Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin samozřejmě Rusko vrací do rodiny standartně fungujících demokracií. Za dobu jeho vlády bylo zavražděno asi 300 - 400 novinářů a právníků kritizujících novodobého cara. Že se pachatel nikdy nevypátral nemusím dodávat.
  • Putin nic nikam nevrací, to je úplná blbost a pro Rusy je doma jednička...Kdo byl v Rusku nejméně několikrát během posledních 3-7 let, tak tam jasně uvidí, že tam jsou celé průmyslové , výrobní čtvrti, obchodní i řídící zastoupení snad všech významnějších firem z celé EU, USA, Finové, Japonci, Němci..no zkrátka, kde kdo.., což jde vidět i na běžných reklamách na ulicích a životní úroveň se tam sice pomalu, ale přece jen zvyšuje trvalým tempem na rozdíl od nás doma, kde se nám pořád lže, že "Rusko je fuj"...Ano jsou tam i chudí stejně jako jinde v např. USA i jiné ..nevyjímaje, ale např. potraviny mají rozhodně lepší kvalitu , než u nás a "Volhy" tam už taky rozhodně nejsou ve většině jako dříve i jiné dobré věci... o kterých se tu, ale raději moc nemluví, protože by to byl důkaz i vzor, že ekonomika se dá budovat i jinak, než jen podle předpisů Bruselu a EU... To že si však chce Rusko dělat pořádek po svém a na svém, jim nikdo nemůže vyčítat, protože kdyby si nechali dělat na hlavu např. jako my, tak by si ty zahraniční firmy co tam jsou mnohde jak v "daňovém ráji" vzhledem k levnější výrobě, DPH 13%, a další krajové výhody... než doma v EU dělaly co by chtěly stejně jako tady u nás a kouknětě, jak jsme díky uprděnosti a lokajství naší garnitury dopadli...Jsme otloukánci ve vlastní zemi, kde nám nic skoro nepatří a Rusko je tak obrovská, specifická i v několika časových pásmech a světově perspektivní země, že je logické i velmi až nezdravě lákavé, že mnohé firmy i "podnikatelé" by měli chuť ji vyčubat do posledního stromu a litru nafty. Rusko je možná poslední země, která v mnohém si může sebevědomě říct TOHLE JE NAŠE !!! A problémy ? kde dnes nejsou ? Gauneří a zloději i podvody ? Kde dnes nejsou ?
    • Konečně jeden rozumný názor. Lépe bych to nenapsal. Blahopřeji.
  • Vývoz tzv. euroamerické demokracie (jak komu a podle jeho peněz) se asi v Rusku asi moc nechytne.Vlastní pakáže tam maj víc než dost a kdyby to tam vedli mírumilovným stylem, jako u nás.........
  • Pokud by vtrhnul do chrámu při mši na Velehradě a dělal jakékoliv orgie, tak by mu bodří Moraváci upravili vizáš, možná by i pár jeho zubů zůstalo na zemi.
  • Putin se svou bandou tam Rusko už vrátil. Co jiného čekat od brežněváckého KGBáka, který se opájí mocí.
    • Blbej cikán tomu přece rozumí, že ???
  • Případ Pussy Riots ukazuje, že Putinův režim je režim absolutistických vládců a blíží se k Stalinovi a KLDR.
    • Jsi kecka. Tak si to vyzkoušej u nás. Například, až bude kardinál Duka sloužit mši, tak tam vtrhni s polonahými děvkami a začněte na jevišti souložit: Schválně, jestli tě a ostatní za a) zavřou, za b) dají vám za odměnu nějaké ty restituované pozemky a pár miliionů. Co myslíš, která alternatíva je pravděpodobnější ??? Pussy Riot nebyly souzeny za protiruské politické názpory ale za těžkou urážku náboženství !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit