Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • E-neschopenky jsou součástí připravované e-totality a nastolení eurohujerského příkaznického režimu, proti němuž bude stalinská totalita rájem. Zejména bude občan pod bdělým dohledem zdravotnických inkvizitorů, kteří salámovou metodou oklešťují práva člověka. Začali zákazem kouření v hospodách a skončí vše totální prohibicí alkoholu, tabáku atd. Většina jídel bude nezdravá a na tato jídla budou dávat zdravotničtí inkvizitoři speciální povolenky za příslušný bakšiš. Lidé dovolující si projevit soudnost a kritické smýšlení budou dáni na převýchovu do specializovaných zařízení, kde budou podrobeni brainwashingu. Nejnesmyslnější postuláty budou opěvovány jako neochvějná pravda a neměnná dogmata, která je nutno ctít. Možná bude pravda nakonec daleko drsnější než moje vize zde prezentované. Realita ráda překonává i ty nejhorší představy. Průkopníky režimu s absolutní pravdou jsou Merkelová, která už prošla příslušnými školeními ulbrichtovských politruků, nebo eurohujeři typu Junckera, Mogneriniové či Timmermanse. Evropa se sune k civilizační propasti a my jsme se aktivně zapojili do této programově řízené sebevraždy.
  • Já mám po řadu let svou praktickou lékařku, které důvěřuji. Když ona považuje za nutné, pošle mne na odborné vyšetření a i když v některém případě její písemné doporučení nepotřebuji, přesto ji sám ve svém zájmu informuji o výsledku. A pokud jde o léky, žádné bych neužíval aniž bych ji o tom informoval. Takže žádnou centrální evidenci léků, které užívám, v nějaké centrální zdravotní pojišťovně  státu řízeného jako podnik nepotřebuji. Nevidím důvod proč by kdejaký úředník státu řízeného jako podnik po zadání příslušného kódu mohl zjišťovat co užívám. 

    • KIMCID

      No tvá naivita že se to neděje je dobrá.Doktor stejně ty udaje zadává do počítače (tím se sám ochraňuje) tak že když by to někdo chtěl vidět tak si řekne.

  • Elektronická evidence poskytované zdravotní péče - včetně e-receptů - má smysl pouze tehdy, bude-li každý pracovník ve zdravotnictví, poskytující zdravotní péči a vykazující tuto zdrav. pojišťovnám do ní nahlížet a kontrolovat tuto v celém rozsahu!

    Pokuď pacient zakáže komukoli z pracovníků ve zdravotnictví přístup do takto vedené centrální evidence, už jen to musí navodit podezření zdravotníka s pacientem v současnosti pracujícím - bude k němu přistupovat logicky jinak, než k pacientovi, co má v systém důvěru a ví, že opakování (hlavně laboratorních a rtg) vyšetření v krátkém časovém intervalu je zbytečné.

    Navíc, pokuď je opakování jak vyšetření, tak předpisů léků pracovišti, která nemohou navzájem toto kontrolovat, vykazováno zdravotnickým pojišťovnám, je zde risiko, že pojišťovnám se pak nedostává peněz na léčbu těch pacientů, kteří potřebují - opravdu potřebují -  léčbu finančně náročnou!

    • Odložení projektu bude mít za následek, že tento přestane být vyvíjen a práce na něm budou probíhat jen v počítačích několika nadšenců. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit