Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Obamovi nemluvím, je mi ukradenej. Říkám jen, že Putin je něco mezi Napoleonem a Hitlerem.
  • Jelito - kopyto - platí to!
  • Začal Krymem a skončí kde?Putin není věrohodný politik
  • Vše co řekl Putin zde: http://www.anna-news.info/node/14251 .... + video projev-koncert, konec projevu Putina a slavnostní píseň Vmeste-Spolu a vystoupení Putina s Aksjonovem aj. a slavnostní koncert u Kremlu zde: http://www.youtube.com/watch?v=XIAThPQHIi8
  • V projevu také Putin řekl, že děkuje postoji Číny a Indie za jejich OBJEKTIVNÍ náhled na celou situaci. Také v podstatě řekl, že rozpad SSSR byla katastrofální chyba a že národní bohatství bylo vykradeno z Ruska, tak i Ukrajiny demokraticky zvolenými podnikateli, dnes žíjícími v blahobytu v Londýně, viz majitel Chelsea klubu - Abramovič, naše Karlovy Vary, oligarchové z Ukrajiny vlastnící majetek v bilionech. A tito všichni POCTIVÍ podnikatelé vyvezli majetek ze země a investovali ho jinde. Proč těch 20 let EU, USA nekřičely, že to je pro tyto země vražedné a nespravedlivé? Protože z toho tyto země měly zisk a východ včetně NÁS utřely. Co se podařilo rozkrást z těchto zemí a vyvézt na západ bylo LEGÁLNÍ podle současného demokratického smýšlení. Zajímalo by mě, co by dělalo Německo či USA, kdyby u nich začalo hromadné likvidování průmyslu a bohatství. Určitě by přišly v rámci spravedlivé demokracie SANKCE.Putin také naznačil, že se Rusko musí obchodně více zaměřit na východ tedy Čínu a Indii. No a co my tady v EU. Když nebude vyvážet do Ruska, kam tedy? A je to tady. Začala po 25 letech nová etapa. Putin je asi jediná politická osobnost, která otevřeně říká co si myslí a nenechá se nikým (EU či USA/ někam strkat. Má své demokratické vidění a určitě je spravedlivější než to, co nám tady naši politicí (EU hujeři) předkládají. Otevřeně se pustil do USA a EU a kritizoval je za jejich dvojí metr a pokritectví. Přímo řekl, že Rusku nebudou EU a USA kázat o MEZINÁRODNÍM právu, které samy neustále porušují, jak se jim hodí a vyhovuje jejich zájmům. Rusové musí být hrdi na to, jakouosobnost mají ve svém čele. Skoro každá země v Evropě jim takovou osobnost musí závidět. A ještě jsem se pobavil, když vyšlo ve zprávách, že další ruští politicky napsali dopis do USA a EU a žádali, aby také oni byli doplněni na seznam lidí, na které budou uvaleny sankce. Prý jim to BUDE CTÍ. V podstatě je poslali do PRD-LE.
  • zkus to jednodušeji

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • Po Napoleonovi a Hitlerovi je teď na řadě Putin.
    Až dostane také přes tlamu, bude zase na světě chvíli klid. Jenom lůzovité socky přijdou o svého posledního vůdce a budou se muset živit rytím držkou v zemi, protože si nedokážou ani kibuc založit.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Vy snad máte doklady, že Ukrajinec Chruščov Krym Rusku roku 1954 neuloupil, ale že ho od Ruska pro Ukrajinu poctivě zakoupil? Tak nemíchejte borůvky s kozími bobky. Dobrou chuť... *16*
  • Všem Rusobijcům přeji takovou malou ukázku.Nastěhování našich indů ,na vedlejší zahradu protože tam bydleli chudáci, kterým slíbila radnice že za ně bude platit .Co budete dělat,když víte že Vám hrozí totální zničení.Budete se s radnicí dohadovat,nebo se pokusíte svůj majetek nějakým způsobem zabezpečit.Jinak-Rusové po vyhrané WW měli podle Jaltské dohody právo na 50 let na střed Evropy.V Jaltě nás prodal západ za příslib Stalina,že pomůže útoky při vylodění ve Francii.Vy všichni hrdí Evropané,vždyť o Vás vůbec nejde.Vy i já jste jen šachové figurky na šachovnici mocipánů a bankéřů.Zadlužení států je již neůnosné a tak se to musí nějak řešit.Nynější pokus s Ukrajinou,byl blbost a teď jak z toho ven.Snad se nic nepo..re,protože jinak se válčí ve střední Evropě a tam patříme i my.USA blahosklonně bude opět přihlížet a dodávat zbraně,na úvěr.Zeptejte se Angličanů jestli již mají vše zplacené.Rusko si i potopené zbraně muselo zaplatit zlatem.
  • Pobývejte v tichu, v teple, omývejte si přirození vlažnou vodou a popíjejte malými doušky heřmánkové TEE. Kdyby to do zítřka nepřešlo, vyhledejte svého lékaře.
  • Ne Putin, ale OBAMA má vojenské základny po celém světě, přepadá lodě cizích států a vraždí drony svatebčany tisíce kilometrů od USA..., vězní unesené lidi bez soudu.. To je Áda Sanhedrinu!
  • Má být UZURPUJÍCÍ *14*
  • Nelegitimní vláda uzurující moc v Kyjevě není oprávněna cokoliv uznávat, nebo neuznávat. Jsou jenom něco jako hospodské sdružení českých pravicových novinářů. *1* *16*
  • ...ty jsi nějaký divný.
  • Putin je demokratický Hitler !
  • Jak můžete tohle napsat ?
  • A proč by si nebrali?
  • sprosťáku *3* *5* *7*
  • máme v paměti dominanci rusáků - bolševickej teror. *8* *8* *8*
    rusáci jsou naši životní nepřátelé, na to už přišel karel Havlíček Borovskej, velký rusofil, ale stačilo mu pár tejdnů tam pobejt.
    Car, lenin, stalin, putin, všecko jedno - rusáci jsou schopný žít jedině pod knutou (víme jak to tam vypadalo za Gorbiho a hlavně za Jelcina) *10* *8* *11*
    a jak začnou dominovat, tak to svoje zrůdný zřízení exportujou *6* *6* *6*
    kam rusák šlápne, sto let ráva neroste - viz Milovice, Rálsko atd. *3* *13* *11*
  • komunisti žádný smlouvy nezajímaj, přece. Máš byt? Pudeš do pr*7* ele a navalíš potřebným, rozuměj kámošům místního polituka. A jestli v kremlu sedí putin nebo brežněv, je to jedno. *3* *13* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit