Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem psycholog a specializuju se na mezilidskou komunikaci. Redaktor Takáč je evidentně někým placený za to, aby pana Popelku zdiskreditoval. Ale naštěstí čím více se snaží, tím více se diskredituje sám. Také otázky "Anežky" a "Hany" jiných byly zajímavě složité a manipulativní. Redaktor Takáč sám používá podsouvající manipulativní otázky, skáče panu Popelkovi do řeči, shrnuje podsouvajícím způsobem, zkrátka celkově směřuje diskusi tak, aby zaháněl pana Popelku tam, kde ho chce dramaturgie mít. Úplně klasická ukázka manipulací, budu si to muset najít na Youtube a používat to na kursech. Redaktor Takáč není profesionál. Profesionálové se umí ptát otevřenými otázkami a nechávají dotazované hovořit tak, aby si divák sám udělal názor. Tohle byl ze strany redaktora Takáče ryze tendenční výkon. Jestli je ve veřejnoprávní televizi, nemá tam s takovou kvalitou práce podle mě co dělat.
    • Tak teď jsem to dokoukal po tom začátku celé a v druhé polovině viditelně zvolnil a bylo to už mnohem objektivnější. Tak 15.4. na viděnou.
  • Největší hnus v této zemí: všeználek václav, sůlizoun odporný, drobil , timura a jeho parta, afektovaná píč.., Judr.|B z rychlokurzu a všichni modrý zmrdi do krimu.
  • Modrý zmrdi DO KRIMU A ZNÁRODNMIT JIM NASKRADENÝ MAJETEK A JE 200 ROKŮ NA DŮCHODY.Modrý zmrdi chcípněte nrakovinu všichni i timorova parta.
  • A v kolik hodin to začíná?
  • Je zajímavé a příznačné, že právě byl připomenut výše uvedený článek z 10.3.2012! Jinak za celý týden ani zmínka. Zato, kdyby se něco připravovalo v Rusku, proti Putinovi, to bychom se dozvídali denně a i kdyby v Chabarovsku přišlo 120 lidí nezapoměli by nás o tom informovat. Není nad nárok na svobodné informace, zvláště ty důležité.!!!
  • Při bědování a naříkání na současnou bídu,je třeba si uvědomit,že zde dvaadvacet roků vládne jenom to,co si obyčejný český blb většinově volil.Právě mezi důchodci je nejvíc hlupáků,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat a tuto zemi rozkrást,včetně důchodových fondů.Proto by většina důchodců potřebovala vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod,na holý zadek bejkovcem.
    • Jsi nepochybně hlupák už v předdůchodovém věku, takže bejkovcem bys za ty kecy zasloužil už teď!
    • Klasi Jaroslave, Ty jsi ale v.l. Jednou budeš nadávat na důchodce, coby rudou bandu, co volí komunisty a socialisty, vzápětí jsou těmi, co zde udržuji kapitalizmus a vědomě si vytváří nuznou situaci dost mizernými důchody.. Probů, než něco napíšeš, promysli si to, pokud máš čím. Jak k tomu dojdou důchodci číst takový blábol?? *3* *3*
  • Jestli myslíš se od Němců učit pochodovat na Východ,tak bych proti tomu nebyl.Zase se pak snažit navázat pevné ekonomické vztahy s Ruskem.Ale mám obavu .že už nás Némci předběhli.
  • To co nám dnes vládne,už ,za prolhanost a neschopnost,mělo dávno kopat uran pro Temelín.Tato vláda nás žene směle na cestu Řecka.My potřebujeme takovou vládu,která by ,místo dlužení,začala svižně splácet astronomické dluhy a ne dělat další.Je třeba vládu komunistů a tvrdé levice.Komunisté dokázali vládnout čtyřicet roků ,bez zadlužování země.A také něco zbylo na obyčejné lidi.Za vlády lumpů zbývají na obyčejné lidi,pouze splácet dluhy.I když uvedené bude lumpy a hlupáky hodně bolet.
    • ty zemřeš hloupej -- *13*
  • .Je trochu smutné že jste podepsal pouze sám, ostatní se neustále skovávají za anonyma. Spousta lidí se opravdu dovede postavit čelem, ale mám dojem, že větší část se skutečně chce pouze svézt, když to vyjde dobře a když ne tak já muzikant. Chceme opravdu něco změnit?
  • Na demonstraci jdou 3/4 našeho podniku a to je správné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit