Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnohé dnešní problémy,které souvisejí s deficity státních rozpočtů jsou zdůvodňovány stárnutím obyvateltstva.Je to nesmysl.Stárnutí je rubem "nemládnutí"vlivem sníženého populačního přírůstku.To je závislé na sociálních poměrech většiny rodin,zejména s velkým růstem nákladů na výchovu dětí(ve školství,zdravotnictví,zadlužování rodin k udržení životního standardubydlení,spotřebního koše aj.To vše je důsledkem stále rostoucí inflace a to i v dobách krize(nový jev proti předválečným krizích),v poslední době zejména řešením deficitů rozpočtu zvyšováním DPH spolu s odstraňovaním sociální diferenciace DPH(tím životně nezbytné zboží je nejrychleji cenově rostoucí) daní z fyzických osob.A celkového dopadu těchto vlivů na silné snížení kupní síly středních a méně příjmových skupin.Obroský dopad na zhoršení mají zejména sociální reformy,které likvidují sociální politiku v EU při sociálně tržní ekonomice.Ani dopad stárnutí na penzijní fondy není průkazný a platí jen pro ekonomiky s růstem nezaměstnanosti,zaostávajícím růstem příjmů zaměstnaných vlivem dlouhé recese,krize a stagnace ekonomik s dopadem na tendenci snižování růstu mezd,nebo jejich snižování rostoucím zadlužováním a jejich dopadem na snižování reálných příjmů,tím i penzijního pojištění a pojištění v nezaměstnanosti spolu se snižováním reálné hodnoty penzí,spolu s cestou prodlužování výplat dávek zvyšováním věkové hranice a dávek v nezaměstnanosti,zejména vlivem růstu míry nezaměstnanosti.Tyto problémy jsou tudíž vyvolány zhoršováním sociálních poměrů rodin a stagnací růstu reálné ekonomiky,při ě neúměrně větším růstu finančních trhů a spekulačních zisků s vyších stupňů vícenanásobného obchodu na trzích cených papírů.Růst finančních trhů při stagnaci a snižování růstu reálné ekonomiky s růstem inzolvence zaměstnaneckých skupin se středními a nižšími příjmy.je hlavní příčinou řady jevů(stárnutí vlivem snižování polpulačních přírůstků,deficitů státních rozpočtů,nezaměstnanosti,růstu insolvence a snižování reálné hodnoty příjmů zaměstannců při růstu finančních trhů a spekulačních zisků).
  • Pan profesor silně skresluje skutečnost. Enormní růst veřejného dluhu USA začal až Clintona. To se mu nehodí do krámu. (To není in v levicových kruzích, že?).
    • Začal za Křováků...soudruhu kapitalisto !!
    • To je lež jako věž. Viz :
      http://en.wikipedia.org/wiki/File:US_Federal_Debt_as_Percent_of_GDP_by_President.jpg
    • Je jedno za koho enorminí dluh v USA vznikl. Co je hlavní, je že je neskutečně vysoky a prostřednictvím tohoto dluhu USA odírá celý svět. A jestli si někdo myslí že demokrati sjou levicová strana, tak spadl z vyšně. Demokraté v USA to je jenom logo, ale ještě pravicovější strany, než je naše ODS. V USA funguje dokonale hra na dvě strany a tato hra se uplatňuje i u nás v Evropě s tím, že se použije ještě metoda naředění nových stran, které pak jenom doplní tu pravicovou a jede se dál v rozkrádání. Proti tomto systemu dvou stran již protestují lidé ve Španělsku a na Islandu lidé již tento systém zarazili a v současné době si konečně vládnou sami, což u nás se řící nedá, u nás vládne zahraniční kapitál a ten nás vysává ročně o 500 miliardy ve formě zisků zahraničních firem které tento zisk odvádějí k sobě do zahraničí. Jsme kolonie která je vysávána jako africká země. Tento systém ekonimiky skončí, vědí to všichni, horší bude když to skončí válkou protože kapitalismus všechny problémy řeší válkou a zabíjením i když má pro lidi logo demokracie což rozumný člověk již dávno prohlédl že to není pravda. Keler má pravdu v tom, že jdeme Americkou cestou k Řeckému výsledku a připravujeme bankrot státu čehož důkazem je že i když vláda všude křičí o
  • Jsem opravdu zvědav, jak dlouho to normální části národa bude trvat, než zvedne své líné zadky a udělá si ve své zemi konečně pořádek. Čím déle to bude trvat, tím hůře bude.
    • Vše přijde v pravý čas..dokud budou lidé jezdit ze supermarketů s plnými košíky , tak se to nestane , a lidé ani nejsou připraveni duševně , duchovně ,ani mentálně !!
      • ... tady by bylo třeba udělat průzkum "STEM" jaká, že to vrstva nakupuje v Hypermarketech kam lze dojet jen autem , *1* *1* *1* na rozdíl od Marketů kam lidi dovezou zadarmo autobusem. *5* *5* *5*
        A pak je poslední skupina která nakupuje v Marketech na konečné tramvaje a tam ať si tazatelé vezmou sebou židličku pro přicházející s berlemi a holemi *10* *10* *10* A TI S TĚMI BERLEMI A HOLEMI REVOLUCI NEVYHRAJÍ!!! *16* *16* *16*
    • V této zemi, pokud vím, nikdy pořádek nebyl a nikdy nebude. Češi dovedou držet spolu
      pár dní když jde do tuhýho, jinak jsou rozhádaní, nesvorní, závistiví, mistři v obcházení zákonů tedy toho co by mělo k pořádku vést. Nejsou zvyklí na odpovědnou demokracii. Snad by na ně platila j e n diktatura, velkej bič, malej dvůr, všichni makat a držet hubu.
    • Ta normální část národa musí se zvednutím zadků počkat až Kalousek s Nečasem naordinují obyčejnému českému blbovi takovou dietu,že při ní bude šilhat hladem.Pokud mu naordinují takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku ,tak to bude mít účinek na prokrvení jeho mozku ,ještě blahodárnější.Až ,po prokrvení mozku začne přemýšlet a začne se shánět po kvalitním bejkovci,aby mohl vyrazit s pádným argumentem do ulic,tak to teprve bude vhodná doba na revoluci.Pokud by národ vyrazil do ulic už zítra a revoluce,byla úspěšná,tak by pozítří obyčejný český blb obviňoval revolucionáře,že jej připravili o Havlem slibovaný kapitalistický ráj.Ten,že už měl na dosah ruky.Proto potřebuje si nejprve užít takové bídy,kterou si se slibovaným kapitalistickým rájem nesplete.Teprve pak je při revoluci použitelný.
  • Amerika chce, aby jejich mejdan platil svět. To ale skončilo. Celý svět už nebude tak hloupě platit, už se zdráhá. Asie a Brazilie to nebudou, ale bude to hlavně Evropa, kterou oškube Amerika. Propojení je více než zřejmé. Naš slavná koalice nás odře bez nože pořádně, začala už na bezbranných - dětech, důchodcích a invalidech. Chudí a střední vrstvy jsou na řadě v příštím roce. Podle TOP09 je třeba přidat bohatým více. Jsou totiž z nás nejchudší a mají ještě málo.
  • Bravo. Pan Sklenář je druhý pan president Klaus. Za naše dluhy, naše rozkradení ekonomiky, prodání 70% ekonomiky němcům a švýcarům, naše nekonečné zvyšování cen potravin a všeho, co se chystá, můžou američani. Fantastické. Větší pitomost tento pán opravdu nemohl vymyslet a to je placen jako státní zaměstnanec. Na takovéto mozky my všichni platíme z našich daní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit