Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    Tak uz se nedivim proc ti dnesni vladni zlodeji verejne kradou.Ona je k tomu vlastne nuti ta zvlastni "grandfather clause", protoze kdyz se kradlo uz za krale Klacka maji na to narok az na veky vekuv,Amen.Politici kradli,kradou a budou krast, je to ten nejhlavnejsi duvod proc se do politiky vubec cpou.Proti tomu jak drze a beztrestne kradou dnesni politici, ti prvorepublikovi byli nedoukove.Mozna justicni a policejni system nebyly zkorumpovene jako jsou dnesni.
    17:57 Zástupci vládního hnutí ANO 2011 se podle jeho místopředsedy Jaroslava Faltýnka možná obrátí na Ústavní soud, pokud by Parlament v rámci novely o střetu zájmů přijal návrhy omezující podnikání členů vlády.
  • Jistě! Je třeba bagatelizovat kriminální jednání Dalíka. Co to je pouhých 400 milionků, že?
    A kdo toto umožnil?
    • josef.servit.9
      Kde vzal Dalík miliony na zaplacení pokuty???§§!
  • to svědčí o faktu že režim politických stran je na HOUNO. Stranické sekty z politiky vykopnout a do politiky volit POUZE INDIVIDUÁLNÍ ADRESNÉ JEDINCE SPLŇUJÍCÍ POTŘEBNÉ KVALITATIVNÍ POŽADAVKY POD OBČANSKOU KONTROLOU TRESTNÍ A HMOTNOU ODPOVĚDNOSTÍ A BEZ IMUNITY. Jinak se z těch stranickozlodějských sr...ček nevyhrabem.....

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/u-nas-v-kocourkove/
  • Stalingrad
    Pan Štambera vystihl dobu a co se tenkráte dělo.Je to článek o korupci-jen se tomu tenkrát říkalo jinak-zlodějina,podvod,defraudace,lež...dnes jsou to sprostá slova,tak se musí říkat-odklonil,tuneloval,mystifikoval....a jen k popisu a doplnění demokracie,ráje.. za tatíčka Masaryka-tenkrát byli také bezdomovci,chudina,invalidé ..stejně jako dnes-když synáček Vašík tvrdil,že komančové jen straší nezaměstnaností,bídou,bezdomovci....a skutečnost ?? Pouhopouhých 8,5% nezaměstnaných z 10.000.000 obyvatel...tenkrát se do hlavých stávkujících za Masaryka střílelo !!!! A dnešní panstvo k této praktice nemá daleko !!!!!
  • Další blbost z dílny Hlídacího čokla - podvraťáka!!!



    PCHE !!!
    • vanhorne
      Mas z toho čokla nocni mury, ze na tebe neco vycenicha?.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit