Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malé slabé státy se zbabělou armádou se mohou spolehnout snad jedině na tyhle miny.

    Až na nějakou šlápnete (v Jugině např.)a urve Vám to nohu,trvejte na přiložení škrtidla co nejblíž ráně,ať se noha nemusí řezat celá. 

    (v SSSR se provádělo odminování pochodem sevřeného útvaru,takže i v Asii nebo v Africe by se ta metoda mohla  zavést)

  • Čest a sláva nevládní organizaci Halo Trust, jejíž pracovnice a pracovníci odvádějí poctivou a vysoce užitečnou práci. Na druhé straně naše některé nevládky úzce spolupracují se zločineckými gangy (zejména s převaděčskými gangy), tedy participují na trestné činnosti, a přesto anebo právě proto s drzostí sobě vlastní požadují od státu stále víc peněz na podporu své trestné činnosti. Naše neziskovky maximalizující zisk na základě maximalizace počtu propašovaných migrantů do Evropy by se měly inspirovat činností pracovníků Halo Trust a měly by konečně začít něco užitečného dělat, což je ovšem moje nereálná vize, protože naši neziskoví pracanti nešli do neziskovek proto, aby odváděli užitečnou práci, nýbrž proto, aby si nahrabali maximum při minimalizaci námahy, nemluvě o škůdcovské podstatě jejich činnosti. Ve světle tvořivé práce lidí v Asii a v dalších mimoevropských lokalitách vidím daleko ostřeji eurohujerské zahnívání evropské civilizace.

  • Prý homo sapiens sapiens... místo aby spolupracovali o jejich domov, kterým je Terra, tak se množí jak potkani, vymýšlejí vražedné zbraně a zabíjejí se. 

    • Příliš zjednodušený popis situace na bázi nízkých pudů... Homo sapiens k má k dokonalosti nekonečně daleko - a to je na něm to nejhezčí.
      • homo sapiens je to co přitáhlo do Evropy z Afriky a to my nejsme.My jsme AMH= anatomicky moderní člověk a ten měl 3 stadia vývoje.My jsme tedy třetí nejmladší vývojový stupeň AMH.

        Od opice se hominidé oddělili na území Evropy(H.Fyrbergi,Uni Tubingen)

        Od šimpanze jsme se oddělili před 500 tis.léty a lišíme se 1,5% DNA(a splynutím 2 jeho chromozomů do našeho 2.chromozomu,kde leží jediný typicky lidský gen pro řeč),od černocha se lišíme 2-5%DNA.

        Evropané jsou kříženci h.sapiens s h.Neanderthalensis(který v Africe nikdy nebyl),totéž východní Asiaté(ale z h.N.zdědili jinou část DNA).Ostatní Asiati a Austrálci jsou míšenci s Denisovany.Černoch má vlastní prapředky,tzv.archaické afričany. 

        • Dík za zajímavé informace.  🙂

          Přitom se nutně nabízí otázka, jestli jsme se oddělili nebo jsme BYLI "někým" od šimpanzů za nějakým účelem odděleni.


          • Zajímavý je tzv."Zlom v inteligentní bytost",ke kterému došlo 50 tisíc let př.n.l. všude na světě současně.podotýkám,že Neandrtálci žili ještě dalších 25 tisíc let a tehdy se objevují první jeskynní malby.Po Neandrtálcích máme bílou kůži,modré oči,světlé vlasy a o 3 TLR receptory v imunologii víc než černoši.(Taky máme jiné krevní skupiny!)

            K těm minám-my jsme ty naše kvůli Dianě zničili,ale Maďaři svoje Hyáty vyvezli a tak je teď Afrika plná min z Maďarska.Mrudy a Puky jsou zase z balkánu.Mají tam tolik utrhaných noh,že jsou i soutěže krásy-Miss Landmine.A těm černejm holkám to nakonec i sluší.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit