Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi je nechám, aby se zde písemně vykřičeli, ale číst se to nedá. Ti lidé jsou dost nechutní a asi by také vypadali hrozně, jak v plavkách, tak i normálně. Spousta žen vylézá na veřejnost v dvoudílných plavkách, i když mají povislé či jinak nevzhledné svaly. Dokonce jsem se ocitla vedle hubených, kterým bych nevěřila, že samy sebe unesou, že nejsou zombie. Jak vidno, dvoudílné plavky jsou celoplošným trendem. Ale málokdo si může dovolit je nosit, přesto je nosí skoro všechny a ukazují to, co by neměly. Je to trapné.
  • Nejsexy ženská je Marfuška z našeho Oskarového filmu Moróženoje!
  • bikiny vynalezl Jára Cimrman a zaregistroval je u nás před první válkou na C.K. úřadě pod číslem 25478672. Je to tedy produkt monarchie.
  • =====Koblihář vás tu zas krmí. :D
  • a koho to zajímÁ
    • souhlas, také mě zajímají jen trenky s boulí *3*
  • Na té fotce to vypadá, že si ten spodní díl vzala obráceně. Zdek dopředu *1*
  • certifikovaní hlupáci, které nemá nikdo rád - tak se tady realizují vypisováním kravin.
    • Asi ti uteklo že tohle je debata a na ní se jaksi mají psát názory.
      Ty jen kádruješ ale nic nepíšeš. Takže mimo jsi jen ty sám chudáku s malým piňdourem. *15*
  • Zbabělče čapisrále Putine. Hroutí se vaše ruská ekonomika. A tvoje lhaní na tom nic nezmění. Ani tvoje podvádění s hlasováním to nezmění . Největší hokejové hvězdy jsou v NHL: KHL je pouze pro druhořadé zboží které v NHL zrovna nemá místo. *5* a
    Kanadsko-americká National Hockey League se zrodila kdysi tak, že šest klubů se domluvilo, začalo spolu hrát soutěž a postupně se přidávaly další týmy. Čili rostla přirozeným způsobem odspodu nahoru a na pevných základech. Sám špičkový ruský hokejista Alexandr Ovečkin prohlásil, že v KHL pouze tak tři, čtyři nejlepší mužstva mohou konkurovat celkům z NHL. Zbytek je podprůměr.

    Údaje Mezinárodního úřadu pro civilní letectví potvrzují, že letecká doprava nad Ruskem je mimořádně nebezpečné dobrodružství a poměr mrtvých k bezpečně přepraveným činí 1 : 370 000, což je na úrovni Demokratické republiky Kongo. Pro srovnání v USA je to 1 : 11 milionům. Asi proto také v celé historii NHL žádné letadlo s hráči nespadlo.

    KHL pokulhává i v návštěvnosti a není evropskou jedničkou: Podle www.senatorskykuryr.cz je dokonce na až na čtvrtém místě! Pořadí jednotlivých soutěží v počtu návštěvníků na zápas: 1. Švýcarsko (NLA) 6872 na zápas, 2. Německo (DEL) 6343, 3. Švédsko (Elitserien) 5978, 4. Rusko (KHL) 5812! Opět drobné porovnání: V NHL chodí na zápas průměrně skoro 18 tisíc diváků.
  • Čapisrál kvičí, je mu to prd platné. *15*
    V KHL hrál i Jágr, a líbilo se mu tam, víme Zeigler? *3* Hroutí se leda tvoje EUSA unie kašpare. *15*
  • Lery jdi už s tou tvojí ruskou propagandou do zadele.
    Všichni vidí jen to že tvůj psychopatický záprdek Putin zavedl Rusko do slepé uličky a neví jak z ní ven. Ukradl Krym a tím jen dále utvrdil pobaltské státy ve správnost jejich prozápadní orientace,. Ruská ekonomika se hroutí a Krym už se také bouří.
    Moskva slibovala totiž prosperitu ale jako vždy skutek utek.

    a nová burza. Dopadne stejně jako projekt ruské hokejové KHL - směšný pokus napodobit americko kanadskou NHL. Největší hvězdy zůstávají za mořem a rusko má jen druhořadé hráče ze zahraničí.
    Ono totiž KHL ani ta tvoje burza nemá oproti NHL a slavné americké burze to zákadní - dlouhodobou tradici.
    • Předpokládám, že je možné zde vyjádřit svůj názor.A asi sám zjistíš, jaký kdo má názor na předložený problém, když se na názory a odpovědi nejenom zde, podíváš. Snažím se dívat na problémy střízlivě a s pohledem na obě strany. Což se mnohým zde nedaří. Zřejmě Ti vadí jakákoliv zmínka o Rusku (ale nejenom Tobě). Ale Rusko nelze přehlížet. Má velmi bohatou historii i kulturu. Konec konců je to slovanský národ a tak nějak k nim patříme. Češi měli výhodu, že historicky byli spjati s germánskými státy. Naše populace je dost důkladně promíchaná. I já mám v krvi germánské předky. Naším územím prošly spousty válek, byli zde Švédové,Francouzi, Němci i Rusové. A to by nás mělo vést k ponaučení, že si zase moc vyskakovat nemůžeme. Jsme malí! Jsme národ, který byl většinou v porobě. To nás historicky vedlo k tomu, že jsme se vždy rozdělili na půl. Málokdy jsme táhli za jeden provaz. Možná to začalo tím, že Přemyslovci vyhladili Slavníkovce. Pokračovalo to zradou v bitvě u Lipan, podlézali jsme Habsburkům, udávali jsme se za Rakouska - Uherska, udávali jsme spoluobčany fašistům, podlehli jsme tlaku Ruska a v současnosti "lezeme" někam amíkům. Za "komančů" jsme udávali STB a jen jsme dosáhli pseudodemokracie, tak jsme okradli spoluobčany vg "divoké" privatizaci, "nalili" majetky a peníze církvi a nikdo ani "nepípl". Takže mne nepřekvapuje, že mě obviňuješ z ruské propagandy i když to není pravda. Pouze jsem přednesl aktualitu, kterou nám státní moc zamlčuje.
      • Nepiš za my. Jen grázlové udávali lidi fašistům nebo zločincům z StB,
        Slušný člověk nepodlehl ani náckům ani komunistům a nepřidal se k nim.-

        Rusko nemá demokracii. Nemůže ji mít protože ji nikdy nemělo.-
        Po pádě cara se uskutečnily svobodné volby které však Leninova komunistická parta drtivě prohrála a tak řádně zvolené ústavodárné shromáždění rozhnala a svobodné volby zrušila. na 70 let tam bylůa jen komunistická tyranie.

        A dnes? Putin je jako turecký prezident Erdogan autokratický despota a ne demokrat. Kryje loajální zloděje ( často jeho kolegy z KGB co dnes podnikají - kradou) , jeho odpůrci jsou zavíráni nebo rovnou vražděni. Opozice je pronásledována, opoziční rádia nezákonně rušena atd. Rusko nepatří do EUropy. je to totuž Asiatská despocie alá Turecko. .
        • =====bla bla kobliháři :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit