Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Farář Duka od přežírání puká, to jsou prostě muka.
  • Pan farář Duka je svatý muž. Je pěkný, tučný, a lesklý. Bůh ho miluje a shlíží na služebníka svého Duku se zalíbením. Každému, kdo miluje pana faráře Duku a modlí se k němu, se také dostane milosti boží a bude spasen. On se za nás obětoval, vzal na sebe těžké břemeno askeze duchovního života i naše hříchy, od nichž nás osvobozuje. Milujeme pana faráře Duku a modlíme se k němu.
  • Hlavním cílem a ústředním motivem demonstrací je zrušení í volební reformy, kterou vydala centrální vláda v Pekingu. Tamní vláda totiž v srpnu odmítla požadavek obyvatel Hongkongu, aby si v nadcházejících volbách v roce 2017 směli svobodně zvolit budoucího vůdce.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    lůza nemůže rozhodovat o tom kdo bude vůdcem Honkongu nebo Číny. Jednak tomu nerozumí a jednak nemá žádnou odpovědnost. Za buřta pardon kungpao by byli schopni zvolit kohokoli. Od toho jsou politické strany jako například komunistická strana Číny aby v zastupitelské demokracii moudře a zodpovědně spravovali zemi. Svobodně zvolení straničtí zástupci musí vést lid a rozhodovat za něj. To by tak hrálo aby dav nějakými referendy rozhodoval bez kontroly stran.
    • Lůza v USSá také nerozhoduje, kdo bude prezidentem USSá, ten je vybrán pomocí sponzorských darů , tedy je korumpován a peníze přicházejí vždy po celá staletí od Rotchildů, Rockfellerů , Goldmanů, Sachsů, Sorosů, prostě od Bilderbergů - Magnum 12 - NWO. a ti hrou na demokracii ovčánkům povolí rádoby volby, přitom vládnou pořád ti stejní, ti vzadu, nikým nevolení, prachatí , skrytí. Vláda oligarchie je to správné označení, tak se laskavě probuď trojtečko, a nepředváděj na každé diskuzi svoje IQ tykve.
      • kteří nepochopili sarkasmus a ironii...
    • Plně s tebou souhlasím, u nás taky hlupáci zvolili v r 89 vykořisťování a vládu zlodějů, není dne aby nebyl v TV nějaký případ zlodějny, ale ne tisíců ale desítek milionů, dneska kdo u nás rozkrade milion je žabař!!
  • Buďme rádi, že to takhle dopadlo. I zde jsou jakékoli komentáře zbytečné. Dokud lidé ty kreatury z NWO neodstraní a neproběhnou komínem, bude se to dokola opakovat, kdekoli na světě mimo Uesesá. To je hlavní poznávací znak. O demonstracích proti válce v Uesesa ovšem naše média mlčí.
  • stejně jako jej nepřipustila v 89: http://leva-net.webnode.cz/products/cinsky-majdan-89/

    se západem má čína zkušenost z opiových válek, kdy západ čínu doslova vydrancoval tak, že z "říše střředu" zbyla zfetovaná země, která ve 2. světové nehrála velkou roli. A museli to bohužel stavět na nohy komančové. Pěkné počtení je o tom zde: http://www.penize.cz/44545-obchod-s-cajem-ktery-rozvratil-cinu
  • Víte nebo nevíte, že:

    Pán Bůh stvořil vesmír a zeměkouli. Zbytek už je Made in China...
  • Miliardová klusající mužicko-kuliovská lůza musí nakonec převálcovat své vyspělejší krajany, jako Kain Abela. Jako všude.
    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Na majdan v Kyjevě USSá poslaly 5 miliard dolarů a do Hongkongu poslali kolik? USSá chtěli oslavit v létě 25. výročí majdanu z r. 89 na nám. Nebeského klidu, kde tehdy uplatili studenty a disidenty, ovšem průzkumy, které si v kontinentální Číně provedly je šokovaly. Studenti neměli o majdan zájem, do ničeho by nešli, jsou spokojení s vývojem a prosperitou jejich země a vláda komunistů jim nevadí, USSá nepovažují za demokratickou, ale oligarchickou . Proto jejich pomsta se upnula na Hongkong, bývalá britská kolonie, kde ještě mají trochu naděje. Amíci , přesně Bilderberg-Wall Street NWO šli potrestat Čínu za to, že otevřela v Pekingu burzu, která začala obchodovat se zlatem , což do té doby prováděly jen burzy NY a v Londýně. Čína není jejich pohůnkem a silně se emancipuje i na burzovním trhu, což mocné z Bilderbergu NWO vytáčí do nepříčetnosti.
    • Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit. A které noví burešovští bolševici hodili přes palubu jako nepotřebnou přítěž.
      Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
      Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
      Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
      http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
      • "Civilizovaný kapitalismus" made in USSá máš na mysli snipere? Jejich "demokracii" jistě, ač každý průměrně inteligentní občan na planetě dobře ví, že jde o obyčejnou oligarchii a hrou na demokracii vymývají ovčánkům po celém světě mozečky do čista do čista. Volí ze dvou kandidátů, které oligarchové Bilderbergu sponzorují a je jim úplně jedno , zda vyhraje Petr nebo Pavel, protože každý je jen ˇmaňáskem v jejich rukách a musí skákat jak oni pískají. Ohava z bombama skáče tak, až se bouchá o strop do hlavy. Opravdu tragikomické.

        USSá demokracie - Mnoho povyku pro nic - Shakespear
      • Ano Snipre, ti skurvení pravičáci už neví kde krást tak najíždějí na chudé lidi a důchodce, máš pravdu.
    • oprava poslaly, uplatily.
  • zase nějaká barevná hadrácká "revoluce" v režii CIA? Ovšem nejĺepší je čt - ve zprávách jsou "revolucionářiů zastánci demokracie a ty, kdo mají jiný názor a vyjádřili jej v antiprotestech, jsou prý příslušníci mafie - proboha, kdo jim tu "zpravodajskou" hrůzu už zatrhne?
  • CIA už ani neumí "vyškolit" pár studentů... A nebo to nebude s tou nedemokratičností v Hongkongu zas tak horký *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit