Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putler je dobře vychovyný fašista.
  • Přesně rusáci - Putin nejdřív Obamovi pogratuloval ke Dni nezávislosti a pak poslal na Ukrajinu 2 bojové helikoptéry a několik tanků bez označení. Typicky ruská dobrosrdečnost - pakáž. *12* *12* *12* *12*
    • Ale di ty brepto *4*
  • USA budou muset stáhnout ocas ať se jim to líbí nebo ne a vypadnou. Nikdo na ně už není zvědavý, ale zatím se to bojí říci nahlas. Diktátor USA vyhrožuje humanitárním bombardováním a jinými humánními lahůdkami
    • Ty jeden garážový filozofe.Prostě udělají co uznají za vhodné.To jen páchnoucí lopaty z garáží jako ty tady budou mastit gejzíry nesmyslů - které by na veřejnost nevypustili z hlavy.Protože by je kolemjdoucí umlátili.Jen tak pro cvik.Proti takovým magorům tobě podobným jen net bezmocný.
    • Uvidíme kdo bude muset stáhnout ocas. Rusko má jedině ty bomby, jinak je to rozvojová země se středověkou mentalitou převážné části obyvatel. A to je v 21.století dost málo.
    • ANo , ano, jako ve Vietnamu. Svedou to na černouška, ač to prováděli oni a jím jen vrtěli a bude vymalováno. Ovšem trauma je z toho nemine.
  • Washingtonu „díky“ Bushově agresi nevěří v Iráku ani klika od dveří, což platí napříč politickým a náboženským spektrem. A tak to bude po těchto šílených akcí made in USA všude po světě s výjimkou vypatlaných Amíků mainstreamovými masmédii s vymytými mozky.
  • Nevím proč řešíte kdo koho jak,ted je důležité aby se situace uklidnila,uvědomte si že to máme od našich hranic zatraceně blízko tak nechtě těch hloupých žvástů.
  • To jsou zas kydy hodne mentalu. Nejdrive vsichni husti do Putina, ze musi uklidnit situaci, viz vcera bludnej Holandan s Mrtvolovou a kdyz Putin pripomene amikum jejich takyzodpovednost za rozpoutani ukrajinskeho konfliktu, tak to zdejsi goebelsovska propaganda prekrucuje tak, ze chce "budovat vztah". Kdo zna Rusy, tak vi, ze si na "vztahy" moc nepotrpi, natoz tak s negry. Zase typicka eugoebelsovska retorika. K zbliti. *11* *12* *12*
  • Jak může lopata z Kremlu doporučovat?Rusáky nemá nikdo rád.Kam vlezou dělají bordel a potíže.I tady u nás se najdou vypatlanci co zapomínají jak tady ruská banda roky žila z vymáhání výpalného.Kolik si za to pořídili bytů ve Varech.A pořád jsou tu nadšenci co by rusáka zdarma i v nemocnici léčili.
    • Nejvíc bordelu dělají USáci , Islamáci a Ukrajinci.

      SSSR od r.1954 řídili až do r. 1982 Ukrajinci - tečko -. okoune. Brežněv chtěl opět Ukrajince Kirilenka, ale to už se nepovedlo, přišel RUS Andropov. Jasná ukázka , kdo řídil SSSR. Před Ukrajincem CHruščovem byl Gruzínec , tedy opět ne RUS :- blepto tečko.

      Zdravotní stav nového sovětského vůdce Andropova byl již velmi špatný, přesto se vrhl do práce a zahájil sérii reforem, které měly obnovit hospodářský růst, zvýšit produktivitu práce a vyřešit ekonomické potíže kolabujícího impéria. Pozornost věnoval boji s korupcí a zneužívání postavení uvnitř stranické nomenklatury.Po něm přišel RUS Gorbačov.

      Proto tak podporuješ ty Ukrajince, jistě ti vyhovovali, Tymošenková, plynová královna si za manžela vzala šmejda z Brežněvovské dynastie, a tak spolu ručkou společnou kradli , až se ukrajinské lesy zelenaly. a nyní řve Julča - atomová bombarďačka pravicově jako ti naši šmejdi z Prognostického ústavu - jinak Jakešovy věštírny.

      Jdi se vycpat - demagogu. nevzdělaný a neinformovaný tečko-okoune.
    • Blbe tečko , konečně se vzpamatuj,

      z Kyjeva přivezli majdanisty a to nebyli žádné Rusáci a bylo to na příkaz USA EU a naši srálbotkové jim prostě pod diktátem vyhověli nyní se uvažuje o civilistech, co na to doplatili na východě. - fakturu bychom měli poslat vorům v zakoně, USA i EU, když to zavinili.

      Výpalné požadoval i ten skvělý Porošenko, po pádu SSSR , stejně jako Kolomojský , Achmetov a další voři v zakoně, co rozkradli Ukrajinu až k bankrotu. a dnes tady pro ně horuješ. Nech se vyšetřit na psychiatrii. Jsi totálně mimo a lžeš , navíc si odporuješ, nevíš co žvaníš. Navíc mají všichni tito borci izrealské pasy stejně jako většina těch v Karlových Varech. V ČR je 120 tisíc Ukrajinců včetně 400 fašistů banderovců a Rusů je tu 36 tisíc, nějaký nepoměr nezdá se ti? Pokud umíš vůbec počítat.
    • Mas v tom peknej bordel sudetacku. Byli to opravdu Rusove? Nebyli nasi eurokamaraden von Ukrajina. *1* *1* *1* .
  • Proč se ponižuje před negrem a navíc americkým. No ono je to vlastně slušným vychováním, protože jinak to nemá zapotřebí.
    • Taky nechápu jak se ARJA PUTIN může ponižovat před vopicí, Putin mě velice zklamal ještě měl pro vopici nakoupit čokoládu od Porošenka tím by podpořil jeho armádu.Nevěřím už nikomu a ničemu.
    • To se jedná o diplomatický protokol, který musí dodržovat všichni - neználku - všeználku. - elito.
    • To jsou jenom diplomaticke tanecky. To se musiii. Proc by lezl do p*dele budoucimu bankrotari. *1* *1* *1*
  • Putin dolejzá.
  • Dnes jsou USA už závislé jak feťáci na -. mamonu, moci a diktátování celému světu. Měly by se léčit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit