Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se rychle spraví. Od 8.března začne hrad odebírat kvanta Becherovky, takže na tom firma ještě vydělá.
  • No a co my s tím? NEprohibice stála mnoho lidských životů a to je nic? Jakou mají důvěřiví spotřebitelé záruku že zrovna té které firmě lze věřit, když se i nadále objevují nelegální sklady s nekolkovanými lihovinami /nebo padělanými kolky/ a neuvádějí se žádná jména vinníků, ani obchody, do kterých se toto svi..tvo distribuuje? Nebo je to už konečně jinak?
    Je tedy samozřejmé, že na nepoctivce /v tomto případě zločince/ doplácí finančně i firmy, které jsou v tom nevinně. Celá ta metanolová aféra byla barbarská, nehodící se do civilizované země.
    • oprava: viníků
  • No, o nic nejde! Majitelům Schwarzenbergerovi a Bakalovi to jistě stát vyrovná. Jistě jim nebude připomínat stamiliony, které vytunelovali, kdyř jim, jako druhému ?? v soutěži byla Becherovka v privatizci přiklepnuta!!
    • Souhlas. Dnešní Becherovka /myslím a.s./ je dávno vytunelovaná a jen zneužívá patentu likéru. S českou firmou to nemá dávno nic společného.Kdo vlastní akci se neví-jsou na jméno,kdo šéfuje? všechno cizáci !!! Tak ať si ukrojí z divident a nebrečí. To je přece podnikání,ne? Jednou vyděláš balík,jindy o něco méně.Jediný akcionář: PERNOD RICARD EUROPE S.A. 75007 Paříž, Rue de Solférino 2/2bisFrancouzská republika
      předseda dozorčí rady:Karel Schwarzenberg, dat. nar. 10. prosince 1937
      Nižbor, Sýkořice-Dřevíč 83, okres Beroun den zániku funkce: 16. května 2002
      člen dozorčí rady:Zdeněk Bakala, dat. nar. 7. února 1961 Praha 6, Wolkerova 15
      den zániku funkce: 16. května 2002 Toto jen pro ilustraci jací chudáci pláčou!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit