Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad - nebude uznávána koncentrace protilátek v krvi vyšetřovaného jedince pod určitou jejich koncentraci v krvi toho kterého jedince . . .

    Napsat, že nebudou uznávány protilátky je poněkuď nesmyslné...

  •  Tak to tam musel být velký tým odborníků, nějaký Vojtěch nebo Adam? A největší odborník Bureš. Chtěl bych se zeptat té tlupy zlodějů, co z to kápne do kapsy. Mají přece málo. Alenka, z říše divů, jim to ještě posvětí, že to bylo nutné.

  • V naprostém pořádku...

    Hmmm- tak to bude asi poprvé, co si Burešova dcera něco nevydupala...

  • Pokud to syntetické svinstvo z Wuchanu lze chytit opakovaně a má další mutace tak

    nelze uznat za bezinfekčního ani očkovaného , ani toho kdo nemoc prodělal .

    Uvidíme 2 roky mate na 50% předpověď co se bude dít , ale už dnes si zaděláváme na problém kdy ti očkovaní jsou tak nějak čistější než ostatní . Co vyvede očkování lze poznat až v příštích generací , min.dvou .Kde se bere ta jistota kterou do nás každý den hrnou ? Tuším že ve Vietnamu po použití "nezávadného" prostředku se dodnes rodí postižené děti .Takže na něco důkazy nelze sehnat a u jiného způsobu se ani nehledají . Doporučuji sledovat dvě země Izrael a Británii , možná to že v Británii bylo nejvíce nakažených je lepší . Když se podívám dnes na Černou Horu kterou mám rád tak minulý rok špatný a teď vcelku dobrý (platí to vztáhnuté k tomuto létu) , uvidíme na podzim , třeba nejhorší bude že si očkovanci budou moc dovolit víc než ti druzí v domnění že jich  se to už netýká , když tedy testovat tak všechny minimálně kvůli datům .Není o čem .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit