Přejít na výpis diskuzí
Pussy Riot: Zeman se chová jako typický patriarchální hlupák
14.11.2014 | art
135 příspěvků
-
Proč jak?
-
!!!
https://pbs.twimg.com/media/BnCB5l1CcAEt1FM.jpg:large -
Tak jsem shlédl na programu ČT 24 část interview s členkami Pussy Riot. Tázala se Zuzana Tvarůžková.Podle toho, jak se členky vymezují, musí být bojovnice jak lvice!
TV nás krátce seznámila s tvorbou dívčí skupiny- poskakování a kakofonie výkřiků s pletenými kuklami na hlavách.Bylo to zhodnoceno i Petruškou Schusterová jako boj s mocí Putina.
Až na místo, kde se to odehrálo, tedy nějaký kostel, by mi to až tak nevadilo, ale znesvětit kostel? Přes můj nesouhlas s "maštěním" kapes formou restitucí, do které byli násilně zapojeni všichni občané proti své vůli, s takovými excesy na sakrální půdě souhlasit nemohu!
Škoda, že Zuza a Petruška nekomentovaly klipy, které předcházely celé "žabomyší" aférc
Kopulace v Biologickém Muzeu-in natura!
"Ohřev" chlazeného kuřete "v troubě"
Mastur.ace pomocí monstrance-neviděl jsem, nemohu potvrdit!?
Takže ty interpretace názvu asi nejsou tak daleko. (Řev kočiček to asi nebude, podle klipů to bude asi Nepokoj v .....)Tolik asi pro ty, kteří nemají dostatek informací.
Tato fakta zcela změní úhel pohledu na "punkovou skupinu
" -
a mne by zajímalo, jak by byly přijaty a jaké ceny by dostaly, kdyby předvedly totéž, ale za Putina? co myslíte?
-
Už dávno to ví celý svět, jenom jeho voliči ne.
-
-
mluvíte o Karlíkovi, že jo
-
-
Proč mi to připomíná dobu před pětadvaceti lety. Styďte se soudruzi jenž jste převlekli kabáty
-
Smrdi vam z pussy...
-
katastrofálne,co se vylíhlo,,,psychiku narušenů mají určitě tech Dg...diagnoz víc
-
Pussy Riot, nositelky ceny Václava Havla mají jistě právo na to aby mohly našeho prezidenta kritizovat. Teď jde jenom o to, zda si z toho bude něco dělat a nechá se od nich poučit.
-
-
Ta znalost cestiny je od syflu, "sifilitiku"? *2*
-
-
konečně sis všiml. To byla doba
-
-
-
CCCP = fašistický vřed naší planety!
-
-
Fašismus právě resuscitovaly USSá a jejich apendix EU na Ukrajině. Fašisté banderovci a voři v zakoně řídi zbankrotovanou UA, co ji rozkradli do poslední hřivny a jednu osminu UA prodali komunistické Číně.
-
Sipkova Ruzenko, probud se. CCCP zanikl v r. 1991. A jsi prvni, ktera poklada lenina a Stalina za fasisty a ne za komance. *3* *4*
-