Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejenom tyto zločince zavřít ale zabrat jim jejich nakradený majetek. Na poslanecká křesla se nechodí pro blaho lidí a státu ale pro nesmyslně honorovaná koryta. Pokud by se zavřeli bez soudu a zkonfiskoval majetek všech těchto lidí od roku 1991 byla by to největší spravedlnost v této zbídačené zemi.
    • Opět - lépe bych to nenapsala...
      Jen ještě malý sci - fi dodatek = zákonodárci by měli dostávat jen minim. plat. Jejich funkce by měla být čestná, stejně sedí na mnoha židličkách...
      • Bingóóó!!!
    • Jejich plat je třeba vypočítávat od minimální mzdy násobky, aby se tužili a země prosperovala. Jinak je to k ničemu a o ničem.
    • však se lidé přesvědčete v čem tito lumpové bydlí,ale nikdo nedovede prokázát,kde na to vzal prostředky.
  • Hlavně zavřít Bendla. To je gauner už jenom proto, že je v ODS. Lump, který si hraje na chlapa, který tuto manželku mlátil. A co jeho aféry s nemocnicemi v Středočeském kraji.
  • Spolek modrých mafiánů začíná dostávat do těla, chtělo by se říci KONEČNĚ !!!!!
  • jo,za něj to odskakal Rath.Bendl byl šmejdem odjakživa,proto jej vzal Nečas do vlády mezi ostatní šmejdy,jinak se ty podvodníky a zloděje nazvat nedá.
  • Siciliáni a taliáni se můžou stydět, jejich mafie se vedle naší musí červenat, nahoře je to všechno provázáno propleteno a vlastně to řídí stát, je vidět že alkoholik Havel to pěkně sesumíroval.
  • Před některými policejními orgány jen smeknout. Bohužel jsou takové, s kterými si ani kontrolní policejní orgány neví rady, byť jich už mnoho pozavírali. V Číně by Bendl, Bém, Benda, Nečas, Kalousek a jiná individua ze všech stran byli již u zdi nebo na doživotí. Bendl naopak díky ČSSD byl umístěn do vynikající trafiky ve VZP, tak jako nýmand a diletant Heger. Hulínský za své čachry na magistrátu náměstkem ministra školství Chládka. Jeden větší darebák než druhý, viz kumpanie kolem lháře Haška. Pak je tu divení, že lidi volí Babiše nebo Okamuru. Ono by šlo všechno ještě rychleji nebýt kariéristů a trafikantů Lessyho a Červíčka, kteří dokázali policii dokonale rozvrátit, proto to tak na krajích, okresech a obvodech s policií vypadá, kdy jsou vyhazováni a šikanováni schopní policisté, protože odmítají skákat podle kmotrů na všech frontách. *16*
    • Občane. Proč do toho mícháš Lessyho? Ten byl neprávem odvolán, protože Kubice potřeboval na jeho místo dosadit kamaráda Červíčka.
    • Lessyho vynech, byl tam krátce, zato Červíček, levá i pravá ruka i noha Langra leta a dokud nebude odlangerizovaná policie, nic se nezmění. Proto se toho křesla červ Olgoj CHorchoj Červíček tak drží, protože ho tam drží Langr. I když tam Langr není, tak má stále obrovský vliv. To jsou ty jeho převodové páky, jeho lidi.
    • Věř že na každou svini se vaří voda a dojde na ně.Divím se,že neuznají své podvody a zlodějny a národu se neomluví,místo toho sepisuji petice za nevinnost Nečase,za osvolání Ichstvana,za to proč tu zlodějnu neřeší Praha a Olomouc a dokonce vyhrožují ústavní žalobou.Většina lidi viděla jak Nečasova vláda podváděla a kradla a věřím,že i ústavní soud nebude slepý.Nedivím se,že se TOP 09 s těmi zlodějma pachtí a přidává se k žalobě,vždyť v takové vládě byli také a přestarlý a nevzdělaný Rakušošvycočech předseda této strany se již musí brát s rezervou,Kalousek kope kolem sebe,protože ví,že nyní je s obvíněním řada na něm.Je třeba už opravdu zkončit se zlodějnou a podvody politiků na úkor slušnýchobčanů a takoví lidé nemají v civilizované společnosti co dělat.
      • Kárla von Sajrajta z Bilderbergu a Šípkového Království si vzal do strany Kalousek, protože dobře věděl, že národ Čechů je dostatečně hloupý a manipulovatelný a tak se mu povedl přímo majstrštyk. Toto by se mu ve Švýcarsku ani v Rakousku nepovedlo, protože tyto země a občané si ho do vlády nikdy za ta leta, co u nás byla totalita, nevzali. Dobře věděli proč. Když budete hovořit s Rakušáky, tak si klepou na čelo, co jsme za hlupáky, když jsme mu skočili na špek. Prostě ti co ho volili jsou ukázkou prvotřídních ovčánků s vymytými mozečky a nebo prospěcháři a zloději, co s nimi v to jeli. Jako v té Gogolově hře - Revizor. Kárl Chlestakov.
  • komunistům nepomohlo, že se schovali pod modrý baldachýn *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • Bendl byl priruci ucitelky materske skolky a urcite pilne prodaval nejen hodinky - take pohadkove jmeni za vypovezeni smlouvy ve skladech nebylo jen tak nahodicka
  • Prostě neviditelná ruka trhu zapracovala a stát je rozkraden a zadlužen. Strůjci tohoto bordelu by měli všichni být v lapáku a odpracovat si všechno, co způsobili.Jako parťáka na úpráce navrhuji Klause, hlavní kápo tohoto svinstva.
  • Dnes je jasné, že zátah provedli. Je to na novinkách. Zátah ve zlatnictví Cartier u Bendové bylo kvůli šperkům pro Nagyovou, které dosahovaly hodnoty takové, že si na to nemohla vydělat poctivě ani náhodou. A bude toho vícero, protože jde i o obchody s luxusním zbožím Rittiga, který je , když se mračna začala stahovat i nad ním po zatčení Nagyové loňského roku, tak obchody prodal kámošce Bakalové-Maláčové.
    Ovce, koukejte pilně pracovat, pokud vám nestačí na vydělání dostatku peněz na živobytí 24 hodin , tak si při vstaňte. Asi ještě nejste těmi správnými workoholiky jako tito vyvolení zlodějští šmejdi. Asi bude muset přijít soudce Lynč, aby s tím vůbec pohnul. Tak se nám to tu rozbujelo za to čtvrt století. .
    • Nejlepsi prispevek -Krokodyl !!!!- logicky to nejen zapada do sebe,ale vysvetluje ,,hracky,, panicek od vyvolenych -Miss CR ,Parizska a pak je vyhlasi na podnikatelky roku !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit