Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Není problém vypočítat z kolika propuštěných kolik dostali  odstupné. Z toho vidět, jak ČR platil, jak rozhazoval naše peníze. A podobně je na tom i ČT.
  • A není už čas Český rozhlas zrušit (+koncesní poplatky) a ponechat trh komerčním rádiím? 

    Nebo by to byla pro národ tak velká ztráta? 

    Co to třeba zkusit přes referendum? Co na to Kavárna? 😀

  • To si rozhlas pomohl.Nasadit si do kožichu neřízenou střelu zvanou Kroupa Janek. Jo kdysi to bývala značka. Nyní je na úrovni novinářského balastu jako Slonková, či mastíci ze Seznamu.Kroupa je neřízená střela, běžně nezaměstnavatelná.Přijmout parazita do veřejné instituce placené z  našich daní? To byla ruleta která nevyšla.Možná jako parťáka uklízecí čety. Co se v redakcích vyřádí, hned po odchodu zaměstnanců.Ale nechat jej samostatně tvořit? Nejlépe by mu bylo na jihu Afriky. Teplo, furt se tam něco děje ..... Akorát, že ani tam už asi není zájem. Tak to Kroupa vidíš. A takový jsi býval frajer.

  • KIMCID

    kdo kdy poslouchal čro plus? podle nich se ve světě nic neděje jen čína,rusko,zeman babiš,okamura VŠE ŠPATNĚ.A to má být nestranné a vyvážené medium fuj!

  • dzixy
    A opět další "!firma", která mimořádně rozhazuje, jak jinak, naše peníze. A ještě by chtěli poplatky zvyšovat. Je až podivné, jak se stát vyhýbá s poplatky televize i rozhlasu cokoliv dělat. A měl by, jinak vládní strany, pro dost velkou část občanů, nebudou volitelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit