Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já kupříkladu občanku nemám a ani mít nikdy nebudu. U nás v ústavu ji nemá nikdo. Zato jsme ale všichni zbaveni svéprávnosti a máme svého vchovatele. Tak to jsme taky rohingové *1* .
    • No, aspoň víme odkud jsou ty Vaše moudra.
  • zajímavější zpráva než nějaký hadráci:

    https://www.novinky.cz/ekonomika/451301-cesi-prisli-za-rok-o-2-7-procenta-svych-uspor-vyplynulo-z-udaju-o-inflaci.html
  • Barmu chválím jen houšť.Bangladéš bude jednou brečet.
  • Poslední dobou zjišťuji,že Tiscali je horší než Blesk.Úroveň redaktorů je nulová.Z deseti komentářů se dá číst tak jeden ,jinak stále provokují tu inteligenční většinu snad ještě národa nebo již kolonie?
  • za rok, za dva.. za pět let..
    v Bangladéši si budou rvát vlasy z hlavy že tam tuhle muslimskou spodinu pustili.
    to až jim tam prudce stoupne kriminalita, a ti islámci se začnou spojovat a vyžadovat vyjímky, výhody a nějaká jejich práva
  • celý svět se zmítá v nesmyslné spirále "extremního humanismu"
    v usa jsou zlí policajti protože střílí černé kriminálníky, dýlery drog a lupiče.
    u nás se chováme špatně k cikánům a nutíme je neprávem chodit do pomocných škol a nechceme je zaměstnat ikdyž oni chtějí.
    zlí lidé v barmě vyhání muslimy co jim tam vraždí lidí na ulici bombami a přepadávají policejní stanice.
    španělé jsou ti špatní když si nechtějí nechat rozpadnout zemi na kusy když v katalánsku pár miliardářů chce rozpoutat občanskou válku aby uchvátilo moc nad "nově vytvořenou zemí"
    madaři jsou zlí a hnusní že nechtějí pustit do Evropy desítky milionů černých násilníků z afriky.
    a každý kdo je proti pedofilii, homosexuálům, uchylkám a perverznostem a nebo kdo si stojí na morálních křestanských zásadách tradiční rodiny je špatnej taky
    *11*
  • už 18 let muslimové v barmě páchají teroristické činy ! protesty, násilí !
    teď už vládě v Barmě prostě DOŠLA TRPĚLIVOST a chce nezvané hosty vypakovat.
    PROČ se nemluví o tom PROČ jim došla trpělivost?
    Co takhle mluvit o posledním velkém teroristickém činu kdy muslimové zautočili na vojenskou základnu a povraždili vojáky i civlisty? a co ty výbuchy bomb na nádražích ?
  • Budhisté v Barmě se museli pořádně naštvat,že vzali zbraně do ruky a začali vyhánět Rohingy z území Barmy.Tito Alláhovy lidé,pocházjící z kmenově z Bangladéše -muslimské to země.A její občané,kteří se měli chovat jako v cizí zemi spořádaně,zaútočili vícekrát v minulosti na policejní stanice a začali vraždit pokojné občany Barmy.Prostě v tom vraždění přetekl pohár trpělivosti a Barmané udělali pořádek.,respektive,dělají pořádek.A na to mají právo,neboť tamnní islamisté chtěli Barmě uzmout kus jejich území a vytvořit si tam svůj stát.
    • tak budhisté nejsou také žádní svatoušci :)
      oni se sice tváří jako mírumilovné náboženství ale ve jménu budhismu a šíření "lásky" došlo už k hodně válečných zvěrstech.
  • Jo to je článek o Rohingech (muslimech)? A copak že ty informace nejsou úplné? To není záměr, že ne? To je jen nějakým nepatřičným omylem. Ale nevadí. Já sice nejsem novinář, ale umím CTRL C a CTRL V. Takže:

    "Rangún - Muslimští povstalci v barmském Arakanském státě v noci na dnešek zaútočili na 24 policejních stanovišť a pokusili se proniknout i na jednu vojenskou základnu. Situace v regionu je napjatá od roku 2012, kdy zde propukly střety mezi buddhisty a muslimy.
    Do dnešních útoků se podle odhadů barmské armády zapojilo 1000 rebelů z 50 rohingských vesnic. Při přepadení policejních stanovišť použili podomácku vyrobené výbušniny, ruční střelné zbraně a mačety. Zhruba 150 povstalců se pokusilo proniknout na vojenskou základnu. K násilí se přihlásila organizace, která se podílela i na loňských říjnových útocích.

    Mezi oběťmi je 12 příslušníků bezpečnostních sil a 59 rebelů, uvedla dnes agentura AFP. "Koordinovanou sérii útoků" na barmské bezpečnostní síly dnes odsoudila OSN. Zároveň vyzvala všechny zúčastněné strany, aby se zdržely násilí.

    Zdroj: http://zahranicni.eurozpravy.cz/asie-a-australie/199229-muslimove-vzali-utokem-policii-a-vojenskou-zakladnu-v-barme-71-mrtvych/
    • zahraniční eurozprávy- to je fakt zdroj jak víno, fakt že jo, a i kdybyna nějaký pozice zaútočili, to se mají nechat jen tak beztrestně vymlátit? Běžte všici s tím svým antiislamismem k čertu
      • A vy běžte k čertu se svými touhami po islámském obohacení. Zdroj vám nevyhovuje? No tak přidáme jiné. Ty už vyhovují?

        https://www.novinky.cz/zahranicni/447273-v-barme-zautocili-muslimsti-povstalci-70-mrtvych.html
        .
        http://zpravy.idnes.cz/barma-rohingove-muslimska-mensina-d5o-/zahranicni.aspx?c=A170904_091717_zahranicni_kha
        .
        https://www.lidovky.cz/nepokoje-v-barme-rohingove-bojuji-s-policii-od-srpna-jich-90-tisic-prchlo-ze-zeme-19h-/zpravy-svet.aspx?c=A170904_100729_ln_zahranici_ELE
  • V článku se nějak opomnělo zmínit, z čeho žijí v Bangladéši a za čí peníze tam bydlí. Předpokládám, že v Bangladéši - kromě občanek - dostali i práci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit