Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klídek Pane Putine, havloidi úspěch neodpouštějí, jsou to uplakaní ubožáčci!

  • TheGGG

    nám stačí zdegenerovaný brusel a  ta banda nenažranců co se tam rozvaluje a utahuje postupně šrouby neo-marxistické diktatůry... v rusku ať si dělají co chtějí, jednou tam ještě z radostí budou evropani zdrhat, až to tady bude jedna velká africká no go zona

    • Do Ruska nikdy nikdo nezdrhal a nikdy zdrhat nebude, už sto let se to děje pouze opačným směrem, bída, zmar a tyranie není pro nikoho žádným tahákem, ale můžete jít příkladem, zabalte čemodán  a hurá směr zářné budoucnosti.
      • TheGGG

        až to tady bude euro-afrika, tak s chutí pojedu do ruska... ty si třeba mezitím kup modlitební kobereček...

        • Tak to se vůbec nedivím, jste prostě zbabělec, my chlapi by jsme svou vlast bránili, vy poseroutkové budete zalezlí v ruských zemljankách, šťastnou cestu KIMCIDe.
          • Marcelskrc

            Nevím s kym si píšeš ale já to nejsem.Hlupáku

          • TheGGG

            ty nejsi chlap a vlast tě stejně nezajímá... typický soy boi liberál... hahahaha směju se... projdi se v noci po nějaké africké no go zoně v paříži a pak se ukáže jestli jsi skutečnýchlap

  • Když Evropan vidí duševní bídu bruselských byrokratů a politiků typu Merkelové či Macrona, tak není divu, že někteří lidé upínají své naděje k Putinovi.
    • I vy zapšklý hlupáku, 99% rusů by vyměnili tu vaší "bruselskou bídu" za ten jejich chudobinec, proto jich taky z toho stepního ráje uteče ročně kolem 200 tisíc, opačným směrem pláchnul jen opilec Depardie, který se tam ovšem pouze ukryl před francouzkým berňákem.
      • Depardie se neveze na módní vlně protiruské hysterie, protože není hlupák.
  • No, břitkých odsudků pana Putina je tu více než dost. Je to věc pisatelů a jejich názorů.

    To, že je tato složitá a vnitřně různorodá země zatím relativně v klidu, že není zdrojem nebezpečí je ovšem nesporná zásluha tohoto pána. Velmoc (ať se nám to líbí nebo ne) se chová jako velmoc a trpasličí státy naší provenience jim mohou doplivnout tak do výše kotníku.

    Chovám respekt ke všem zemím, všude žijí lidé dobří a hloupí agresoři. Bohužel svět není tak jednoduchý, jak to někteří zdejší pisatelé prezentují. 


  • Je to Ruska věc - a naše zbytečná starost!

    • Až se rusácké sra ...ky v čele se KGBckým gaunerem putinem nebudou do nás "montovat" a nebude na českém prezidentském místě smrdět taková rusoficková zrůda jakou nepochybně zeMAN je, pak v tom případě máte pravdu. Ať se tam ta vychodstepní necivilizovatelná rusácká svoloč třeba postaví na hlavu.

      Do doby kdy rusácké sra..ky mají hlavní slovo v zeMANově rozhodování nám nemůže být jedno co tam ty ..... zase pečou za další podlé křivárny.

      • Ano, stále dost lidí se veze na módní vlně protiruské hysterie.
      • Cítíte ne pane Nováku takhle po ránu zdravým? 😛

        • Po ránu - no to se máte dobře když je u vás v 11hod po ránu.

          A mé zdraví - děkuji za optání, ale nemusíte mít i při mém věku o něj péči.

          Nevím kolik vám je, nebo co jste zač z dřívější doby, ale mi kteří pamatujeme řádění komoušsko- rusáckých bestií, jejich zdejších přisluhovačů  a rusácké vychodostepní chátry osobně víme o čem píšeme.

          • ... my, kteří pamatujeme...

            Jinak souhlas :-)

            • OK souhlas - školní léta jsou již strááášně daleko a chybička se vloudí.

              • Reakce na příspěvek:

                :-)

          • Mám dovolenou a tak si trochu přispím. Omlouvám se tedy - dopoledne. 

            Jsem rád, že se i ve svém pokročilém věku cítíte zdráv a blahopřeji.

            Jen mě překvapila ta prvoplánová nenávist a agresivita. Tím ničemu nepomůžete. A sobě snad trochu, když Vám to uvolní ventil. 

            U mě to vyvolává trochu pocit, že takhle může psát jen člověk se špatným svědomím. Je to jen pocit, možná nepřesný.

            Máte pravdu, nejsem ještě ještě stařec v důchodovém věku a spíše rozeznávám řádění současných bestií a přisluhovačů jiné chátry. Mnohdy bohužel tuzemské.  Nedívám se tolik dozadu, zajímá mě víc, co přijde zítra. Z dřívější doby? Z dřívější doby jsem byl dítě. 

            Přeji Vám hezký a klidný den, pane Nováku.

            • Děkuji za přání hezké dne - to opravdu starého člověka potěší.

              Nevím jestli mám psat bohužel, ale jsem ještě o něco starší než to co zde někteří považují za v současnosti za českého prezidenta, jsem tedy pamětníkem těch, nad jejichž zvěrskými činy dodnes někteří jásají. Dávám vám plně za pravdu, že tím jak mohu uvolnit "ventil" vzteku nad dobou minulou se mi občas alespoň částečně uleví. Je to snad alespoň částečná omluva za to, že moje vyjadřování není zrovna z dílny společenské noblesy, ale když denně vidím a slyším tu ..... zvedá se mi silně žaludek.


              • Reakce na příspěvek:

                Já Vás jako člověk chápu a oceňuji schopnost slušné komunikace. Děkuji

                • Reakce na příspěvek:

                  Děkuji za pochopeni. Před časem jsem zde na výzvu pokusil stručně popsat důvod proč při pouhém pohledu na něco takového jako jsou např. ti dva současní "vrcholový" představitelé státu dělá před očima rudo a v kapse si mě otvírá kudla. Cenzor to během pár minut smaznul. 

                  Hezký a klidný večer. 

  • Marcelskrc

    http://www.autoforum.cz/predstaveni/rusove-meni-pravidla-pro-mereni-rychlosti-na-silnicich-nektera-jsou-hodna-nasledovani/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

  • Další velmi zoufalý pokus pošpinit Vladimira Vladimiroviče a Matičku Rus. Velmi zoufalý pokus!!! My tady snad žádný kleptokraty nemáme? Jsou všude, ve vládě, v opozici, ve vedení krajů i na radnicích, v ČT a v neziskovkách. A že v USA vraždí nepohodlné devianty, bývalé kamarády minulých a současných "elit", o tom se na "demokratickém" Západě taktně mlčí. Že si prý mnohačetné zlomeniny vazu mohl způsobit sám, nebo mohl být uškrcen. Že se to neví přesně! Že dozorci byli dlouho v práci, byli unavení a nehlídali! Takový slinty! Dovedete si představit, kdyby se něco takovýho stalo v Rusku? No to by byl binec. To by se mínili všichni na Západě, v´četně našich nýmandů včele s Petříčkem, Kalouskem a Hamáčkem pomátnout. Páni "novináři", v jedné roli stíháte být komiky a tragédy současně!!!!

    • Ten váš KGB-ký skřet jakýsi tlučhuba putin může mít těch Vladimírů před svým jménem třeba ještě dalších x a stále to bude jen podlá rusácká hnída, před jehož křivárnama je třeba mít se neustále na pozoru, neb co rusák to podrazácká ku..va. A to v tomto případě ku..vu zbytečně hanobím neb rusák není ani to.

      A je-li rusácký putinchanát vaše matička - dobře vám tak. Můžete tam odtáhnout a nezamořovat svými výplody civilizovanou část světa.

      Od rusáků nevzešlo nikdy nic dobrého - jen špína, útlak, mizerie, ...... . Rusák není civilizovatelný.

      • No jestli je rusák takový jak ho popisuješ, nabízí se otázka: nejsi ty ten rusák? Tvé výblitky by tomu napovídaly. Tak bacha!!!!

      • Milá redakce, tak teď také nějaký článek o prezidentu USA, o premiérovi Velké Británie....

        Abychom mohli potěšit své oko představiteli té pravé demokracie prosím. 

        Trochu vašeho tendenčního vlezdozadkismu už Vám uškodit nemůže. 😀

    • Punitorovu "Matičku Rus" nelze pošpinit. Tam je špíny víc než dost. Dokonce i Parteigenosse Führer (stranický soudruh vůdce) Schickelgruber alias Hitler se od nich učil. Jenom ten rudý socialismus přebarvil na hnědo. 

  • mun.go

    "Vladimir Putin primárně atakuje to, co existenci liberalismu umožňuje, a to demokracii."

    Jakou míru demokracie by si Hlídací pes představoval? Bezbřehá demokracie neexistuje v žádném z liberálních států.

    ---

    Už jsem to tady dnes zahlédl - renezanční kniha Niccolo Machiavelli - Vladař

    Kapitola devátá - O vladařství občanském: Vladař musí mít lid na své straně; jinak nemá v dobách zlých žádnou oporu.

    Vladimir Putin's approval rating in Russia from 2000 to 2019

    Můžete to porovnat s Trumpem, který ještě nikdy nepřekročil 50 %

    Do you approve or disapprove of the way Donald Trump is handling his job as president?

    • Naznačuje té ze v Rusku může někdo nesouhlasit s vůdcem?.... No časy se očividně mění i na východ od nás;)

      Zkuste se podívat na Wikipedii na popis co je demokracie. 

      Pojem bezbřeha demokracie znamená co? Stát ve kterém funguje perfektně prosazování zákonů? Nebo absolutní rovnost pred zákonem? Nebo co přídomek bezbřeha znamená?

      V životě není nic ideální, ale jde o to jaké jsou ideály, tedy čemu se snažíme přibližovat, jaký směr tedy věci nabiraji.  To je pak kompasem toho co je dobré či špatné. Špatné je vzdalovat se od ideálu, dobře je se k němu priblizovat. 

      Trump není dobrým prezidentem, ale pokud bych sám volil mezi Clintonovou a Trumpem volím Trumpa.... V Rusku mají možnost zvolit Putina, jestli je nebo není dobrým kandidátem můžeme alespoň tady diskutovat, ale vzhledem k tomu že není možnost ho s čímkoliv s srovnat nelze říci že je nejlepší volbou. 

    • Existenci liberalismu neumožňuje demokracie, ale kapitalismus. Demokracie je způsob dělby moci a je liberalismu součástí, nikoli východiskem. 

      V Rusku současné doby není liberalismus možný a demokracie rovněž ne. To jsem zde již popsal mnohokrát.

      Není žádný důvod, proč by ve všech zemích musela být demokracie a již vůbec žádný důvod ji z vnějšku vynucovat. Jde výhradně o záležitost občanů. Tragické extrémní příklady jsou provozovány v současné Africe.

  • Aha, Hlídací čokl, nemá cenu číst!

    • Nema cenu cist prispevky zlodeje me prezdivky...

    • Naprostý souhlas

    • Hlídací čokl je Židům zaprodaný plátek.

      • Soudruh Punitor tak hlásá antiseminismus?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit