Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Některé výroky státní zástupkyně,například o významu čísel,ukazuje ,že chce prokurátorku Poledňákovou ,co se týče demagogie, přetrumfnout.I když ta v padesátých létech ,u soudu triumfovala,dnes sedí.Možná ,že uvedenou státní zástupkyni čeká obdobný osud.Všude kde se dostali fašisté k moci,tak to bylo proto,že před tím tam vládly takové vlády,tak mizerně,že se našlo hodně lidí,kteří s fašismem spojovali naději na svojí lepší budoucnost.Nějaká čísla ,nebo hajlování ,fašistům k moci nepomohlo.Vždy to byly mizerné vlády,u moci, před nimi.
  • Jako odstrašující příklad je to potřeba.Zfanatizovaní mladí lidé musí upusti od podobných skutků je potřeba ukázat, že nelze takto řešit problém s cikány. Na druhou stranu je potřeba dodat,že zatíco jedni se skutečně jen válí doma a nebo se povalují na lavičkách ve městech a to většinu poblíž heren druzí musí pracovat. Mnozí mladí lidé z majoritní většiny také namají práci a stejné výhody nikdy nedostanou. Mladí se združují ve skupinách, kde sami mezi sebebou nebo za přispění manipulátoru,kteří nespokojenou mládež vyhladávají,lehce sklouznou k rasizmu. Žádní Kocábové narovnání obrazu na cikány nezmění,ani to že se přestanou mladí lidé vymezovat proti cikánům. Pokud bude dost práce pro všechny,tento problém se sám vyřeší. To ovšem ale souvisí s tím,jak budou nastaveny zákony. Právo na jakoukoli podporu bude mít jen ten,kdo do sytému přispívá a podle délky tohoto přispívání se také bude odvíjet poskytovaná pomoc.
  • Že pan Hájek mlčel, když byl vyvíjen "mediální lynč" na sestry Mauerovy?
    Tenkrát toho byly také všechny noviny.
  • Plně souhlasím,že tento proces plně kopíruje procesy z padesátých let.Kdyby místo toho vysílali proces s Horákovou,tak by šlo o úplně stejné oblbování národa.Komunisté,za své vlády,zajistili Cikánům práci a naučili je pracovat.Proto nebyli Cikáni pro společnost skoro žádnou zátěží a míra rasismu byla za komunistů malá.Porevoluční vládní bandy,nejprve Cikány připravili o práci.Pak z nich udělali povaleče na podpoře.Proto začal rasismus stoupat.Na lavici obžalovaných by měli sedět i ti političtí šíbří,kteří slibovali kapitalistický ráj a místo toho,uvrhávají naší zemi do strašné bídy.Pro ty by tresty,které navrhuje státní zástupkyně,sedly.
  • No konečně to někdo řekl tak jak to je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit