Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anexe Krymu je nesmysl,Krym byl,je a bude Ruský a je to tak správně ! Ať nevěřící Tomášové a provokatéři udělaj referendum na Krymu a bude jasno,ale toho se bojí i na Donbasu,protože by se zcela jasně ukázalo,že chtějí být součástí Ruska !
    • Kde se mluví rusky, at se přihlásí demokraticky k rusku, Já bych navrhoval také referendum v Karlových Varech. 😍

      • Já bych spíš navrhoval zopakovat v Karlových Varech "odsun".

  • Alinaa

    🙂Dobrý den) Hodnoť mé teplé intimní fotky a videa zde >>>> coolchat 

    Moje přezdívka Alinochkaa😍😍😍

  • Nabizi se predstava jak by asi dopadlo referenfum na uzemi Sudet v roce 39. Tenkrát to bylo tak jasné, že Chamberlain s Daladierem nevàhali a jinemu velkohubemu pámovi to území přiklepli aby byl klid.Jak to pak dopadlo ...

    • Srovnání se Sudetami poněkud kulhá. Československo se skládalo ze čtyř základních zemí a národů. Historické země Čechy, národ Češi, Morava národ Moravané. A k nim Slovensko se Slováky coby bývalé "Horní Uhry a Zakarpatská Ukrajina která s Rusíny kteří byli národnostně blíže Rusku. Čechy a Morava byly historické země s tisíciletou tradicí. Morava dokonce ještě před Čechami. Němci zde mohli žít ale bylo nesmyslné aby si nárokovali části těchto historických zemí. To by mohli stejně čeští přistěhovalci v Americe nebo v Rumunsku například požadovat připojení svých komunit a území k České republice. Naopak Ukrajina má historicky k Rusku blízko a ještě před první válkou byla součástí Ruské říše. Takže tamní územní a národnostní nejasnosti jsou dost komplikované a musí si je mezi sebou oni vyříkat sami. Každému jinému je po tom velké kulové.  

    • Doporučuji seznámit se s fakty. On totiž existoval návrh na kantonální uspořádání ČSR, podobně jako je Švýcarsko. Beneš se svými stoupenci to však odmítl s tím, že prý ČSR je "národní stát" jakéhosi prý "československého národa" a německy (a také maďarsky) mluvící Čechoslováci jsou zde prý cizinci. Takže tím bylo šedesát procent obyvatel Sudet nahnáno do náruče Hitlera.

  • Putin at si navrhuje co chce, ale v Rusku. Rusove na Ukrajine,  v EST,LITV a LOT, lze prirovnat podobne jako Nemci v SUDETECH. Nemci zacali take hajit sudetaky a Rusove podobne svou narodnost v okolnich statech a vsichni vime jak to dopadlo, nebo muze dopadnout.

  • těmto americkým špínám se nedá věřit, lžou jak když tisknou a jejich poskoci z malé británie to samé, v naší zemi mají tito teroristé zastoupení v pražské kavárně, tohle těm lhářům pod nos nepůjde, jak to řekl kalous ožralý, lidem referendum nikdy nedovolí

    • Napsal jste to velmi dobře akorát jste si popletl světové strany.

      ANO máte pravdu rusácká vychodostepní svolčká sebranka je banda hnusů která má křiváctví, podlost, lhaní přímo v genech.

      Proto je rusák bezpečný jen 1,8m pod zemí - jako hnojivo. Od těch rusáckých parchantů nikdy nic dobrého nevzešlo. Že mám pravdu hradní rusofilcko zemane?

      A kalous ožralý  - to je nějaké nové krycí označení pro megazlodějského komoušského STB-ckého konfidenta - tu proradnou swiňu s prolhanou žvástavou tlamou jak žabí přirození? On vám babiš chlastá, no to je konečně pozitivní událost, budeme mít štěstí - chytí cirhozu a jede  - z Valdických tepláků přímo na smetiště dějin.

  • Právo na sebeurčení ? Svobodné referendum ?

    Evropští demokraté s tím budou zcela jistě souhlasit, nejsou to přece žádní pokrytci ! :-)

    • Můžeme také udělat referendum ve Varech 😀😀😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit