Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No někdo dráždil hada bosou nohou až ho ušknul a Nato a EU si myslí že Rusové jsou jak Srbové že na ně zadupou a oni zalezou ale něja jim to nevychází a výyledek stovky mrtvích a a zničená města . a PADPORA A SYMPATIE K FAŠISMU JE U NÁS TRESTNÁ TAK POZOR

  • Skutečnost je taková, že Putin nikdy nemusel posílat žádné vojáky na záchranu Donbasu. Stačilo poslat americké loutce Zelenskému hodinové ultimátum, a pokud by se nevzdal, odstavit konvenčními přesnými raketami a v případě potřeby i leteckými útoky celou energetickou, vodní a dopravní infrastrukturu Ukrajiny a vyslat do Kyjeva speciální jednotky, aby Zelenského a loutkovou vládu USA veřejně pověsily.


    Účinek na zdegenerovaný Probuzený Západ, který na svých univerzitách a veřejných školách vyučuje nenávist k sobě samému, by byl obrovský. Cena za zahrávání si s Ruskem by byla jasná všem pitomcům, kteří mluví o tom, že Ukrajina bude do Vánoc na Krymu. NATO by se rozpadlo. Washington by zrušil všechny sankce a umlčel hloupé, válkou poblázněné neokonzervativce. Na světě by byl mír.

  • KIMCID

    Není naše věc

  • Bělorusko není plně suverénní stát, ale politicky takovéto prohlášení nyní sedne. Takové jsou snad jen velmoci. Například po vojenské stránce se trošku Bělorusko zmohlo po nedávném doplnění moderních zbraní Ruskem. Rusko je pro Bělorusko strategický partner.

    Diverzní teroristické skupiny v týlu nově vzniklých republik budou sílit. Toto bude existovat i kdyby Rusko anektovalo celou Ukrajinu. Po celé Ukrajině by také řadu let fungovalo partyzánské hnutí. UPA takto fungovala ještě 10 let po konci druhé války. Vítězství ve Speciální vojenské operaci neodstraní nesmiřitelnou, mnoho let podporovanou, nenávist mnohých Ukrajinců vůči Rusům.

  • Ani ten Putler to tady na této Zemi nemá "na věčné časy a nikdy jinak".

  • Bundeswehr prý má střeliva jen na dva dny (pokud to není mylná informace).
    Kdyby tam Putin vtrhl, tak po něm třetí den budou stateční Germáni metat kamení? Kdyby to nebylo tak smutné, tak by se jeden i usmál. 

    • mun.go

      Nikoliv, v Německu jsou k dispozici americké vojenské základny včetně zásob jaderných zbraní.

  • Ve válce nefandím. A vždycky jde o mimořádnou situaci.
    Především pro obyčejné lidi.
    Potentáti jsou vždycky v bezpečí, v teple a dostatku.

  • Řečeno s klasikem:

    Jediný dům, kde slušný člověk na Rusi může bydlet, je vězení.

    Žíti na Rusi bylo tak smutno, že i oběsiti se, bylo veselo.


    Jen pro představu, čemu se obdivují lidé, jako Miloš Zeman, Vrábel, Paroubek a lůza z KSČM.

    • Lev Nikolajevič Tolstoj napsal i další zajímavé soudy. Stojí za přečtení

    • Jako doma v peřince by ses cítil na www.pokec24.cz. Registrace je rychlá a snadná. Doporučuji.

    • josef.chmela

      Obdivují se tvé hlouposti.

    • Vy víte, co ta lůza (podle Vás) obdivuje?
      Vy se za lůzu nepočítáte? Jste elita?
      Vaše povýšenost je až nechutná. 
      Jen abyste za nějakou chvíli nebyl tou opovrhovanou lůzou vy, Fiala, Stanjura a ostatní dnešní páni. Doba umí být zlá. 

  • Diwa

    Však se to říkalo, že si Putin myslel, že za týden bude Ukrajina jeho. Jenže EU a USA tam lifrují zbraně a tím se to všechno prodlužuje. Válčit se tam bude ještě za pět let ! Pravdou je, že kdyby Ukrajina nedostávala zbraně ze západu, byla by dávno bradou vzhůru !!!  Je to celkově vyhrocená situace za kterou si muže Zelenskyj sám !! Válka už začala v roce 2014 !!! Smutný fakt je, že to odnesou obyčejní lidé, jako vždycky !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit