Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na odlehčení tématu. 

    Zemědělské družstvo NATO, se sídlem v Afganistánu, prodává mák setý, K mání je balený i volně ložený. Cena smluvní. Bez celních poplatků.

    Dále družstvo přijme spolehlivé hlídače proti polnímu škůdci Talibanu horskému. Požadované vzdělání : Min. 5 let domácího studia na válečných počítačových hrách. Absolvování vojenského výcviku výhodou, nikoliv však podmínkou.  😈

  • CR je zamerena  ruskymi raketami uz davno. Jen mne mrzi, ze vsichni rusofilove , komuniste, a parta z HRADU se zachrani.

    • jsi byl na školení v Bruselu nebo bereš nějaké prášky

    • Palínku, nepřehánějte, tak inteligentní zase ty ruské rakety nejsou, aby po dopadu rozlišily Vás svaté a spravedlivé od rusofilů (to je prosím profese, ne nadávka), komunistů a partu z Hradu.

      Raketa to vezme jedním vrzem, ať už americká nebo ruská. U nás by neměly být prostě žádné. Co by tak ti rusové u nás zaměřovali? Památník v Letech? My jsme fakt strategický cíl.


      • Co takhle ironie.

    • Ty to máš v té své palici vymetený, kornoute...ha...ha...

      • Adelko, tobe to mysli !

  • USA si zadělávají na problém. Už mají ekonomický, přidává se politicko- spojenecký, nyní i vojenský. A jako perlička je to, že od dubna 2019 bude na Kubě nová ruská vojenská základna. 

    USA bývaly velmocí. Nyní jejich sláva zašla a nastanou velmi fatální následky za jejich pýchu a aroganci. 

    Každý proamerický nadšenec válečných akcí nechť si dá ruku na srdce a odpoví si, zda bude za USA pochodovat na ruskou hranici se zbraní v ruce, až to USA "doporučí". Já za sebe sděluji jasné NE, ani omylem! Zájmy USA mne absolutně nezajímají a válečné štvaní už vůbec. 😈


  • Co je na tom k nepochopení !?..Kdyby se něco podobného dělo blízko USA..tak by USA reagovaly úplně stejně a patrně o hodně dříve i razantněji..Už jen to, že se v Evropě desítky let..po 2sv. nachází cizí a ke všemu zcela neevropská armáda..,je hodně na pováženou !., protože to jen dokazuje vazalství a totální neschopnost i nesvéprávnost Evropy, co mimochodem sahá až po Ural..si udělat pořádek i řád sami mezi sebou., tedy i spolu s RF.. protože RF až po Ural., patří rovněž do Evropy.,na rozdíl od zcela neevropských USA, které zatím kam šlápli, tak sice vyhráli válku, ale mír udržet nikde neuměli a dosud ani neumí..Umí pak akorát vše rozvrtat na severní a jižní a nebo na západní a východní.,jako by všude byli dosud nějací "indiáni" což už je jejich historický "folklor" a v podstatě i princip jejich vzniku tzv. na cizím a hlavně z cizího..Evropa má patřit Evropanům a ne přímé konkurenci z USA..co Evropu od 2sv. akorát konkurenčně oslabuje ve svůj zájem i prospěch a vždy mysleli jen na sebe, pouze na sebe a hlavně pro sebe, bez ohledu na jiné "spojence"..

  • Ještě  k cenzuře zde na tiscali. Neporušuje li ten který příspěvek zákony české republiky, nemáte právo stopnout diskutující a neumožnit jim tak jejich svobodné vyjádření jejich názorů. Za termíny, které nikoho neuráží dvojnásob. Měli byste se poučit, z vlastních chyb a porušování hlavy 2, čl. 17 Ústavy a vzít si dobrý příklad- například z PL. Tam například vulgární termín je smazán, ale ne celý příspěvek. A také nikdo nedostane jen tak stopku, jako zde.  A platí, že "hoď kamenem".  Uráží mne neprofesionální přístup někoho z redakce tiscali, který nezná ani svůj Etický  kodex, sám jej porušuje a navrch dělá "soudce a vykonavatele trestu" pro diskutující. Takový je pro mne nemorální neprofesionální nýmand.😈   

  • Z rozhovoru mezi Nečasem ml. a Pleslem. Doslovná citace:

    „Nevím, co si myslíš, že je mi nepříjemné přijmout, samozřejmě, že v Afghoši se nedá mluvit o nějakým vítězství, ale dlouhodobým umění možnýho. Jen mi při tvý inteligenci přijde dost slabý to přirovnávat k sovětský okupaci ČSSR, sám nesnášíš laciný historický paralely a teď tohle? A mluvit v roce 2018 o nějaký snaze o demokracii západního střihu – tohle už všichni vzdali, jde prostě o to, aby se svejma sračkama dokázali místní plus mínus vypořádat sami a z AFG se nestal zase pionýrskej tábor pro džihádisty z celýho světa (resp. další pionýrskej tábor po Libyi, Sýrii). Je nevkusný mluvit o tom teď – sorry, ale seš trochu jak Zao, roky mlčíš, a pak, když to tam schytáme, začneš troubit ústup bez toho, abys řekl, co je teda alternativa,“ pustil se pak do Plesla ještě Nečas.  

    Zveřejněno na PL.

  • Amíci už Ivany jednou uzbrojili. Zatímco v USA to nikdo ani nezaznamenal, bolševici chcípali hlady. Takže si to jenom zopáknou.
    • KIMCID

      nějaký přáklad?

  • Obcan, to je ten kretéén z redakce Tischcali, co si nechal dříve říkat Sajmon. S tímto blbem je veškerá diskuze zbytečná.. A teď se dívejte, jak nenápadně mě vymaže, viď ty idioote Sajmonů...

    • Když autor z tiscali použil termín "Zemanovy hnojomety" a já je doplnil v bonmotu, kde ty hnojomety rozmetají ten hnůj okolo na s.račky, dostal jsem 7 dní stopku za "porušení pravidel diskuse". Takže autor z redakce může používat expresivní výrazy, které dokonce uráží hlavu státu, ale běda diskutujícím, pokud nebude jejich názor v souladu s pravidly. Pravidla platí pro všechny, nebo neplatí pro nikoho! Redakci tiscali vzkazuji, dodržujte Etický kodex novináře, nebo jděte od toho! 😈

      • Zajímavé, dostal jsem před časem na 7 dní "stopku" za porušení pravidel diskuse, aniž bych, s výjimkou označené doslovné citace, použil expresivní či neslušný výraz či argumentoval "ad hominem".

        Respektuji skutečnost, že jsem zde pouze hostem, nicméně cenzor ma môže prísť v ric bozať. 

        • Ano, je to velmi nechutné ze strany redakce tiscali. V tom, že si tohle neumí pohlídat a lépe ošetřit. Ono to totiž lépe ošetřit jde. Diskutuji tady nepravidelně řadu let. Mám jeden nick. Jistě mne většina z kolegů diskutujících dobře pozná. Ale už vícekrát jsem byl stopnut, mnohdy ani nevědíc, "za co"? Holt, když narazíme v diskusi zrovna na toho neprofesionálního nýmanda, který si cosi dokazuje  a porušuje Etický kodex novináře, máme smůlu. Ale to přeci neznamená, že se tím  nemorálním a neprofesionálním nýmandem necháme znechutit. 

          Případné "stopnutí" bude jasnou ukázkou, že jsme trefili toho správného nýmanda. 

          Apropos, to, že jsme tady hostem znamená i pro tiscali, že jsme pozvaní hosté (diskuse je veřejná),  ke kterým je nutné se odpovídajícím způsobem také chovat. 😈

  • Jinak název je v podstatě pravdivý. Když se nenecháme strhnout emocemi a podíváme se nato logicky, pokud Evropa přijme americké rakety proti Rusku, musí Rusko  v rámci odvety přijmout protiopatření svými raketami. Jiná věc by byla kdyby slovo odveta bylo nahraženo slovem agrese. Tím by se otevřeně tvrdilo, že prý když Evropa přijme americké rakety Rusko podnikne nevyprovokovanou agresi proti Evropě. Tedy něco podobného jako podnikly USA proti Kubě a Grenadě. (a samozřejmě řadě dalších míst).

    Československo taky v rámci odvety na Německé výhružky stavělo bunkry a plánovalo výpad přes Rakousko. Odveta není totéž co nevyprovokovaná agrese. Odveta je pouze odpověď, reakce na agresi a hrozbu.

  • Východostepní nájezdníci, pokračovatelé Hunů jsou stále stejní: dělat nájezdy do okolí, loupit, drancovat, znásilňovat. Moderní svět vyžaduje spolupráci, ale to ti středověcí nájezdníci neumějí.

    • josef.chmela

      Řekni, ty bezmozku, kde Rus hrozí. Veškerá vojenská cvičení provádí na svém území. Nikde nemá rozmístěny strategické rakety, pouze na svém území. Má pouze 30 voj. základen mimo a to pouze v blízkosti svých hranic.

      Narozdíl USA cvičí, pod záminkou NATO, v bezprostřední blízkosti hranic Ruska. Mají vícenež 130 voj. základen po celém světě a to i v bezprostřední blízkosti ruských hranic.

      Na Rusko je neustále vyvíjen jak politický, ekonomický, tak i vojenský nátlak pod vedením USA a sám se divím, že se Putin ještě nedal vyprovokovat. Nikdo totiž neví, co mají rusové ve výzbroji a čím by jistě překvapili. Je pouze jisté, že to co mají ve výzbroji USA, má Rusko také a jistě i lepší.

      Rozmístnění raket v Rusku by byl jen logický obranný tah na rozmístnění raket USA v Evropě. Americký imperialismus a terorismus je nebezpečný a měl by se zničit.

      • Proč se s ním na to téma vůbec bavíš? Je to ztráta času a nic nového a užitečného to nepřinese. Víš přece že je to jen něco jako cvičený papoušek kterého jeho krmiči naučili opakovat nějaké fráze bez smyslu a logiky. Mne spíš překvapuje že jeho "softwaroví inženýři" tenhle evidentně zastaralý program ještě neaktualizovali o nové fráze anebo rovnou nesmazali a nenahradili novým účinnějším. Nejlepší je ho prostě ignorovat poněvadž je to podobný zoufalec jako "blijící pitomeček" pod novým nickem "todo" který se tu taky čas od času vyskytne a vyzvrací svá "moudra".  Já takové životní ztroskotance už ignoruju a věnuju se věcem, z nichž je  v porovnání s nimi větší užitek, například hrabání spadlého listí.

    • Zaznamenal jste Vy hlásná troubo nenávisti, že se zahajuje ohromné vojenské cvičení v bezprostřední blízkosti Ruska? Jak by asi reagovali U.S.A., kdyby se 70 000 vojáků s moderní technikou vyrojilo na Kubě?

      Jak by to asi komentovala naše média?

      Malililinko vím o genealogii - Občane, jste si jistý, že Vy osobně nejste potomkem těch východostepních nájezdníků a Hunů? Dá se to celkem levně zjistit pomocí testu DNA.

      • To cvičení je správné. Na Rusa odjakživa platí jedině pořádný klacek: vyprášit kožich a zahnat zpátky do stepi.

        Pokud vím, tak Chruščov dokonce poslal své nájezdníky na Kubu. Když jim USA pohrozily, tak museli stáhnout ocas mezi nohy a s ostudou odtáhnout zpátky do svých stepí...

        Nepátral jsem po tom jaké mám geny ve své DNA. Rusky jsem se naučil. Ale také německy. Tak nevím, nevím... 😯😉

        • Pár věcí, které ti evidentně unikly, bych ti v souvislosti s tvými tvrzeními objasnil, ale myslím že je to ztráta času. Stejně tak bych to mohl vysvětlovat housence obaleče jablečného.....😉 Jdu zametat spadané listí.....

          • josef.chmela

            Máš pravdu, bylo by to marné házení perel sviním. Bav se s volem o sobotě, když ho v pátek zabijí.

          • Až zameteš to spadané listí, tak se nechám rád poučit... 😉

            • Tak listí jsem zametl, a teď přemýšlím, jestli mám s tebou marnit svůj vzácný čas. No, zkusím to ještě jednou........tak za prvé...Chruščov neposlal na Kubu žádné nájezdníky, Sověti tam jeli v rámci vojenské spolupráce, stejně jako američtí migranti se vnucují do bývalého Východního Německa Polska států Československa na Ukrajinu a jinde. Takže útok na Sovětské lodě Američany jedoucí ke spřáteleným Kubáncům by byl de fakto akt agrese a války stejně jakoby teď například Rusové napadli Američany jedoucí do Pobaltí či na Ukrajinu. Jen díky zdrženlivosti a nezměrné trpělivosti Putina tady nemáme válku. 

              Za druhé....Sověti nestáhli ocas a neodtáhli do stepí, nýbrž odešli teprve poté co Kennedy jim učinil ústupek že stáhne rakety NATO  neboli americké rakety z Turecka. Totiž Americké rakety v Turecku byly pro Sověty stejnou hrozbou jako Sovětské rakety na Kubě pro Američany. Takže Sověti dosáhli čeho potřebovali. Uvolnění jižní hranice. Nevím zda ti je tato skutečnost neznámá anebo cíleně mystyfikuješ, ale jsem si jistý, že brzy opět bez ohledu nato co jsem ti tu vysvětlil, budeš šířit své pomatené bajky o "vyděšených Sovětech" v Karibské krizi. Amerika a celý svět by potřebovali víc takových rozumných prezidentů jako byl Kennedy. Bohužel je těchto kvalitních lidí nedostatek a převládají magoři typu Bushe a jemu podobných.

              Rusům nemůžeš vyhrožovat, to na ně neplatí, poslední kdo to zkoušeli, mají své hroby u Stalingradu. Rus přežije všechno. Zkus ale v USA na jeden den vypnout elektřinu a celý stát je v zadní části těla. Američané by nevydrželi ani týden to, co Sověti museli snášet mezi roky 1941-45. S Rusy můžeš jednat, ale nezastrašíš je......takový geroj se ještě nenarodil.......a hamburgrožrouti nejsou vyjímkou.....

              • Reakce na příspěvek:

                Mohl jste ještě vytřít chodník a vyluxovat na ulici. Bylo by to mnohem užitečnější, než předkládat Obcanovi argumenty.

                • Reakce na příspěvek:

                  Příště to udělám. I čištění kanálů je smysluplnější a užitečnější činnost než "diskutovat" s Občanem. 

              • Reakce na příspěvek:

                Za prvé: Ona byla Kuba už ruskou kolonií a Chruščov tam poslal nájezdníky, aby připravili loupežný nájezd do USA.

                Za druhé: Chruščov pochopil, že přestřelil. Kdyby se pokusil o zamýšlený loupežný nájezd z Kuby do USA, nejspíš by to vedlo k WW3, což by byla tragedie pro celé lidstvo, ale CCCP by přestal existovat. A tak raději přijal Kennedyho velkorysou nabídku.

                Za třetí: Ano, Rus je zvyklý na středověk a proto přežil i komunismus. A že něskolko milionov pogybnět? Eto ničego, potomu čto nas mnogo.  Sověti museli snášet mezi roky 1941-45 to co jejich fýrer Džugašvilli přivodil svou touhou po světovládě a spolčení s Hitlerem (Pakt Molotov-Ribbentrop). Rusové by byli rádi hamburgožrouti, ale na hamburgry nemají a tak jsou řepožrouti a vodkochlastači.

              • Reakce na příspěvek:

                Vážený Realisto, s nickem Občan je asi vážně zbytečné diskutovat. Implantovala jej sem zajisté redakce, aby "podněcoval" diskusi.

                Argumentačně je velmi slabý. Kdo a kdy vyprášil klackem Rusům kožich? Na to si každý gramotný člověk odpoví sám.

                Pozn.: Bez přehnaných sympatií k Rusům.

    • bezregistrace

      Op ČAN ...stejný hlupec jako již zde známá RozaMunda ona totiž kulka mezi lopatkama je lepší západní provenience než východní jak nám tady vysvětluje ....

    • KIMCID

      Kde přesně hrozí povez nám to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit