Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • havloidi mohli vyřádit *15*
  • Hele vole Jégl, léčíš se???








    PCHE !!!
  • PROČ VOLÍME PRESIDENTA?

    PROTOŽE TU NENÍ MONARCHIE - a mylně se domníváme,
    že to, co konáme je jediné správné!

    I když tzv. "Česká republika" jsou de facto i de iure
    "Země koruny české"!
  • Proč?:) Aby lidé měli alespoň pocit naděje, že mohou konečně zase něco změnit. Nemohou, je to hra a předem rozdané karty. Podívejte se, jaké "protikandidáty" Vám již několik let pozpátku, ne jen nyní, umožňují zvolit. I ve vašem okolí byste ve skutečnosti našli lepšího prezidenta. Vždy všichni nominovaní, tedy až na jednoho, dva jsou prakticky nevolitelní.
  • celé Novorusko stojí za Zemanem








    YEAH !!!!
    • Tak tomu se dá věřit, protože jen rusácká špína může podporovat něco tak odporného jako je ten hradní dementní žvástavý rusofilní olozovač putinovy řiti.
    • absolutní souhlas
  • Dvoukolové volby prezidenta vyjdou cirka na 650 milionů korun. Z toho nejvyšší část, zhruba dvě třetiny padnou na odměny volebních komisí.
    Pro srovnání. Když v roce 2008 volil prezidenta parlament (sněmovna plus senát), volební náklady nepřesáhly 15 milionů, tedy 2,3 procenta nynější sumy.
    Možná vás to překvapí, ale volby prezidenta jsou třikrát dražší než volby do senátu a dvojnásobně než volby dvou stovek poslanců sněmovny. Je to tím, že na rozdíl od voleb do sněmovny jsou prezidentské volby dvoukolové. Senát se také volí dvoukolově, ale jen po třetinách, tedy jednou za dva roky ve třetině obvodů.
    Za ty peníze stojí za to se nad volbou prezidenta aspoň krapet zamyslet.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Správně. Musíme ekonomicky myslet. Zrušíme demokratickou přímou volbu prezidenta poněvadž je drahá. UŠETŘÍME.

    A taky bychom měli zrušit senát a volby desítek různých stran. Když pomineme jejich náklady na platy a provoz, výdaje na volby, nemůžeme pominout rozkradení státního majetku v hodnotě tří bilionů korun, vytvoření státního dluhu v hodnotě dvou bilionů korun a v podstatě nedemokratického rozbití Československa (které má letos mimochodem 100leté výročí vzniku, Masaryk se v hrobě obrací) a vytvoření jakéhosi mrzáka "česka" kterému nepatří ani pitná voda, část země vlastní cizí stát Vatikán a to už nemluvím o bankách surovinové základně potravinářství atd.

    Zrušme volbu prezidenta a stran a zaveďme jako dříve volby stran komunistické a lidové. Bude to jednoduché a levné. UŠETŘÍME!!!!!!
    • Používat volb do senátu, které jsou každé dva roky, i když ne celostátně, s jednorázovými volbami prezidenta jednou za pět let, jako argument úspor, je velmi laciný argument, protože v konečném důsledku jsou stejně drahé. Nejsou jednou za pět let, jako prezidentské, ale každé dva roky, které nejsou zadarmo. Navíc je to orgán, pokud by byl hodnocen referendem, tak většina národa jej rozhodne zrušit. A jeho existence jsou další miliardy navíc. Takže Ekonome, jsi špatný ekonom. Ve firmě bych Tě nechtěl ani zadarmo.
      • mílý Fazekaši.... *6*
  • Zeman znovu prezidentem v prvním kole!!!

    Jak řekl Hájek, je to obr proti několika různě velkým trpaslíkům.



    https://www.ihlas.cz/anketa-volba-hlavy-statu-2018-3809/
  • Tak už je to tady, tak rozum do hrsti, lístek do kapsy a volit podle nejlepšího vědomí a svědomí. Akce Deburanizace Pražského hradu začala, všichni slušní lidé k volbám a vymést ten Augiášův chlév. V tomto kole můžeme volit srdcem, ve druhém pak rozumem, ale hlavně rozbít tu Zemanovsko-Babišovskou kliku, jinak tato země půjde do pekel!
  • Džekle, víme že folíš toho pána co fackuje novináře a píchá Hanču Talpovic :-)

    btw,
    už jsi napsal proč ODS volilo tolik lidí, že za to může poděkovat Babišovi díky EET :-)
    Hlavně v Praze všichni ti hospodští svatouškové zběhli k Fialovic klanu :-)
    Ale tvá propaganda Antibabiš a Antizeman ti přímo stříká z klávesnice :-)
    Ale zato lidi zvonili, aby si každej plácal co chce :-)
  • Zřejmě v pohnutí mysli odsouhlasili politici lidové hlasování a to je dobře.
    Dnes je to mrzí, protože nad volbou ztratili jakoukoliv kontrolu. Nyní je hlasování v rukou občanů a ti rozhodnou, jako rozhodnou i o sestavě parlamentu. Je to spravedlivější, než když 200 zprofanovaných politiků volí prezidenta. Podívejte se prosím na ty figury typu Kalouska, Pospíšila, Fialy atd.
    • Přímou volbu si zvolili,protoze počítali,ze bude prezidentem prdiplína a tím pádem absolutní moc a teď kvičí paac jim to po pádu Nečasovy vlády s Kalouskem nejde do karet.
    • Podívejte se, prosím, co se motá na hradě. A "to" si ti "občané" zvolili.
      • Už tvá přezdívka mluví za vše. Škoda na tebe ZŠ.
      • Se nemusíš starat co si lidi volí ty mezi lidi nepatříš.
      • a raději se ani nedívejme, jaká chátra tobě gume podobná má dnes přístup k PC.Žumpa od pohledu, žumpa v hlavě.Jak se tady obecně okolo píše. Zparchantělí rodiče mají zparchantělá děcka.Ty jsi zářný příklad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit