Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně si myslím, že žijeme ve 21. století.

    Mateřství není náhoda (tedy alespoň u osob s IQ vyšším, než 42). Je výsostně osobním rozhodnutím rodičů (a tady to mají ženy opět těžší a složitější) jak si budou v této otázce počínat. 

    Můžeme tu filozofovat jak chceme. Domnívám se, že souvislosti a důsledky takového rozhodnutí odpovědný člověk nese následně celý život a není mu to jedno.

    Jsou ale v životě situace, kdy jiné východisko není. 

    Omlouvám se, ale jsem jen teoretik, nikdy jsem podobnou souvislost řešit nemusel. 

  • Jsou to zákony USA.

    Zbytku světa do toho nic není!

    • KIMCID

      Jako by USA nemělo být nic do zbytku světa

      • Ty máš opravdu dost -  v té koblize co máš místo hlasvy taky něco jiného než lživé sra..ky zeMANa?

        • KIMCID

          Nepopisuj nám tu sebe ty rudá špino

  • najlepšie je, že v 20. rokoch robili demokrati, potraty černoškám aby redukovali ich populáciu a to isté robia aj teraz, len teraz ich dokázali presvedčiť, že potrat je zdravotná starostlivosť a ich právo, kým v 20.-30. rokoch to bolo nasilu.

  • Američani jsou tmáři, zpátečníci a zabedněnci.

  • Spory kolem potratů vzhledem k bohaté "potratové" tradici jsou již vyjádřením potratových hrátek v rámci košatého potratového folklóru. Na těchto sporech je vidět, že zatím se mají Američané poměrně dobře a hlavně se necítí ohroženi, takže se nemusí semknout a řešit důležitější záležitosti. Spory tohoto charakteru by dle mého názoru měly být řešeny tak, aby nabourávaly přežilá církevní dogmata, aby šly s duchem doby a nepodléhaly iniciativnímu blbnutí některé ze zainteresovaných stran. Spor by se neměl zvrhnout v kampaň nikoliv nepodobné kampani MeToo. Právě USA procházejí společenskou krizí, která plodí zlo jak na běžícím pásu, např. v podobě pomatených studentů, kteří chtějí destruovat všechna morální a tradiční ukotvení a začínají totálním přehodnocováním dějin USA a nikdo zatím neví, kam až budou chtít horlivě nadšení studentíci dojít. Snad nebudou chtít oprášit zvykové právo z dob jakobínského řádění nebo jiná historická zvěrstva, která páchali nositelé té jediné a správné pravdy. Potratoví revolucionáři a potratoví dogmatici by už neměli mít slovo při tvorbě (proti)potratových legislativních opatření. Zrovna tak v EU by už neměli kecat do záležitostí Evropanů lidé typu Junckera, Timmermanse či Merkelové.
  • KIMCID

    Katolíci jsou nemocní duchem.A stále žijí v  15.století 

    • Protestanti v Americe nejsou o nic lepší. Možná ještě horší než katolíci.

      • KIMCID

        Asi jo já nevěřím tak ,že asi tak

    • Ale tunelování peněz ze státních zdrojů provádí naši katoličtí šéfové v souladu s úzusy moderní doby. V chamtivosti a zhýralosti jsou mnozí katolíci tradiční, ale jinak jdou s dobou. Právě darebáci v bílých či v kolárkových límečcích tvoří avantgardu inteligentních zločinců. Mezi nimi je odhalených lumpů poskrovnu.
      • Pěkné je že alespoň církevní majetek musí dodanit. Kradli a kradli celá staletí. Jsou to černoprdelnické špíny na které není třeba slitování. A nyní to navíc zavalilo všechna nádraží bilbordy abychom jako bandu volili.Kopat do nich kopat a kopat. Jsou to letití všeobecně uznávaní křiváci.
        • Považuji za vhodné upřesnit, že se aktuálně nejedná o žádné dodanění církevního majetku, ale zdanění náhrad za majetek, který není podle platných zákonů možno vydat. Toto zdanění je navrženo jako poslední možnost nápravy neúměrně vysokého ocenění onoho majetku a tím neodůvodněného znevýhodnění všech ostatních restituentů.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit