Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Český prezident Miloš Zeman při své návštěvě v Německu dne 26. 6. si musel vyslechnout kritická slova od německého prezidenta Joachima Gaucka za svůj postoj ke snaze vytvořit úřednickou vládu. Německý prezident mu mimo jiné řekl, že Zeman by neměl být druhou vládou v zemi a také zmínil, že by měl překonávat příkopy ve společnosti a sjednocovat národ. Moudrá slova od německého prezidenta! NAPROSTÝ SOUHLAS!
    A když to poněkud více nadnesu, tak už dávno měli Češi osedlat bělouše, který by došel do "Stadic" u Berlína pro "kněžnu" Angelu Merkelovou, která by dosedla na pražský Hrad. Pak bude v české zemi opět pokoj, pořádek a mír (= Češi si prostě vládnout neumějí).
  • Hlupáci naříkají a chytří se radují, tak to je.! *14*
  • Pan prezident Zeman je ten nejlepší a udělal to co si přála téměř celá republika mimo podvodníků a zlodějů ze společnosti Kalouska a spol.Teď už mají vyšetřovatelé otevřené dveře k pochytání těch zlodějských lumpů .Trefená husa kejhá ,to bylo vidět na projevech Kalouska,Němcové,chtěli by ještě zamést ty zlodějny pod koberec ale PAN PREZIDENT ZEMAN jim sebral metlu tak jsou konečně v koncích.Teď už mohou jen čekat na ortel vyšetřovatelů.Nyní si může slavný chemik namíchat nějaký utrejch a s tou svojí sebrankou to pořádně zapít.
  • Kalousek je nejlepší ministr,to se potvrdí později
    • To se potvrdí, až bude sedět v base !!!
    • Kalousek je hlupák a nerozumí rozpočtu. Také v podlední době všechno prohrává a dělá jednu hloupost za druhou !!! Z jeho pohledu přece byly největší hlouposti tyto: 1) ZVyšoval průběžně daně. 2) Ponechal minimální mzdu 6 let bez valorizace a dohnal velké množství občanů do bídy, protože podnikatelé nebyli nuceni platit zaměstnancům hodnotu prostředků k udržení jejich života, takže se jim vyplatilo nepracovat a pobírat dávky, čímž dále zatížili zbytečně rozpočet. 3) Zatrhl valorizaci důchodů a snížil, a tak dohnal důchodce k omezení spotřeby, což při jejich počtu výrazně snížilo tržby prodejcům. 4) Hlavní chybou byly špatné investice, především do nepotřebných oblastí. (nebudu to vyjmenovávat, jen příklad: Když lidé trpí nedostatkem a mají hlad, k čemu je jim investice do Aquaparků, či tunelu Blanka atp. ??? Nejprve musím mít nasycené obyvatelstvo !!! Vždyť to znáte z 50 tých let. Budovaly se hutě, ale na maso se stály fronty, na banány ne..protože se ani nedovážely. Lidé nebyli tehdá spokojeni a tajně remcali ) Zkrátka přihrával několika kmotrům těžké prachy na úkor obyvatelstva. Nedejme se mýlit množstvím automobilů - dluhy občanů vč. nebankovních přesahují vysoko 2 biliony Kč, což se zamlčuje !!! 5) udělal s pravicí hlavní chybu sám proti sobě (či sami proti sobě) zavedením přímé volby prezidenta. !!! A zde začíná jeho pád. Měl připraveného Schwarzenberga, čímž by se ve své touze po moci stal absolutistickým vládcem země !!! A prohrál !!! Lidé mají jiný názor. A Zeman nyní vydělá na jeho škrcení lidu. Má podporu většiny lidu, zajistil si podporu Ústavního soudu. Z pohledu lidu byla tato jeho "chyba" z jeho pohledu pro občany požehnáním. A nyní marně prská, prohrává 5:0 a prohraje celý zápas. Nyní i církev bude přes restituce nucena se držet zpátky - Zeman již kontaktoval Duku, aby peníze investovala církev do podpory hospiců....A rozkmotřit si prezidenta si i Duka rozmyslí. Pravice v čele z Kalouskem nyní nastupuje "na zteč" (asi jako Hitler u Kurska), aby zvrátil prolidový proces zpět ke zlodějnám a jeho osobní totalitě. Bude to tvrdý boj, ale dopadne -li stejně, mají Češi vyhráno !!! Pryč se 101 zloději, kteří chtěli zničit naši zami. Ať žije Zeman !!!
    • No 20 let už se potvrzuje, že Kalousek je ten nejprohnanější a nejzáludnější politik, schopný spojit se s kýmkoli, aby zůstal u moci. Tak co chceš ještě potvrzovat Mirku.
      • ... jako "pravý" křesťan je ochoten se podělit o koryto i s ďáblem ... nemusí pršet, jen když kape *16* *16* *16*
  • Co komunista, to blb!!
  • Zbožné přání národa je vidět ty gaunery před soudem. A skrytá přání - tak to Kalousku ani nechtěj vědět.
  • A pořád nás masírují. Takový debilní nadpis "Zeman proti všem". Vždyť to není pravda. Zeman naplňuje přání 80% národa, aby ta zlodějská banda šla od válu. Včera na Nově se tento nadpis objevil na obrazovce 6x jenom za dobu TV novin. Řekl bych, že to pravice přemasírovala. Nikdo vám na ty lži neskočí.
    • Přesně tak. Zeman se tímto krokem přiklonil k přání většiny občanů - pryč s touto tragickou vládou. Tak také nechápu proč "proti všem". Měli ti koupení novináři napsat spíše proti zkorumpovaným politikům.
  • Ve včerejších událostech a komentářích se ten prolhaný parchant Kalousek vrtěl jak lejno na báni !!! Lhal, až se mu od konečníku kouřilo !!! Dostával do těla a to on nemá rád !!
    ÚOOZ začněte konečně toho lumpa zlodějského trestně stíhat !!! Celý národ vám bude vděčný !!!! A uvidíte, jak republika pojede i bez toho zlodějského lupa !!!
    Druhá možnost: Naložit všechnu tu vládní a koaliční pakáž do letadla a poslat je na výlet do Ruské Katyně, tak jak to udělali Poláci !!!! Udělá se státní pohřeb a bude klid !!!! *1* *1* *1*
  • Asi takhle. Jelikož politici celého politického spektra kvičí, je to známka toho, že Zemanovo rozhodnutí je správné. A jelikož se politici při svém rozhodování již dávno neřídí zájmy svých voličů a tudíž zájmy České republiky, je Zemanovo rozhodnutí i vůlí 95% občanů země. A Kalousek s tou svojí neustále omílanou 101 většinou může jít někam. Prosr..i i 118 většinu, protože v té jejich slavné koalici jen intrikují a podrážejí jeden druhého. On se Mirda jistě těšil, jak bude s Němcovou mávat, ale Zeman mu udělal hezkou čáru přez rozpočet. Bravo pane prezidente. Zatím skutečně hájíte zájmy občanů.
  • Je to Zemanův premiér, Zemana volilo skoro 3 milionů voličů, číslo, které pokud není lepší, tak je minimálně srovnatelné s počtem voličů parlamentu. Parlement páchá kroky, kterými se diskredituje, sežene někde na poslední chvíli uplaceného poslance, prosadí nejspíš uplaceně, co potřebuje, naposledy Němcovou a pokládá to za bůchvíjakou parlamentní demokracii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit