Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud někdo nepostaví přehradu dle představ objednatele,tak to ještě není taková tragedie,jako když někdo prodává cestovní letadla ( Boieng),která jsou natolik nespolehlivá,že ohrožuji životy cestujících.

    Jsem zvědavej,jak tato americká firma uhradí obrovské finanční škody,které způsobila skoro celému světu.


  • ...mimochodm, když vidím to Zemanovo foto na rybníčku, automaticky to ve mně evokuje otázku - zdalipak už vyhodil svého hradního lékaře a ochranku jako zcela nekompetentní??? Má přeci podle vyjádření Ovčáčka neuropatii nohou - takže kdo o tom moc neví, ať si nechá od svého obvoďáka vysvětlit, jak rizikové je s neuropatií dolních končeti vlézt do člunu nad více jak 1 metrem vodního sloupce!

    Pro ty méně chápavé - moc temp s těmi nohama neuděláte. Teda nejspíš žádná, a vaše jediná šance, jak přežít v případě převržení či pádu do vody je v tom, že to všecho utáhnete rukama. Čili anoisté mohou věřit, že by to Zeman v pohodě zvládl...

    • KIMCID

      Myslíš tu 5let starou fotku?

    • No vždyť! Ne nadarmo se za socialismu děti ve škole učily i t.zv. splývání.

      Dotaz k věci: z jakého důvodu není možno dělat ve vodě, tedy bez zatížení, nohama tempa, když je na těchže nohou zatížených vahou těla možno dělat omezené kroky?

      Jinak: Proč právě metr? Pan president by jistě hravě ustál i 1,5 m. Věřím tomu, že v předmětném rybníku je hloubka větší než 1,5 m nanejvýš na pěti procentech plochy - několik rybníků jsem viděl i vypuštěných a s trasírkou se po dně prošel (studentská brigda, jak jinak).

    • Pavel.Jegl

      Buďte v klidu, drevomačko. O vrchního velitele je postaráno. O kousek dál, mimo záběr, je člun s bodyguardy.

  • Vážení je mi šuma-fuk kdo kanál postaví, budu rád když to budou české firmy a mrzí mě, že si jej již vzhledem k době výstavby neužiji.

    Všem EKOteroristům a bláznům vzkazuji, podívejte se prosím na evropské lodní cesty. ČR a SR s Poskem jsou na tom díky komančům, jako Severní Korea s elektrifikací. Evropa má 39.400 Km lodních cest !!! Hloupá manipulativní poznámka o tom, že Francie bourá dvě přehrady je hodná tvrzení o sídlišti křečka polního který stojí v cestě obchvatu Přerova.

    Těším se, že v důchodu vpluji z Váhu na Dunaj a pojedu se podívat do Paříže a dál a dál a dál.

    A co se týká ekonomiky, nemáte ani tuchu o národohospodářství a o úloze investic. Stále si myslím, že ty EKOteroristy platí Putin a další škůdci...


    tak tak milánkové :o)

    • ...sakryš, netušil jsem, že Ovar slibuje  už plavbu Dunajem až do Paříže! :-)

      • KIMCID

        Ovar je tvůj fotr? On dělá do cestovek?

      • tak mrkni na ty evropské lodní cesty a bude 😯

        ten kanál tu měl dávno být..

  • že je pan Jégl demagog, to se všeobecně ví. Dokázal to i tady.

    Nechce totiž nic jiného než zostudit Čínu za každou cenu. Včetně Ruska.

    Tak proto vytrhává drobky. Já myslím, že zásadnější je třeba pro tento stát skutečnost, že se do našich jaderných elektráren snaží tiše, plíživě dostat americká firma Westinghouse, která dodává velmi špatné tyče. 

    Toto by mělo pana Jégla také zajímat a něco o tom napsat. Že ty ruské tyče jsou nejbezpečnější. A také nejlacinější. Jenže je to z Ruska, tek se to prostě dnes nesmí. Že pane Jégle.

    Každý odborník na tyto záležitosti to ví, ale pokud je v ovlivnění špinavé politické kampaně proti Rusku, pak se toto od něj nedovíme. 

    A myslím si, že jaderné elektrárny jsou pro nás důležité a jejich bezpečnost především. A dnes je to na pořadu dne. Měl by si pan Jégl všímat zásadních věcí dneška. A má možnost se určitě trefit i do pana Babiše, který nám to sice neřekl, ale určitě o jaderných elektrárnách s panem Trumpem hovořili. Na co by si ho tam přece americký prezident bral? Jedině na svůj prospěch


    • Pavel.Jegl

      ...Dokázal jsem, že jsem "demagog". 

      Fajn, ale můžete, prosím, uvést, čím jsou obsah či tvrzení v tomto článku článku demagogické?


      • Pane Jégle, každý, kdo má nějaký názor je svým způsobem demagog. 
        Jen lidi bez páteře se mění každých 5 minut. 

        Nesouhlasím často s tím, co uvádíte (jste antizemanista, antibabiš, tak trochu zastánce uliční demokracie, ale co??) ale máte na svůj názor plné právo. 

    • KIMCID

      Nebojím se Černobyl byla chyba, ale dělali je obě strany stačí jedna z mnoha Bopál.

      Mne ani moc Westinghouse  nevadí jako firma co stojí o naše jádro.Mne vadí že je chce mít na dálku kontrolované a i ovládané.Tohle by mělo být v režii jen Čechů.U nás teď v Německu, chtějí jádro rušit ,ale dobrá cesta to není.

  • KIMCID
  • KIMCID

    Prezident Miloš Zeman přednesl v den zahájení výstavy Pád železné opony pozoruhodný projev, ve kterém uvedl čtyři případy odpudivého pokrytectví, které v souvislosti s revolucí 1989 (blíží se výročí 30 let) považuje za nejkřiklavější.„Mějme hluboké pohrdání vůči lidem, kteří si přisvojují výsledky listopadovérevoluce, i když ve své době dělali všechno, aby tato revoluce neuspěla“, řekl prezident Miloš Zeman při zahájení výstavy „1989: Pád železné opony“.Prezident nikoho nejmenoval, pouze nabídl vodítka. Například: „Pilný antichartista z časopisu Reflex napíše článek, že naši voliči špatně volí, aodsoudí tím demokratické a svobodné volby“. Nebo: „Student, který v lednu 1989 na titulní stránce Rudého práva odsoudil Palachův týden, sytým hlasem ocení účast studentů v listopadové revoluci.“Začali jsme pátrat koho tím prezident myslel, protože – jak Miloš Zeman takéuvedl: „Právě tato skupina bude na třicáté výročí listopadové revoluce vystupovat, jako její největší obhájci“. https://www.hoppner.cz/wp-content/uploads/2019/05/zeman-1-1024x538.jpg·         Karel Steigerwald („Pilný antichartista z časopisu Reflex napíše článek, že naši voliči špatně volí, a odsoudí tím demokratické a svobodné volby.“). Dodejme, že postava Karla Steigerwalda je obtížně uchopitelná, každopádně jeho podpis Anticharty (odsouzení Havla a spol.) je silná káva – vzhledem k jeho následné hysterii z opačné strany barikády.·         Tomáš Zima („Student, který v lednu 1989 na titulní stránce Rudéhopráva odsoudil Palachův týden, sytým hlasem ocení účast studentů v listopadové revoluci.“). Nynější rektor Univerzity Karlovy, který v lednu 89jako student odsoudil demonstrace na podporu Jana Palacha. O několik let později kladl věnečky a horlil na Palacha jako největšího hrdinu.·         Petr Dvořák („Muž, který v září 1989 vstoupil do Komunistické strany Československa, neméně sytým hlasem bude hájit svobodu našich médií, jichž je čelným představitelem“). Ředitel České televize byl před listopadem89 členem Komunistické strany Československa. Nyní horlí za svobodu médií. Česká televize bývá považována za nástroj propagandy.·         Jaromír Štětina („No a zezadu to vše bude chránit, dříve z Bruselu, nyní naštěstí už jenom z Prahy, agent Plavec“). Potvrzený agent Státní bezpečnosti. Následně poslanec Evropského parlamentu (dnes bývalý) a nynější podporovatel ukrajinských neonacistů.·         Projev prezidenta republiky při zahájení výstavy „1989: 

    • KIMCID
      Pád železné opony“·         29. května 2019·         Vážený a milý pane ministře, dámy a pánové,·         vidím, že jsem si nepodal ruku s Romanem Liptákem jako jedním z kurátorů této výstavy, takže bych to alespoň na dálku rád napravil.·         Moje projevy bývají velmi provokativní a připravte se na to, že provokativní bude i tento projev. Hrozně rád vzpomínám na listopadové události v naší zemi. A myslím si, že odměna všech těch, kdo se na nich podíleli, je dána zážitkem, který tehdy měli. Zážitkem, který se už nebude opakovat, pokud se do naší země nevrátí totalita, a ona se nevrátí.·         Nicméně, v čem spočívá moje milá provokace pro všechny z vás. Teď si budou čechrat peříčka na třicáté výročí listopadové revoluce různé skupiny lidí. Dobrá, nechť tam jsou se vší úctou ti, kdo tam opravdu byli. Apak je skupina lidí, která jenom přihlížela, možná, že právě ona bude nejhorlivější, aby sdělovala, že ona vlastně tu listopadovou revoluci organizovala, připravovala a provedla. Mějme s ní soucit, protože odvaha je někdy velmi vzácné zboží, a ne každému je dána. A já si vzpomínám, jak jsme se báli, jak to dopadne. To tenkrát vůbec nebylo jisté, že totalitní režim na nás nepošle tanky, dokonce ministr Václavík plánoval forsáž nad Letenskouplání. Víte, co je to forsáž? To je nízko letící letadlo, stihačka. No a to by, kdyby to bylo, znamenalo ušlapání desítek, možná stovek lidí.·         A pořád čekáte, v čem ten prezident řekne tu provokaci. Už se to blíží. Protože pak je třetí skupina lidí, a to jsou ti, kdo stáli proti nám.Nic proti tomu, mají svaté právo na svůj názor. Ale právě tato skupina bude na třicáté výročí listopadové revoluce vystupovat, jako její největší obhájci. Pilný antichartista z časopisu Reflex napíše článek, že naši voličišpatně volí, a odsoudí tím demokratické a svobodné volby. Student, který v lednu 1989 na titulní stránce Rudého práva odsoudil Palachův týden, sytým hlasem oce ní ; účast studentů v listopadové revoluci. Muž, který v září 1989 vstoupil do Komunistické strany Československa, neméně sytým hlasem bude hájit svobodu našich médií, jichž je čelným představitelem. No a zezaduto vše bude chránit, dříve z Bruselu, nyní naštěstí už jenom z Prahy, agent Plavec. A aby toho nebylo málo, Vy to, pane ministře, možná na Slovensku nemáte, ale u nás existuje taková zvláštní perverzní skupinka, jmenuje se Kaputin, a ta se vyznačuje tím, že když někdo položí někam květiny, ona je sebere a hodí do odpadkového koše.·         Vzpomněl jsem si na Cyrana de Bergerac, při poslání tě bodnu juž. Nuže jaké je moje poslání. Vzdejme úctu lidem, kteří opravdu dělali listopadovou revoluci, mějme soucit s lidmi, kteří neměli odvahu se tehdy připojit a mějme hluboké pohrdání vůči lidem, kteří si přisvojují výsledky listopadové revoluce, i když ve své době dělali všechno, aby tato revoluce neuspěla.·         Děkuji vám za vaši milou pozornost.··         Miloš Zeman, prezident republiky, Pražský hrad, 29. května 2019Toto nám opět naše ČT neřekla a proč asi?????
      • vanhorne

        "Pražský hrad, 29. května 2019Toto nám opět naše ČT neřekla a proč asi?????"

        Jen se nad tou chudinkou nerozplac. Je to politik, ktery se ridi heslem "rozdel a panuj za kazdou cenu" ovsem vidi se jako Sjednotitel Naroda. Ten dovede sjednocovat narod asi tak, jako Jumbo dovede tancit czardas v kramku s Misenskym porcelanem. Ze CT nerekla ani slovo, asi ji jeho remonstrace tak dalece nezajimaji. CT muze byt take na jeho cerne listine a k tomu staci velice malo.

        Liberecky Kraj, Kveten 2017. Tam se proti jeho pojeti sveta zacaly ozyvat hlasy pochybovacu a nevericich. Take je hned uzemnil a ocejchoval jako "zvlastni skupinu lidi, kterou tvori patologicka spodina lidske spolecnosti". Jeho dalsich ubohych, ale svetoznamych bonmotu, jak on sam je samolibe nazyva je vice. To je panecku kousek.

        • KIMCID

          no a?

      • Neco k tematu...?

        • KIMCID

          ne ale já to přiznám.zemana nemusím ale tiscali jégl negace už je dost trapná

          • Tak jo - ale priste staci jen odkaz na clanek... :-)

            • KIMCID

              četla jsi to?

      • Pavel.Jegl

        Jak tato řeč, Kimcide, souvisí s průplavem Dunaj-Odra-Labe?

        • KIMCID

          NIJAK ALE ANI VY BY JSTE VE SVÉ ZÁŠTI TAKOVEJ ČLÁNEK NEDAL.

          Tak jsme předvedl vaší práci v praxi: Copy/paste

          • Pavel.Jegl

            Kimcide, ten projev je na webu Hradu i na FCB. Takže na něj můžete odkázat, pokud to bude souviset s tématem. Tohle nesouvisí. Když tady budete trolit dál,jedno s jakými projevy, zabanuju vás. Přečtěte si, prosím, pravidla diskusí.



            • KIMCID

              Už jsem vaše banování a vyhrožování zažil.(vše si ukládám tak že na vaši chybu čekám,jsme zvědav jak se k tomu Tiscali postaví )Nemáte pak ani dost slušnosti nechat soje výhružky a smazal jste je.

              To že neunesete i slušný příspěvek o prezidentovi je mě jasné.

              A pokud se oháníte pravidly proč nemažete lidi jako Novák či Občan který mají opakovaně potřebu urážet naše představitele státu.Pokud chcete po někom morálku, měl by jste jí ctít sám.

              • Pavel.Jegl

                Reakce na příspěvek:

                1) Kimcide, ujišťují vás, že mažu také příspěvky pana Nováka. Dnes jsem jich smazal už několik. 

                2) Nikomu nevyhrožují, jen varuji, a varování nemažu.

                3) Opakuji, že tohle není místo na přepisy projevů, které visí na jiných veřejných stránkách. Příště odkaz, pokud se bude týkat tématu.

                4) Naposledy vás vyzývám, abyste si přečetl pravidla diskusí, pokud je nebudete respektovat, budete odpojen.



                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  pokud je nebudete respektovat, budete odpojen.


                  Ne to opravdu není vyhrožování.

                  Jen pro zajímavost nick Občan mimo téma vždy,urážky vždy.A odpojen? Nikdy.


  • A bude se ten kanál jmenovat "Kanál zeMAN?" 😍

    • KIMCID

      Ne bude to kanál občanů

  • MirekB

    Dejme tomu, že by se ten kanál stavěl deset let. Naši přátelé jej humanitárním bombardováním zmodernizují za deset vteřin.

    • No pokud jim to jako v případcě Srbska podepíše to zrůdné ..... zeMAN tak proč ne že Ááááňňo.

      • KIMCID

        Hmm že by to bylo tím že jsme aktivní členi NATO?

  • dzixy
    Jakmile se opozice a tzv. "ochranáří" vymezují proti tomuto gigaprojektu znamená, že pravdou je opak. Opozice dosud vždy byla proti všemu, co chce současná vláda a prezident. Naprostá nemoc.
  • My, kteří neumíme postavit ani čekárnu ve Lhotě, aniž by si někdo neulil nějaký ten milionek - chceme stavět nějaký kanál?? Odvaha tedy nechybí. 😛
    • KIMCID

      Přesně a nejlépe o tom píše takový Jégl, který v životě nic nedokázal a dobrého neudělal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit