Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj homosexuální přítel Not je už po lobotomii, já na lobotomii nepůjdu ale primář mi stále předepisuje elektrošoky a zakazuje mi přístup na internet. Ale svobodný přístup na internet patří podle Základních práv a svobod každému svobodnému člověku a to je porušení, jestli primář taky není komunista, když mi v tom brání. Dokonce mi vyhrožuje, že když nepřestanu tak se vrátím do klecového lůžka tam jsem byl naposled když jsem pokousal ošetřovatele. Tak mi nezazlívejte, když tady zase nějaký čas nebudu, jak nejsem chvilku pod dohledem, hned se vrátím na diskuzi a všechno vám vynahradím. Váš Tečka.
    ,,
  • Putin je průhledný jako sklo. Vyzývá západ, aby se nevměšoval do Ukrajiny, ale vzápětí půjči s podmínkou, zřejmě že nová vláda bude opět proPutinovská. Dobrý.
    • Putin nabízí jasnou pomoc, Amíci chtějí jen "vyjebat" s EÚ. Dobrý, jen tak dál.
  • Jejich společné prohlášení je jasným a velmi zřetelně důrazným signálem pro celou prapůvodně skoro stejnou, hitlerovskou koalici protektorátních "rovnocených" států, nyní s moderním názvem "EU" i jeho "spojence" USA, aby si společně nechali na takové fašisticko teroristické experimenty v zemích, které jim nepatří raději už zajít chuť..Ne proto, že by jim i s nimi Rusko a Čína přímo chtěli nějak vyhrožovat či dokonce válčit, natolik už jsou vývojově dnes Rusko i Čína úplně někde jinde a v jiných metodách.. i když kapacit, prostředků i vojensky živé síly k tomu mají společně samozřejmě víc než dost, kdyby k tomu mělo někdy z nutnosti dojít....Mají však i jiné prostředky se stejnou účinností, co se týká ekonomik, obchodních smluv i surovinových základen obou těchto neskutečně obrovských zemí s ještě větším počtem obyvatel..tzv. "metodu uzavření kohoutků" v mnoha oblastech.. např. dodávek či blokace zboží i celého svého trhu i transferů strategických surovin s cílem nechat hodně zemí i ekonomik tak vycukat a vyhladovět, že za několik let v celé EU nebudou mít obyčejní lidé doslova co žrát a budou v zimě mnozí zmrzat, protože celá EU je bez východních trhů i surovin už neschopná delší dobu kapitálově a tím i v současném asociálním a nerovně nastaveném systému přežít..EU i USA se svými umělými a "kapitálově" nadhodnocenými i nereálnými měnami, ještě stále nedochází, že karta "vyspělý" západ a "zaostalý" východ se v neprospěch, jak EU, tak celé USA vývojově otáčí s tím, že slovanský východ tzv. ostblok..i Asie evidentně již přebírají otěže světových ekonomik dnešního světa....
  • "Až skončí hry v Soči,
    Putin na ně skočí.
    Kličko půjde do provazů,
    sláva Sovětskému svazu!"
  • Podle amerikánů,je to demokratická cesta?Lži,nenávíst a násilí.Děkuji nechci.
    • Lži , nenávist a násilí ovšem USA pečlivě balí do liských práv, demokracie a svobody pro ovce, co jim to žerou, jako když Babišovy pipky ve Vodňanech zobou nasypané směsky.
    • Neznas americkou demokracii? *4*
  • Sockomouši ze Svazu evropských socialistických republik (SESR) aka EU to, zdá se, prokoučovali, sice dobře nakoupili Klička, ale jinak nic moc..

    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=801071#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-2

    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/326959-sankce-vuci-ukrajine-musime-chytre-pripravit-dalsi-unikly-telefonat-pochazi-od-diplomatu-eu.html

    "Američani chodí a vykládají, že jsme příliš slabí (EU), zatímco oni jsou se sankcemi přísnější. Mluvila jsem s Cathy (Ashtonovou) o tom, o čem jsme se spolu bavili, a ona si myslí to samé. Musíme to udělat (zavést sankce), ale musíme to připravit velmi chytře. Měl byste ale vědět, že nás dost štve, že Američani tady chodí a zostuzují nás, což nám řeklo několik novinářů. Možná byste si mohl promluvit s americkým velvyslancem?" navrhla Schmidová."

    A samozřejmě za to můžou ruské a ukrajinské tajné služby... No není to krása .. *5*
    • Nic jiného celá desetiletí USA nedělají , akorát ovcím celého světa vymývají mozky pomocí meanstreamových masmédií a hlavně demokraticky, svobodně a lidsky. Srbové a Miloševič na Balkáně neskákali, tak si to odskákali. Válka na Balkáně, aby USA-NATO mohli odtrhnout Kosovo, vyhnat Srby a posatvit tam svoji největší základnu na jinu Evropy za pomocí AL-Kajdy, tady nevadila, tady se USA hodila s pomocí Taciho nakromafie a teroristické organizace. Proto mu za to dnes USA a EU navrhuje Nobelovu cenu míru. Tak se to dělá ovčánkové, neznalí intrik velmocí. Ať žije demokracie lidská práva a svoboda - nechce se vám zvracet?
  • Jo, tajné služby už nahrály a zveřejnily rozhovory plánů USA na financování pževratu na Ukrajině a uř vybírjí, kdo by tam měl být Amerikou dosazen jako prezident. Totéž pak se odposlechloi i v Německu, kde zase mají poněkud odlišné názory a nechtějí Ukrajinu pustit jentak mýrnyx týrnyx Amíkům a EU aby z toho měla kulová, takýe se tam hádají EU s USA. No Usa se pohoršují nad prací ruských ři ukrajinských tajných služen. To je ale blbost, protože nemohou pžece chtít, aby jedinou tajnou službou na zeměkouli byla pouze CIA. Ale ono i bez tajných nahrávek je mnoha lidem jasné, že ty bouře na Ukrajině organizuje a platí USA...Nu a Rusko s Čínou asi se spojí proti USA. Hádám, že z toho bud ejenom "mnoho povyku pro nic" ukrajinský národ nepovstal volby opozice prohraje, , nu a puč na Ukrajině bude neúspěšný a zbytečně drahý...
    • Stejnej scenar - viz Venezuela, Chile, Irak, Afganistan atd atd...
      • Přidej Blízký východ - Syrie, Egypt, Lybie, Libanon, Tunis - barevné revoluce made in USA , jde totiž o cenu ropy na světových burzách. USA těží chemicky doma ropu WTI a má jí tolik, že cena by klesla na 70 dolarů za barel, což je lehce nad rentabilitou a tak se bojuje na Blízkém východě, aby se tu ropa těžila co nejméně. Po smrti Kaddáfího Lybie netěží ani polovinu toho co před tím a tak cena ropy na burzách stoupá, USA jsou spokojené. Tak se to dělá. A přidej i Balkán, Kosovo potřebovaly USA odtrhnout, aby tam mohly postavit svoji největší vojensku základnu NATO. Protro si to Srbové a Miloševič odskákali, protože neskákali jak USA plískaly. A vůbec USA nevadila Al-Kajdá bojující s Tacim a jeho narkomafií a teroristickou organizací. Dnes ho USA a EU navrhují na Nobel. cenu míru. Ale hlavně nezapomínat na svobodu, lidská práva a demokracii - do toho se to svinstvo skvěle balí. Válečné konflitky všude, komunisty a SSSR k tomu vůbec nepotřebují, vystačí si stoprocentně sami.
  • Vyvolání války na Ukrajině má zakrýt krach EU.
  • Myslím, že proběhly řádné demokratické volby. To co se děje je anarchie. Při takto závažném
    rozhodnutí by měla vláda vyhlásit referendum.
    • Franto, podle Tebe i revoluce v 90tém roce byla anarchie. Voliči na Ukrajině, když volili Janukoviče, jistě neočekávali, že voli člověka, který nechá vlastní lidi střílet, bít a pod. zvěrstva. Takže se probuď
      • Před 90 rokem u nás nebyly demokratické volby. Nemám rád žádné násilí a proto jsem rád, že se ke změně režimu lidé používaly pouze klíče. Na Ukrajině je ovšem zcela jiná situace. Proto si myslím, že v tomto případě by referendum byla jediná správná cesta. Ať si Ukrajinci vyberou opět sami cestu, která bude výhodná pro ně a ne pro cizí země. Na Ukrajině jsem za této situace nebyl a sdělovací prostředky často informují nevěrohodně, jdou za senzací, aby byla sledovanost. Myslím si, že by se měli hlavně probudit lidé, kteří jsou za celou věc zodpovědní.
        Přeji Tě pěkný zbytek večera. Franta
    • Volby se USA a EU někdy hodí jindy nehodí. Podle potřeby a nyní je třeba kolonizovat Ukrajinu, a posunout vojenské základny NATA blíže k hranicím Ruska.
  • měli se patrně zastat fašistů, kteří upalují policisty, střílejí z loveckých zbraní ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit