Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kreatura co chce dělat sudetoněmecké svátky v Čechách!!!

  • Při všem despektu vůči této otylé pirátské kreatuře ve funkci ministra zahraničí je třeba přiznat, že setkávání a jednání s ostatními ministry téhož resortu je náplní jeho práce a je to naprosto v pořádku, že tak činí.

    Co je obsahem a výsledkem takových jednání je věc jiná. Snad nás nebude zatahovat do problémových situací. 

    • mun.go

      " ... setkávání a jednání s ostatními ministry téhož resortu je náplní jeho práce a je to naprosto v pořádku, že tak činí. Co je obsahem a výsledkem takových jednání je věc jiná." 

      Obávám se, Jindřichu, že tady s Vámi nemohu tak úplně souhlasit. Pokud by se ti dva páprdové sešli soukromě a bavili se jen o tom, jak jim dupou králíci, tak budiž. Toto je však setkání dvou politiků. Úkolem politiků je především sloužit občanům své země.

      Všechno, co z politických jednání vyplyne a má dopad / vliv  na občany jedné / druhé / obou republik (někteří máme dvojí občanství), je naše věc - záležitost všech občanů.

      "... Snad nás nebude zatahovat do problémových situací. " Jde o Vaše zbožné přání , ale nejsem tak optimistický.

  • Už se těším na tu mezinárodní ostudu za pit*omce jaké si volíme na posty mini-strů.bohužel opravdových mini-strů.

  • mun.go

    "Lipavský na svou první zahraniční cestu ve funkci ministra zahraničí vyrazil 20. prosince, pár dní po jmenování vlády, na Slovensko. V Bratislavě se sešel se slovenským kolegou Ivanem Korčokem. Kromě ocenění vzájemných česko-slovenských vztahů tam zdůraznil důležitost udržení jednoty členských států Evropské unie a NATO v souvislosti s jejich vztahy vůči Rusku."

    Lipavský nepochybně bude chtít zřídit nejakou vojenskou základnu USA také v ČR -viz aktuální "Defence Cooperation Agreement (DAC)" : Návrh na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických

    Jde o dvě vojenská letiště - Sliač a Kuchyňa (u Malacek). Je to mezistátní dohoda, která má přednost před zákony a ústavou, má být nevypověditelná prvních 10 let. Dopravní prostředky (letadla, vozidla, říční lodě) sil USA budou mít volný pohyb na území Slovenska bez možnosti vstupu cizích osob nebo možnosti jejich prohlídky.

    Diskuze zde: Dohoda o obrannej spolupráci s USA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit