Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepřátelé demokracie útočí na demokraty syrovými , vejci, koktejly atd. Agresivita, nadutost  a nárok na jedinou správnou pravdu je vlastní všem nepřátelům demokracie, ať už jsou v UK nebo v ČR. Militantní antidemokraté si ovšem neuvědomují, že svými ataky na demokraty zároveň útočí na demokratický systém a na demokracii jako takovou. Blb nikdy nemůže přesvědčit chytřejšího člověka a hlavně demokrata argumentem v podobě syrového vajíčka apod. Teď byl už podruhé v krátké době napaden Jakl, tentokrát ve Zlíně. Jakl je napadán proto, že je ikonou demokracie.  

    • Teď jsem zjistil, že můj komentář skončil pod nesouvisejícím článkem s nějakým Oliverem. Každý si hned domyslí pod který článek můj komentář patří.
  • důvod krachu byl klasický .. příliš mnoho otevřených restaurací a příliš mnoho všeho zboží, na tohle zkrachoval i obrovský prodejce Quelle a na to dojede i Lídl, PŘÍLIŠ mnoho investic a PŘÍLIŠ mnoho poboček

    • Důvod krachu je v článku popsán přesně a od vašich vývodů se liší. Rozmisťování poboček řetězců v jednotlivých zemích je strategicky propracováno důkladně, neprobíhá živelně. 

    • haha Lidl urcite nezkrachuje, na to vem jed

  • Dneska se nepodnika tak aby tvuj podnik prosperoval a mels co predat detem vnoucatum dnes je to o tom vytriskat z toho co nejvic za kazdou cenu, nevadi ze to do par let do roka zkrachuje dulezitej je luxusni vejvar dnes po nas potopa a poujcky firma v konkurzu splacet nemusi to jen veritelum zustanou oci pro plac nu coz bankam je to jedno jen zvisi poplatky a uroky vsem ostatnim a hornich deset zas muze za cizi penize rozjet novej business

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit