Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to už je opravdu síla. Vesecká bude nyní dávat rozumy z oblasti etiky. Měl by někdo konečně tu babu sestřelit z advokacie zamnoho případů korupce, které cíleně zastavila a parchanti zločinci nyní nejen že nevrátili nakradené miliardy, ale tváří se jako spasitelé a dále rozšiřují své teritorium. Například Koláček na Ostravsku, OpenCard a další.
    Takže je smutné, že Vesecké někdo dá prostor se vyjadřovat nyní k těmto věcem mediálně a tak více klamat veřejnost, kterou stačí opít rohlíkem a která má velmi krátkou paměť. Jinak bychom se nedostali tam, kde jsme , s těmi lidmi ve vrcholné politice. Stačí totiž po provalení korupční aféry politikovi omílat, že je nevinem a my po krátkém čase zapomeneme na jeho všivárny. Doufám, že na to už nezapomeneme u Vesecké, která hlavně kazí renomé justici a věřím, že lidi při nadcházejících volbách nebudou mít znovu krátkou paměť a zkorumpované či neschopné politiky nebudou volit
  • Myslím,že za sledováním Ratha stojí Kalousek, který uplatil Bradáčovou a další. Jsou tu přece větší zloději, ale těch si nikdo nevšímá. Kalousek s nakradenými stovkami miliard uplácel také vysokoškolské učitele, kteří zmanipulovali studenty, aby hlasovali pro Schwarzenberga.
    • akorát že David Ráth není zloděj na rozdíl od pravých modrých zlodějů
  • Po této návštěvě to má rysy prezidentského puče.... Takové handly dělal i Zeman v době OPO smlouvy. Takový handl udělal i s paníL: Klausovou.... Ona ho podpořila... Jen si vzpomeňte, jaká to byla groteskní situace,...no národ je hlúpý
    • Ty jsi hlúpá husa.
  • celý proces se moc natahuje. Asi spěje do vymizení. Hraje se o čas
  • Zeptali jsme se pana knížete, co soudí o schůzce ištvána se zemákem. Když se probudil, sdělil nám, že podle jeho názoru to byl krok kontroverzní, diverzní a averzní. "Až budeme kleštit prezidentské pravomoci, tak něco takového rozhodně zakážeme. A dobrou noc."
    • ... President se může setkat s kým chce třeba i s uklízečkou z Bzence .... je president ..... není politik !!!!!!!!!!!
      • Může, ale neměl by. Je přece prezidentem všech.. nebo se mýlím?
        • Je prezidentem všech slušných lidí. Má svůj názor, není to cvičená opice. Ale ty jsi hlúpá slepice.
  • Měli jsme tady cvoka jistého Klase Jaroslava. Teď tu máme cvoka jistého Roberta. Není to jeden a týž pod různými nicky? Musíme to zjistit.
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!..
    • Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
      Proč by je měli Němci či Rusové živit? Spolu s Němci zaplaví smrdutou českou kotlinu retenční hydroelektrárnou v Hřensku s chovem českých kapříků, hornaté Sudety společně dosídlí Noví Rusové s ohroženými přímořskými Evropany nebo z Ruska a z Německa vypuzenými muslimy a zdegenerované a líné čecháčky přesunou k Jeniseji, aby neplakali, že zůstali na suchu.

      Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
      Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
      Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
      • Ty nenávistný idi,,ote patříš do ZOO.
      • Pauk perlí, jinak též Sniper & cleaner, už se opět dostal do obrátek jako na Parlamentních listech.
  • Já se mám dobře!
    • Pane Zemane přejeme ván hodně zdravíčka, optimismus máte a nenechte se znechutit hloupými řečmi od ubohých závistivých pravicových blbečků. Fandíme vám.
      • Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.
        • Zase jeden pravicový de,,bílek.
  • Ištvanovi držím palce,kauza zlodějů z ODS musí být došetřena a viníci odsouzení,když může díky Bradačové sedět Rath a zatím se neví za co,proč nemohou sedět ti,o nichž se to ví.Dufám,že Ištvan a Šlachta se nezaleknou nějaké Bradačové či hlavního statního zástupce Zemana.Konečně je v této zemi třeba udělat pořádky i v justici a ne jim neustále zvyšovat platy.
    • http://www.youtube.com/watch?v=d8vBxipvcvU
    • Tak by měl jít sedět i prezident s klausemhttp://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts Není Ti divné, že se Zeman ani Klaus nesoud kvůli ochraně své osobnosti? nebo http://www.youtube.com/watch?v=d8vBxipvcvU.. Nikoho nezajímá?
      • Měla bys jít za plotnu. tam nic snad nepokazíš.
    • USA mají 100 senátorů, 440poslanců, 17 ministrů, cena benzínu v přepočtu 18.- Kč. Je v našem státě všechno jak má být? Bude tu i rok po těchto volbách všechno spravedlivé????? A kdo to zařídí????? Ti kteří už měli mnoho let šanci všechno spravedlivě zařídit????? Vždycky zaberou až před volbama nebo když se má přidávat na výplatách. Zrovna tak, jak to bývalo zvykem před lééééty. Od té doby se měli fajn, už mnoho let nic jiného nezažili .....
  • Vážení! Už se vykašlete na nějakých 80 procent.Podívejte se ODS je 20 000 a co nadělali a nadělají zlodějen a průšvíhů. Je potřeba aby místo Bradáčové přisla zpět p.Vesecká a ještě takový čtyři pánové Ištvánové a možná za dva tři roky by tu byl klid a pořádek!
    A jestli si pan Zeman pozve na hrad nějakou osobu tak je to jeho věc.Sám si pan státní zástupce audienci nevyjednal! To si dovolila říci před kamerami ČT jenom ta baba z Ostravy. Tak Vám radím umoudřetese a nepište sem samé bláboly. Připadá mi to,že jsem píšou samí absoloventi zvláštních škol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit