stejném duchu před Eiffelovkou se záběrem do křoví okolo ní. Že ve skutečnosti okolo Eiffelovky neprojde ani myš, neboť tam střeží tři řady po zuby ozbrojených ozbrojenců a že v Paříži je 6000 těchto ozbrojenců, dohlížejících na volby ( konec konců ve Francii je vyjímečný stav)- to se člověk dozví a ukazuje to slovenská TA3. U nás jako na Titaniku- nic se neděje, vše je v nejlepším pořádku- hlavně nekazit obraz, který tak pracně malujeme a lidi udržet v blahé nevědomosti.
    Stejně tak komentáře, ze kterých kromě jiného se lze dozvědět, že Macron je absolvent školy pro výchovu státních zaměstnců. Za komoušů se to u nás nazývalo v bledě modrém VUML ( pro neznalé a o to více dezinformované dnešní propagandou: VUML je zkratka "Večerní Univerzita Marxismu-Leninismu).
  • Je docela divné, že nejsou volby v přímém přenosu. Asi se něco děje a nesmíme o tom vědět! Mám nějaký špatný pocit, volby asi budou zmanipulované ve prospěch Macrona a vůbec bych se tomu nedivil. Mnoho vlivných lidí by přišlo o své kšefty a peníze z nich. O státy a jejich občany tady nejde. Občany evropy potřebují vyhladit, aby jim nešlápla na kuří oka. Hezký den.
  • Pokud dosud někdo (myslím, že skoro nikdo) nevěděl, co je to doopravdy, ale doopravdy židobolševismus, tak to je nyní ve Francii jako na talíři. "Národní fronta" sdělovacích prostředků spojená v boji proti zlé rasistce Lepenové, rozbíječce Evropské unice. Padl ná strašák komunismu, máme strašáka rasismu. Přitom to všechno si vymysleli oni sami. U nás se ta fraška koncentuje do údajného sporu Sobotka-Babiš, přitom oba jsou ze stejného svatostánku. Sobotka klidne zdiskredituje celou ČSSD a nahraje Babišovi další ovce. Babiše volí důchodci, komunisti a závistivci, kterých je v tomto státě velmi mnoho. Jim nevadí,že nikdo neví, kam jde 90% dotací státních, evropských, krajských nebo obecních, jim nevadí, že 90% peněz posílaných do nadací a neziskovek končí na účtech úplně jiných lidí, než si přispívající myslí. Závist jim pomáha překonat pravdu o tom, že sám Babiš využívá šmejdských zákonů a dnes mu dávají možnost je dále tvořit a přizpůsobovat. Vykrádání státu je dnes takové, jaké snad nebylo ani za Heydricha.
    A co s tím má společného Francie? No největší dotace do zemědělství v Evropě. 80% obyvatel dostává mrzký peníz držhubného, kterým překonávají produkci ostatních. Přitom podmínky pro zemědělství na většině fransouzského území nejsou zdaleka tak dobré, jako v Německu nebo třeba u nás. A proto jsou tam ti samí voliči jako u nás. Závistivci, kteří budou raději volit rychlokvašku, který jim bez práce přihraje pár šupů navíc. Jako u nás si většinu dotací přihrává sám, protože se to v Evropě tak dělá. Nedělá se to v USA nebo v Indii, nedělá se to Brazílii nebo v Číně, nedělá se to v Japonsku nebo v Austrálii. Dělá se to jen tady, tady v té divné Evropě. Evropě mononárdních států, které mají nyní v novém židovskobolševickém tažení na kahánku, a při tomto tažení se nebojí rozpoutat 4. válku s Ruskem, jen aby mohly vykrádat další stamilionové národy a drancovat přírodní bohatství.
    • kam sám čert nemůže, tam nastrčí bábu (Lepenku) *16*
      • kdepak ať vyhraje Macron ona se jim ta Fr rozpadne pod náporem netahavejch uprchlíků. *1*
    • Máš pravdu, ale je vidět, že s hodnocení ti za pravdu nedávají, lidé jsou jako ovce co mají zatemněnou mysl a myslí si že žerou travičku a neuvědomují si, že už žerou jenom kořeny.
      Tento národ je ztracen, bude hudrovat nadávat a přesto Českému človíčku stačí párek s pivem. Dneska každý chce na zahradě gril, bazén ve kterém aby se ukázal sousedům, že na něj má, nahrazuje koupání na Bahamách, ale za rok v něm plave listí a nepořádek protože náklady na údržbu překračují rozpočet České domácnosti. Francouz nepotřebuje bazén, ale Le Penouvou.
  • Proč se všechna media snaží nám vnutit výsledek voleb. Možná se budeme všichni divit tak jak to bylo v US. To bude teprve sranda. *3*
  • Evropští neomarxisté se jistě poučili z šoku, který jejich americkým neomarxistickým spojencům způsobilo zvolení Trumpa i když jasným favoritem byla údajně Clintonová. Ve Francii jistě bude připravena celá falšovací mašinérie aby k nežádoucímu překvápku, jako v USA nedošlo.
  • redakce tiscali se snaží nám vnutit názor, že Macron/EUROlezec/ je ten dobrý a správný kandidát, zato LePenová /pronárodní/ je ta zlá. Ale už zítra to může být zcela jinak, než to tento mainstraemový probruselský server CHCE, co asi bude psát potom, že jsou Frantíci........?!
    • Jen nic nepředpovídat.Vzpomeňme na USA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit