Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zřejmé, že Prymula nemá čisté svědomí = už hází vinu na Adama...

    • Jeden za osmnáct  druhý bez dvou za dvacet.

      Co také jiného čekat od tvora který se spolčí s něčím tak odporným jako je megagaunerský super zloděj a křivácký prolhanec babiš. Ten jim může dělat instruktora v "ohýbání" .

  • Málo kdo ví, že Prymula je členem Světové zdravotnické organizace WHO, podporované Billem Gatesem, propagátorem depopulace planety (genocidy přebytečných lidí) pomocí vakcín , jak se sám Gates veřejně chvástal. Proto nechat rozhodovat o našem zdraví (a vakcinaci) takového člověka, sloužícímu Gatesově depopulační agendě je pro nás velmi nebezpečné. Osobně bych se nenechal napíchat ničím, co se jen otřelo o Gatese a Prymulu. Nemůžete totiž si být jisti, jestli ta vakcína vás nemá pomalu zabít v zájmu plnění Gatesovy genocidní agendy.    https://www.euro.who.int/en/health-topics/disease-prevention/vaccines-and-immunization/activities/european-technical-advisory-group-of-experts-on-immunization-etage/etage-current-members/professor-roman-prymula

  • ursite!!!!!! primula vavaril w a mrrrrrrd!!!!!!!!! A mhlasatelka mouskova whaaaa ta chudinka peruzekuovaba mrrrrrrd!!!!!!!!! Ty piiiiico mrrrrrrd kobylu na klasterni zidku a kalousek a primula mrrrrrrrrd!!!!!!!!! At zije prezidemt havel a pregident mrrrrrrrrd mrtvolu psa z vokna na tramvaj a zeman jooooooo to jee bebgdna jenze bebna v kreci aa covidson ty piiiiiico a mrrrrrrrrrd )&)&63

  • Firma "Praha Vaccines" má pro výrobu vakcíny proti dětské obrně veškerá oprávnění, včetně oprávnění pracovat s nebezpečnými virusy, tedy že má v případě výroby vakciny proti polio tzv. status Polio Essential Facility. I zde současné vedení státu "preferuje" nákup z ciziny...

    Stejně tak i pro výrobu vakcíny proti 2019-CoViD, kterou čeští imunologové vyvinuli a na zvířatech i ověřili. Ke druhé fázi ověřování - na lidských dobrovolnících - už nedojde. vláda schválila nákup vakciny  od jiných tří výrobců pro 5,5 milionu obyvatel, za to zaplatí 1,8 miliardy korun zatímco česká vakcína, vyráběná v českých ponicích by stála zlomek této částky. 

    Přitom naše slavné ministerstvo zdravotnictví jedná o dalších milionech dávek i s dalšími výrobci.

    Komu asi plyne úplatek do kapsy?

  • Tak za železnyho eskapády už jste to drazí čeští daňoví ovčani zamázli . Tak asi aby vám to nepřišlo líto, tak Roman zařídil repete . 

    Mimochodem , jak je na tom Pepík Šťáva ? Nějak ticho po ulici ..

     Že už by kasa ( státní ) , solila  ???

    • Je to česká věc - a cizáka zbytečná starost...

      • Souhlas dedku. Tobe se to zvani. Jako duchodce uz cechum do kasy neprispivas. Ja taky ne , (  no vlastne ty dotacie ... , ale ty vam vyzobe slovak bures ) , taky uz moc neprispivam  jako radovej ceskej  knecht . 

        Leda za by jsi byl tzv prase . To by jsi jeste dane caloval. Vis co to je za oznaceni ten , ta prase. Zadna urazka ani nadavka to rozhodne neni. Zkus popremejslet .. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit