Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Petra toho opravdového, někdo by se ti měl vymočit na hlavu možná by ti to prospělo.
  • Vynikající Voloďa to má všechno v cajku. Tzv. opozice a její demonstrace jsou podporovány zvenku, jako je tomu v mnoha jiných zemích. Rusové však dobře vědí, že bez Volodi hrozí Ruské Federaci apokalypsa:

    http://www.youtube.com/watch?v=-9-5NBaAEsI

    Po nadcházejících volbách by Voloďa přece jenom měl do tzv. opozice trochu více šlápnout, jako jeho kolegové Saša Lukašenko (Bělorusko), táta Nazarbajev (Kazachstán), Gurbanduly Berdymuhamedov (Turkmenistán), Imomaly Rachmanov (Tádžikistán) a další.
  • ale určitě přijde doba..kdy budou lidé celého světa v ulicích protestovta..proti tomu , že nám mocní , X let lhali ve všem !!!

    a to brzy !! *8*
  • Doufam,ze neprijde doba,kdy v Praze bude demonstrovat x desitek tisic ukrajincu a rusaku,ktere sem tato kriminalni a polomafianska sebranka z parlamentu natahala,treba za prejmenovani hlavniho mesta na Kiev2,Mukacevo2 atd.
    Jiz delsi dobu se suska,ze jiz nemame Karlovy Vary,ale Carovy Wary! *16*
    • Ale teď vážněji. Rusové podle své mentality divokých asiatských nájezdníků považují každé území, kam vkročila noha ruského vojáka, za své území, které mohou obsadit, vnutit mu své středověké způsoby a drancovat. Tak také chápali naše "osvobození" po válce. A bohužel, naši vlastizrádci včele s kremelským poskokem Klausem jim v tom pomáhají. Klaus ovšem "musí", protože v Kremlu na něho mají kompromitující materiály z doby komunismu a vydírají ho. Ale jinak to Klause "táhne na východ" do Haliče, kde má své židovské kořeny. A tak se snaží rozkládat EU, posouvat ČR na okraj EU a sní o tom, že za pomoci zblblých ovcí by se mu mohlo podařit "osamostatnit" ČR. Tím by se naše zem opět stala ruskou kolonií a Klaus by za to čekal místo gubernátora. Zapomíná ovšem na to, že ruské povaze odpovídá zlikvidovat užitečné idioty, když vykonají svou práci. Tak jako v padesátých letech nechali popravit komunisty, kteří rozběhli v ČSR zvířecké asiatské politické procesy a sami se nakonec na ruských mučidlech "přiznali" k činům "proti socialistickému zřízení".
      • Sice sis od jména odstranil přídomek "ten původní", ale Tvoje duševní choroba se zcela zjevně prohlubuje.
    • Spasitěl, ty dumaeš tak? No ty ně prav, etot gorod nazyvajetsja Ivanovy Vary ili po russki Vary Ivana. No govorjat čto on budět nazvyvaťsja Vary Putina. Poňal? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit