Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co jsem napsal, neberte skutečně na lehkou váhu. Protože je to ve světě skutečná tikající hrozba a to co píši, je vážná věc.Píši také ve spěchu tento text, tak omluvte prosím chyby v textu. Měl by se touto informací,kterou jsem zde uvedl, skutečně někdo zabývat.Proto jsem to zde uvedl.A to myslím zcela vážně. Nejlépe někdo z bezpečnostních složek tohoto státu,dále Evropy tedy EU a světa. Divím se, že zpravodajské, bezpečnostní či výzvědné služby to už dávno neví. Já už to sleduji nějakou dobu,vidím to prolínání,vzájemnou podobnost informaci a divím se, že to světovým velmocem pořád nedochází oč tu skutečně běží. Proti této tikající hrozbě je i válka na Ukrajině slabý odvar čajíčku,co by se mohlo stát. Vše se dá najít na internetu,co jsem napsal. Stačí jen hledat a hledat . To je vše. Naschledanou.
  • Všichni radikální muslimové by měli být ze všech ostatních zemí vyhoštěni bez možnosti vrácení.Jedině že by upustili od své radikalizace víry,kterou by museli už doživotně dodržovat.Pak by mohli zůstat.A včera bylo pozdě s tímto skutkem začít kdekoliv ve světě.
    Vzhledem k tomu,jak radikální muslimové uvažují,čím se řídí,jsem ale okamžitě pro vyhošťovat je ze všech zemí,kde je to možné. A ať si zalezou odkud přišli,kde je to naučili.Pokud už by se narodili v cizí zemi a zradikovali by se v této zemi,opět je okamžitě vyhostit.Hned bez nějakého přemýšlení.
    A navíc všude kde to je možné na světě,ve všech zemích,kde je to možné zakázat radikální výklad koránu a nebo jakékoliv radikální výklad jakékoliv víry.A nebo radikální projevy extremismu.A to přímo uzákonit v zákonu a nebo ústavě.
  • Proti radikálnímu islamismu lze bojovat po celém světě i jinými prostředky, než jen bojem a sílou. Ale musí se jít až ke kořenům této myšlenky,tohoto radikálního výkladu koránu,této svaté knihy.Koránu.
    Řešení je následující:
    Na celé planetě Zemi, ve všech státech,kde je to možné ZAKÁZAT JAKÝKOLIV RADIKÁLNÍ VÝKLAD KORÁNU!! (Umírněný muslimové,co jsou tolerantní k jiným lidem či víře nejsou hrozbou).Pod trestem vězení,odebráním majetku,apd.Nebo v krajním prípadě i smrti.Pokud ostatní možnosti selžou a nelze nic jiného dělat.
    DÁLE ZAKÁZAT VŠECHNY RADIKÁLNÍ TEXTY KORÁNU A PONECHAT JEN TY VHODNÉ TEXTY KORÁNU.Tato svatá kniha Korán by se tedy měla reformovat,inovovat,doplnit,poupravit ,prostě něco takového,aby vyhovovala v současném světě na planetě Zemi.To by měli umírnění muslimové udělat jako v prvním případě.Pokud nepočítám bránit se těmto radikálním muslimům.Protože radikální muslimové umírněné muslimy jinak zabijí.
    Dále víme moc dobře ,že v historii lidstva církev společně s biblí také ve světě vraždili neviný lidi,pokud se nedali v té době k církvi a neřídili se výkladem bible.Ale žili svým prostým způsobem života.Každého koho potkali, nutili se k této víře a pokud neuposlechli, byli následně zabiti apd. ( Něco podobného nyní dělají radikální muslimové)
    Jelikož máme z historie jakékoliv víry, jejího radikálního výkladu víry špatné zkušenosti,osobně bych byl pro to,ZAKÁZAT všude na světě všechny radikální výklady jekéhokoliv náboženství.A DOKONCE TO UZÁKONIT V ZÁKONĚ.Možná v základní listě práv a svobod.
    A navíc zakázat také jakékoliv projevy extremismu násilí vůči jiné skupině.A to platí jak
    pro islamisty,tak pro problémové cizince,romy,černochy atd.A výklad zákonů by měl platit pro všechny stejně.Ne že nějaká skupina o sobě prohlásí,že je diskriminovaná.A přitom se neumí vůbec chovat,hraje automaty a bere drogy.
    Prostě buď se chovej,dle výkladu zákona, a společenských pravidlel,kodexu této země,pokud zde chceš žít a pracovat,nebo poneseš ze zákony následky.A nebo vypadni z této země,tady nemáš co pohledávat.Radikální muslimové by se měli z této země vždy vyhošťovat,bez možnosti doživotního vrácení,nebo upuštění od radikalizace víry a to doživotní opět.
  • Praktiky zabíjení radikálních muslimů uznávající jen radikální výklad koránu s právem šaria upřednostňují převážně časté sebevražedné atentáty, kdekoliv na světě,kde momentálně žijí. Buď mají výbušninu připevněnou na svém těle skrytou pod svým oděvem,proto jim v muslimských zemích vyhovují volné dlouhé pláště,kde výbušninu mohou vždy skovat. Nebo používají jakékoliv auto,či dopravní prostředek,který je napěchován výbušninou,nebo obsahuje výbušninu. A v místě, kde je většinou hodně lidí se odpálí. Cílem jejich zbabělého,podlého útoku je vždy zabít co nejvíce lidí při samotném útoku. A vyvolat co největší zmatek. Radikálním muslim nehledí při zabíjení na věk člověka,postavení ve společnosti,majetek ani nábožeství apd.Když si zamanou,že zabijí zítra prezidenta jako jakéhokoliv státu tedy ,,nevěřícího´´,pujdu ho klidně zabít. Radikální muslimové zabíjejí také slušné lidi.
    Dále si stačí všimnout,že dost často unášejí lidi,aby za to dostali buď výkupné,nebo je vyměňují za sebevražedné atentátníky,který jsou ve vězení.Pokud je za ně vymění, tito sebevražedný atentátníci,je velká pravděpodobnost,že budou buď někde hned bojovat a nebo se rovnou někde odpálí.Pokud zajmou ženy,nutí je nejprve konverktovat k radikálnímu islámu s právem šaria a poté si s nimi pořídí děti,které učí bojovat a vychovají z nich sebevražedné bojovníky.O to jim hlavně jde.Zplodit další generaci bojovníku či sebevrahů,nebo ženy prodají jako otroky dalším mužům k sexu.Takže jich jedech chlap může mít i více.
    Dále radikální muslimové obchodují s drogamy z čehož získávají značné finanční prostředky.
    Nebo se snaží přepadanout tankery ,nebo jinou loď apd,konvoj aut apd.
    Pokud se tito radikální muslimové sebevražedně odpálí,věří, že za tento skutek dle výkladu koránu přijdou do nebe.Kde na ně čeká mnoho neposkvrněných panen a blahobyt .Je to uvedeno v koránu. Radikální výklad koránu,kde jsou přímo napsané texty,že mají zabíjet nevěřící,že mají další radikální muslimy upozorňovat na to ,kde žijí nevěřící,kde jsou nevěřící,aby je šli zabít,to vše je napsané v textech koránu.A texty v koránu je k tomu nabádají,aby to dělali. Jestli už je více výkladu koránu,například radikální výklad koránu,to už nevím.Že by tyto radikální texty v jenom výkladu byli a v druhém ne.
    Pokud na to upozorníte,že tyto texty jou v koránu a nabádají k zabíjení nevěřících,tyto výklady textů vlastně porušují základní principy zákonů a listiny práv atd,napíší či následně řeknou,že se jedná o urážku islámu v nelepším případě žádají omluvu.V opačném případě vyhrožujíc jakémukoliv člověku svatou válkou a zabitím. Za bezohlednou,podlou,vražednou mstu,to je to co dělají,jejich sebevražedné atentáty, při níž jsou zavražděny také neviné slušný lidi věří, že se dostanou do nebe.
    Na to napíši následující.
    Doufám,že jednou budou za své hanebné podlé a pohrdající skutky,kdy jsou zabiti také slušní lidi,který mají nespočítaně miliardkrát lepší charakter,chování,myšlení,uvažování a dalo by se jmenovat do nekonečna budou pikat, budou se zpovídat se svým skutkům,svým činům, a jednou budou litovat toho,co udělali, že neexistuje peklo, které by k nim, k jejich skutkům bylo milosrdnější,než co si následně za své skutky,které udělali pouze zaslouží.

    Jak bible ,tak korán vycházejí ze starého zákona. A myšlenka s kterého vznikl i starý zákon ,tedy jednou i bible a také i korán,nebyla nikdy myšlenka někoho zabít,ale naopak pokud tě o to někdo požádá, ale také si to ale musí zasloužit svými činy,skutky,myšlením ,uvažováním,chováním,atd či si to následně odpracuje prací,aby mu byla poskytnuta pomoc.Je vidět,že radikální muslimové nebo někteří muslimové obecně vůbec nepochopily základní myšlenku jednou řečených slov,které byla kdysi následně řečena/vyslovena a následně napsána/zapsána v té době historie váženým člověkem do formy textu v knize,který v té době mohl být pokládán za někoho napřirozeného,s nadpřirozenými schopnostmi,nebo člověka s více neobvyklými schopnostma než u ostatních lidí.
  • Podstatné je to co bude nyní napsáno.Pozor!
    Předejte tuto informaci dále bezpečnostním složkám v ČR, v Evropě,USA,Rusku,Číně atd!Jedná se o vážnou a citlivou informaci.Pozor nejedná se o žádný vtip ani srandu.Berte tuto informaci zcela vážně.Vše co bude nyní napsáno se dá dohledat na internetu.Dále spojitost s touto informací viz videa,vz články,co se děje ve světě spojitost mezi sebou,opět se dá vše dohledat na internetu.Stačí to jen sledovat.Pozor jedná se o vážnou hrozbu!
    Citlivá informace se týká hrozby ,,všech radikálních muslimů´´ uznavající vždy navíc právo šaria´´.
    Všem těmto radikálním muslimům jde o to,šířit radikální až extrémně radikální a nenávistý druh/výklad islámu po celém světě proti ostatním lidem na světě,kde tito radikální muslimové žijí,spí,jí,rozmnožují se s cílem ovládnout celý svět touto myšlenkou.
    A nastolit na světě jeden radikální muslimský stát,možná království,kde bude platit pouze jeden zákon a to bude ,,radikální druh/výklad islámu/koránu s právem Šaria.To bude jediný zákon na světě, který budou muset všichni v tomto státě dodržovat.A dle něho žít.Neexistovali by žádné jiné státy,kultura,hudba,zákony,historie apd.
    Všichni kdo nebudou tento zákon dodržovat jsou pro radikální muslimy nevěřící(tedy i všichni umírnění muslimové) a dle radikálního výkladu islámu všichni nevěřící budou/musejí být zabiti.Pokud nepřijmou radikální výklad koránu.
    Tito radikální muslimové uznávající navíc právo šaria,ať už žijí v jakékoliv části světa,opakuji v jakékoliv části světa Afriky,Ameriky,Evropě,Asie,Australie,Oceanie apd se řídí pouze a jen jedním zákonem a to ,,radikálním výkladem koránu´´!! Radikální výklad koránu je jediný zákon ,kterým se řídí a žádné jiné zákony neuznávají. A nikdy se jinými zákony řídit nebudou.Nikdy nebudou uznávat jakoukoliv jinou vládu na světě,jakékoliv zákony v jakékoliv zemi,nikdy se řídit jejich zákony,kulturou,zvyky nebudou.Uznávají jen radikální výklad koránu s právem Šaria,nic jiného radikální muslimové neuznávají.
    A dle něho se řídí,modlí,žijí,uvažují,rozmnožují se atd.
  • Vůbec bych se nedivil, kdyby lidé v Iráku začali s láskou vzpominat na Husajna. Výsledkem vykonstuované akce na zničení neexistujících zbraní hromadného níčení, je rozvrácená země na pokraji občanské války, která bude brzy ovládaná radikálními islamisty. Ropná pole pod patronací nadnárodních společností, chráněná žoldáckými agenturami a zbytek země v totální bídě. Za to by měl jít někdo před válečný soud do Haagu.
  • Kde se tam ta armada vzala ? Ze by Asad uz je vsechny vypraskal ze zeme ? Nejak ticho po pesine o Syrii. Navic uspesne prezidentske volby... Hmmm, co jeste nevime, Tiscali ?
  • V Iráku byla započata válka na podkladě vylhaných informací.Nyní se tam společnost začne vracet do kolejí před válkou.Z Husajna nejspíše pak udělají hrdinu.V Česku to bylo naopak.Z Havla napřed udělali hrdinu.Nyní,při nastupující bídě,ho stále více lidí bere za prolhaného lumpa.
  • Pravda je taková že větší část důchodců skočila na špek Havlovi, ale rozhodně ne všichni, já jsem posílal Havla do pr. hned jak se vynořil, byl jsem tenkrát brán jako hlupák který neví co je dobrého, takže částečně má ten Klas pravdu, ale v žádném případě to nejde paušalizovat!!
    • Máš pravdu.Já jsem na tom byl,po údajné revoluci stejně jako ty.Ten kdo se nepostavil do fronty na kuponové knížky a odmítl kupovat podnikové akcie,byl tehdy brán za blba.
    • opravuji, dnešních důchodců!
  • Jen psichicky labilní jedinec nepočítá že všichni důchodci mají děti......
    • Tak ať ty děti svoje hloupé rodiče živí.Pokud mají chuť.Tomu nikdo nebrání.Hlavně aby nezatěžovali státní pokladnu.Čtyřiadvacet roků se bezhlavě dlužit a splácení dluhů přenášet na další generace je od současných důchodců sprostota pořádná.Jsou prostě zralí na výplatu důchodu na holý zadek bejkovcem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit