Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo jednou odejde z Ruského trhu, už se nikdy nevrátí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!řekl Putin. Ani se mu nedivím, ale doplatí na to nejen EU, ale i užiteční volové USA z ČR
  • nechápu, proč se vy všichni opěvovači ruskýho Megasamce a stalinistických móresů nevystěhujete do Ruska nebo rovnou do KLDR a otravujete vzduch tady v tom strašným kapitalistickým státě!? Nám ostatním by se hned žilo líp *12*
  • Voloďa je muž na svém místě, je opravdu vynikající. Takové ubožáky jací jsou v prohnilé a chcípající EU rozmázne jako dotěrný hmyz. Bravo Vladimire Vladimiroviči!
  • Rusko vyhlásilo na EU, USA, Kamadu, Australii, Ukrajinu Juntu zemědělské sankce teprve potom co si zajistilo dodávky zemědělských produktů a masa z Brazilie, Venezuely, Chile, Urugvaje, Argentiny, Bolivie, Číny, Běloruska, Kazachstanu, Uzbekistanu, Indie, Vietnamu aj. Je to výhra pro ty země co budou nově dodávat do Ruska. Zvednou se i ruští pěstitelé a výrobci.
  • Rwanda přislíbila Putinovi dodávky špičkové výpočetní techniky na ovládání těžby plynu. Haiti poskytne maso a subtropické ovoce.
  • Až Putin uzavře všechny produktovody do EU a ukončí veškerou obchodní spolupráci,za sprostotu EU vůči Rusku,tak to bude znamenat,že se celá EU bude řítit do státních bankrotú.
    • Souhlas, je to tak, Ti, co s ním budou spolupracovat budou bohatnout, navzájem si budou vyměňovat a prodávat zboží a levně, jen EU se zničí sama díky blbcům, co ji vedou a přisluhujou USA a NATU. A Rusko bude mít co dodávat do zemí, které jsou zplundrovány zásahy NATO, USA a spol. a Ti, co z něho zase budou něco mít, se klíďo píďo na USA, EU a NATO vykašlou. Se vsadím, že za chvíli začne řvát i Řecko a spol., kterému byla EU také čert dlužna. Bude sranda, jak bude UK kupovat od Slováků plyn a naftu ve slevě jako do teďod Ruska... haha... a pokud ano, tak ty kohouty Rusko možná opravdu do za nezaplacený plyn EU zavře úplně! Ono fakt mělo Rusko dost trpělivosti s přibližováním USA a NATO ke svým hranicím a neustálé štěkání malého čokla jménem EU. Všechny je vyřídí, budou sankcí v EU a USA ještě litovat!!!! Na Putina jsou fakt všichni krátcí, ale vyprovokovali to a řekli si o to sami! Každému budou ty káči co řvaly v kostele ukradený, jen když bude země prosperovat a lidi se mít dobře!!!! A on pro to něco dělá, nám ta sebranka ohlásí, že rozhodli a že se budeme mít blbě, bude nezaměstnanost, krachnou podniky (to stádo z Bruselu určitě ne) a jede se dál...fakt hrozný!!!!
  • Svět se směje ,až se za břich popadají ,jací jsme světoví.Takový pidistát a hrajeme si na velmoc.
    • "F"! Jski správná fiča světového míru!
  • Jestlipak začne Puňťa chodit celý den v noční košili a s hlavou ovázankou ručníkem, aby vyjádřil Egyptu vděčnost, že Rusáci nechcípnou hlady a zase nebudou muset pracovat.
    • Ses tu spatne tecko. Vedle je nove tema. Tak se tu nezdrzuj a mazej bojovat proti ruskemu vojenskemu cviceni. *2* *2* NT
      • Tecko, ja nejsem tecka a nejake ruske vojenske cviceni mi je u p.dele *2* *2* TN
  • Ukrajinský fašismus v praxi - masakr v domově důchodců (18+)
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1478-ukrajinsky-fasismus-v-praxi-masakr-u-domova-duchodcu-18
    Necenzurované otřesné záběry dalšího masakru ukrajinské vlády v Luhansku (18+)
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1515-fasisticka-komanda-zachycena-na-ukrajine-budou-i-nadale-ceska-media-mlcet.
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1183-necenzurovane-otresne-zabery-dalsiho-masakru-ukrajinske-vlady-v-luhansku-18
    • Koukám jak jsou ta videa systematicky likvidována...
  • Jak rika klasik :"Kde asi udelali soudruzi z Bruselu chybu" *1* *1* *1* NT

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit