Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako nejsem v tom fakt znalý, proto jsem rád, že jsem půjčku sjednal přes https://www.julu.cz/investment-offer/ , která to všechno zajistila a zařídila mi hypotéku bez toho, abych musel něčím ručit. Nejdřív jsem se tomu divil. Říkal jsem si, že je to přeci jenom nebankovní společnost, tak aby z toho nebylo nějaké mrzení. Ale osobní kontakt mě přesvědčil o tom, že je to fakt ta nejlepší možná cesta.

  • milacekpublika

    Tak hlavně jestli se bude dát pořád sehnat hypoteka pro osvč, což se vzhledem ke staršímu datu vydání článku docela potvrzuje. I když ty podmínky jsou přísnější. Což ale já kvituji. Aspoň to není takový Divoký západ, protože doba po roce 2000 byla fakt šílená a to si člověk půjčku vlastně ani sjednat nechtěl, protože nevěděl, jak to skončí. ;-) 

  • Já tedy úplně nevím jak je to s těmi půjčkami, zda budou pro všechny nebo pro nikoho, ale jestli už někdo nad nějakou tou půjčkou přemýšlíte, určitě doporučím třeba tuto stránku zde, protože se tam dají sehnat různé způsoby na to jak si půjčit a nebo tam můžete i zjistit, co je to třeba taková smart půjčka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit