Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čekám , že Rakušan "Vítek" vzheldem k tomu, že vycítil signál , že  rus je slabý protože vyhlásil pohotovost jaderných zbraní, požádá prezidenta o výjimku a půjde jako první do Zelenského legie.  Jinak je to jen POZÉR.

  • Rusáci se mydlí mezi sebou.Na to není nic zvláštního.Ani vyjimečného.Ale hlavně si to vyřizujte TAM. Prostý lid, pracující lid, zemědělci, horníci, valcíři, švadleny - nikdo z nás nemá všechny informace. Slizoun z Kremlu je kvalitní záškvara. Na druhé straně tady ten z Ukrajiny, je takový vlastenec s.r.o. Se švycarským a izraelským pasem.

  • víte lid v čem je problém  kdy se takhle postavili všicí za Irák a zavedli sankce na USA tak by si todle tem magor nedovolil ale  toto přepískl todle je už přes čáru napadnout souseda a to ještě slovanskej národ

  • LupuIin

    BU BU BU! Je třeba udržovat plebs v maximálním strachu. Jen tak vymění svobodu za bezpečnost a otroctví.

  • Za mé příspěvky nesklízím právě ovace zfanatizovaných tuzemských Ukrajinců. 

    Ale tomu Putinovi muselo nezbytně přepnout, jestli tohle myslí vážně. Když se chtějí fackovat dobrá, ale tohle je něco jiného. 
    Chápu, že se UK nechovali k ruské menšině zrovna košer, ale všechno má svoje meze. 

    • alicia1

      Konecne preplnena zumpa vyplavila na denni svetlo ten hnus, odpad a spinu, kterou v sobe tak dlouho ukryvala. Zfanatizovane apostoly vrahouna Putina, ktery kam slapne tam siri "demokracii a svobodu". Ale protoze jisty druh hyen valku proti sousedni zemi povazuje jenom za fackovani, tak si toho nemusime vubec vsimat a jen cekat kdy zacne vrah Putin busit na Slovenskou branu, ze? Ted vy Proputinske krysy vam za vlastizradu bohate plati, protoze to neni konec ale zacatek a zatim vas potrebuje. Az se pro neho stanete bezcennou zradcovskou spinou, utopi vas jako krysy za ktere on sam vas povazuje. Uz z historie Rusove jsou prece znami tim, jak se divaji na vlastizradu at uz ve vlastnich radach, nebo v radach nepritele. Oni mozna odpusti nekolikanasobnemu vrahovi, ale vlastizradcum nikdy v zivote. Tak dobrou noc a hezke sny o vrahovi Putinovi Dobrotivem.

      • Brežněv byl Ukrajinec. Jeden za 18, druhý bez dvou za 20.

      • Jak ty vaše choromyslné výplody korespondují s mým příspěvkem, na který reagujete? Umíte vůbec číst a rozumíte česky psanému textu? Potom nepište na mou adresu takové nesmysly. 
        Upravte si translator, aby dobře překládal třeba z ukrajinštiny? 

  • Šéf ukrajinské diplomacie dodal, že ani hrozba jaderné války Ukrajinu nezlomí.

    Co k tomu dodat, opravdu nevím.

  • Chtěl jsem konstatovat, že z lidstva nevzešlo nic dobrého. Za celou dobu známé existence lidstva, nemohu najít nic co  by jsme pro tuto planetu udělali dobrého. Úmyslně píši tuto planetu ne naši, protože naše není a ani se k ní tak nechováme. Přemýšlím jestli slovo lidstvo nenahradit slovem politici, ale nevím.


  • .Rusku nikdy nic nehrozilo ze strany NATO ani ze strany Ukrajiny, řekla Psakiová stanici ABC.  😀😂

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    AHA. Tak oni celá desetiletí staví ty základny kolem Ruska na jeho ochranu, kdyby nedejbože chudáky Rusy někdo napadl. To je ale hodné NATO. KONEČNĚ JSEM TO POCHOPIL!!!!!  😯

    • Jedině peníze za zbrojní materiál, to je ten hybatel  demokracie.

  • Zdrastvujte oligarchové v Rusku nemůžete mu udělat houbovou smaženici? Za vašich dědů bylo uplně normální že když měl tavarišt díru v hlavě tak to byla otrava houbama.😎

    • Pro tebe je asi jaderná válka sranda!!!  Co ještě bude třeba udělat aby se konečně chytli zúčastnění za nos ??? To už fakt není hra na play stationu. Z toho už žádné selfee nebudou, to můžu garantovat.

      • zcela racionálně spoléhám na rozum , ted jde o to aby z toho vycouvali jako vítězové jak Ukrajina tak Rusko , o tom ted bude dohoda a na to taky celý svět bude tlačit , uznávám že to bude hodně složité a za tuhle situaci nese plnou zodpovědnost jen a jen Putin se vším všudy , pokud vím tak je v důchodovém věku a ma jít od válu , k tomu mají sílu jen mocní a bohatí v Rusku a ne ve světě , bohužel  .

        • Jak chceš udělat dohodu mezi soupeři, kteří šli do toho  že jeden vyhraje, když určíš předem vítěze???  Jedině pohled  dopředu je ta správná cesta. Žádné poznámky, urážky, jinak fiasko.

  • Vypadá to, že rajčata už vysévat nebudem.

    • klidně zasad oni i Rusové mají rádi své rodiny a 100 let jim cpou do palice že jsou mírotvorci a nepoužijí jaderné síly jako první , možná že je to konec tohoto konfliktu jako takového .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit