Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve všech ordinacích praktických, dětských, zubních a odborných lékařů by se díky neuvěřitelnému "papírování" uživila i sekretářka...
  • Stávka " Milionářů "
  • Zneužití "papírových" receptů je velmi snadné, pokuď na receptu zaškrtnu "hradí nemocný" - a opatřím jej falešným štemplem,co mi vyrobí kdejaká firma - lékárna na recept lék vydá!

    Medicina je věda a je na každém lékaři, aby LÉČIL PODLE POSLEDNÍCH POZNATKŮ VĚDY - tedy lékařské VĚDY!
    To mu ukládá nejen zákon, ale i Hippokratova přísaha: "...Pokud po znalosti umění lékařského zatouží, budu je vyučovat zdarma a bez smlouvy. Seznámím své syny a syny svého učitele a všechny ustanovené..."

    E-recept je jen jejich slavná, pověstná "třešnička na dortu".

    Ale i lékaři - jako osoby samostatně výdělečně činné - už 2 roky daňové přiznání odesílají jen elektronicky!
    Jejich žvanění, že "peníze, které od zdravotních pojišťoven dostanou, nejsou jejich platem, je v nich plat sestry, provoz ordinace a další výdaje" neobstojí - také ostatní podnikatelé (včetně řemeslníků, hospodských a já nevím koho) mají zaměstnance, kterým dávají výplatu, platí za ně část sociálního a zdravotního pojištění, provoz dílny a mají také "další výdaje"!
    Kšeftování s léky na recept, falšování receptů tu bylo už za bolševika a spíše se rozmohlo, než že by ustalo! Bez e-receptu tuto kriminalitu těžko zvládneme!
  • Po 44 odpracovaných letech pro jednu "světovou" firmu mám 90 Kč/hod
    Asi to na jeden, dva dny zabalím, ať se pan továrník taky snaží! *3*
  • dusan.cermak.75
    Jenom tzv kapitační platby jim měsíčně průměrně vynesou zhruba 150000- A co na to odborový svaz důchodců, kterých je 2,5 milionu? Ti už přece dávno vyhlásili stávkovou pohotovost. *3* . Taky by chtěli přidat stejně jako státní zaměstnanci, protože v podstatě jimi jsou!
  • Doktoři hlavně chtějí více peněz a výsadu, aby se jim moc nekoukalo na prsty.
    Asi to bude nová Heukalyptova věta...
  • Lékařům všechna čest. Kazí si to však svou věčnou nenažraností. I když mají své ordinace zadluženy úvěry na zařízení ordinace, přece jenom vydělávají více, než ti nemocniční. Zajištuji jim to platby pojišťoven za průměrně 2tis. pacientů obvodu. Zdá se mi, že lékaři jsou nejlépe placenými zaměstnanci u nás, vyjma všelijakých manažérů, ředitelů, předsedů představenstev a pod. vyžírků. Jsou jiní, více potřební i zasloužilí zaměstnanci. Každý si najde svou skupinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit