Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je absolutní nesmysl, jak si někdo může myslet, že by to mohlo takhle fungovat? Jediné co vláda může udělat, je že zdaní hazard více, ale zavést nějaké "průkazy gamblerů" to asi ne. Zrovna dnes jsem četl článek co se vláad chystá udělat, že pravěpodobně zdaní automaty více. Mrkněte zde http://online-automaty.com/vlada-vice-zdani-hazard-ale-kam-penize-prijdou-jeste-nevi/
  • Kecy,prdy,beďary,už vidím jak obsluha herny odhání závisláky od matu,kvůli tomu,že nemají gamblerský pas *1*
    .....tomuto může věřit jen i d i o t ,v této republice čím větší absurdita,tím větší úspěch,že to projde *1*
  • Ubožáci. Zase to nebude nic jinýho, než zavedení pár teplejch místeček pro pár vyvolenejch a další parazitování na oněch ubožácích a vpodstatě i nás, daňovejch polatníků. Chytrej ....Rom.. si vždy najde způsob, jak to obejít, nehledě na kopu jinejch možností, ať už technických, či lidských. A výsledek? 0 od 0 pojde a pár lumpů se zase přiživí. I ten poslední imbecilní sedlák na dědině ví, že nejjednodušší je prostě zrušení oněch automatů, či alespoň zákonem je ustanovit jako bezplatné.(tedy hraní zdarma), stejně jako tímhle hospodští si přitahují lidi do hospod. Ale na tohle je rozum vysoce inteligentních právníků a zákonodárců na rozdíl od oněch imbecilních sedláků krátkej.
  • Hazard tu je co svět světem stojí...stejně jako prostituce...vůbec tu nejde o sociálně slabé ale o to komu potečou do kapsy desátky!!! Teď když je před volbami,tak je dost těžké odhadnout někoho kdo nastaví kapsu.....Jisté ale je že to pojede dál....Hodně lidí nadává že hazard je třeba vymítit....ale v klidu si na pumpě když trankují vsadí SPORTKU!!!! A tak se ptám co je vlastně hazard? *8*
    • Hazard byl, je a bude a je jedno jestli to jsou karty, Sportka nebo automaty. Ale rozlišil bych, jestli dotyčný do hazardu dává svoje peníze nebo peníze, které dostal od nás všech, aby nezhebnul hlady. A pokud tohle chtějí i provozovatelé heren, tak bych tomu nebránil. Od nich bych čekal jako prvních, že se budou bránit selekci jejich zákazníků.
      Na druhou stranu už vidím situaci. "Ty kámo, čipni mi, že hraješ ty a hrát budu já". A zakázat vstup do herny jako takové je problém: "Já si jdu dát jenom Matonku, to nesmím? protože jsem sociální?"
  • Tak to vypadá na povinný soupis cikánů v ČR ! Databázi by měli hned po vyhotovení předat příslušným úřadům a okamžitě utnout tzv. hnědočechům VŠECHNY sociální dávky !!!
  • A co by vyřešil zákaz hazardu v sociálně vyloučených lokalitách? V podstatě nic, znamenalo by to jen otravnou nutnost hráčů vyrazit za hranice této lokality k nejbližším automatům - a věřte, že nebudou daleko.
  • A v čem je problém s čipy a osobní kontrolovatelností? Od státu (=od aktivně vydělávajících) dostávají peníze na obživu, stát má právo vědět jak s nimi naložili a případně jim zakázat činnosti, které s obživou nesouvisí.
    Pokud je problém s osobní svobodou, nechť dotyční nejdříve svobodně a bez pomoci státu peníze vydělají a pak ať je klidně nahází do automatů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit