Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to přijde v podstatě dosti nastejno, jak se u nás říká:"Jeden za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou!"Sobotka je snad o něco upřímnější než "velká huba" Hašek, kterému z pod saka vykukuje peří "modrých strak", se kterými se permanentně peleší.Sobotka si zase ubližuje svým naivním antikomoušstvím, které je jen o málo primitivnější než rétorika jistého rekodmana v politické turistrice, který ze "Senátu" soustavně potvrzuje, že ono "Kollárovské": "Odrodilí synové však své matce začasto bič macechy hříšné oblizujíce lají"!A jak můžete sledovat, jemu to oblizování sakra spoustu lidí baští. Inu i takoví lidé nás zastupují!
  • VŠICHNI KDO BUDETE VOLIT PŘEMÝŠLEJTE!!!!! VOLTE SOBOTKU ne pravičákaHAŠKA,který hraje na notu ODS.Jinak už NEBUDE,žádná OPOZICE ROZKRÁDAČŮM.Normální lidi nejsou pro vládní stranu Nnic jen LŮZA.ČSSD - SOBOTKA vidí problémy normálních lidí.Má to také složité i uvnitř strany, kde hodně členů HRAJE JENOM PRO SEBE.VŠICHNI Z VLÁDNÍ strany tvrdí,že nejsou PENÍZE - PENĚZ JE DOST.Na daních se vybere více,než by se muselo.LOBY JE VELKÁ a proto budou mít ti co jsou u vesel pořád málo.Jsou již teď zabezpečení se svýma rodinama na celý život,ani to neutratí.
  • Proč si asi pravicový tisk a nevoliči ČSSD přejí Haška? Protože jeho tým-Škromach,Pallas,Urban,Tvrdík jim vyhovuje,aby se vlastně zas tolik nezměnilo,když drtivě prohrají buď v předčasných volbách či ještě drtivěji v řádných volbách.
  • Litý boj by měl proběhnout pomocí facek a kopanců, zejména pro ty potentáty co tvrdí, že živnostníci platí malé sociální a zdravotní pojištění. Ve skutečnosti toto pojištění platí větší než zaměstnanci viz níže:budou pindat jako redaktorka MF o sociálním které dle ní platí žinostníci menší než zaměstnanec. Nejhorší je na tom to, že si to myslí i některé gumy na ministerstvu. Věci se mají následovně:Nejvíce šikanováni jsou živnostníci. Tvrzení darebáků - odborářských papalášů a zkorumpovaných novinářských jelit viz.MF. O tom že OSVČ platí nižší soc.+zdr. pojištění jsou lživá!!!! Přestaňte lhát.Příklad soc. a zdr.: měsíční příjem 24 tis. Kč - odvod zaměstnance za rok z tohoto platu /288000/ na pojistném je celkem 31680,- Kč. Živnostník ze stejného příjmu zaplatí 61 428,- Kč.Dále živnostník zaplatí ještě za to že vytváří pracovní místo za zaměstnance dalších97 920,- Kč/je to sankce za to že vytvoří pracovní místo/. Paradoxem je že tato částka je považována za platbu zaměstnance/ je totiž připisována k jeho Rč/. Je to výsměch všem živnostníkům, když blbečci tvrdí, že živnostníci platí méně. Jedinný kdo má důvod v tomto úplatkářském státě stávkovat jsou živnostníci. Nemíním dále živit prolhané vyžírky a s živnostmi končím.
    • Tedy čertíku, opět perlíš. Já zase znám živnostníky, kteří stále "prodělávali" a nyní mají důchod pod hranicí životního minima. Prostě každá "sranda" něco stojí a kdo neumí podnikat, tak ať se raději nechá zaměstnat, protože v našem státě jsou daně jedny z nejnižších. Pokud jde o toho předsedu ČSSD, tak rozhodně raději Sobotku, než oranžového odeesáka Haška.
    • ... souhlasím, ale je potřeba napsat, že s reformou ve státní správě, přišla řada pracovnic na okresním soudě v Šumperku o částku cca 5.5 Kč, jak se dá za to žít?, ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit