Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Nic ve zlém, ale leckdo třeba se mnou nebude souhlasit, ale za tyhle problémy si může EU jedině sama, svými zbrklými rozhodnutími o sankcích !!! Všichni budeme sice hrdině vystupovat proti Rusku, ale ve finále na to všechno doplatíme my dole! Nikdo si válku určitě nepřál a nepřeje, ale myslím si, že tohle si mělo Rusko a Ukrajina vyřešit ! Místo toho to celá EU akorát přiživuje zasíláním zbraní a válka tam bude ještě za pět let a ve finále to dopadne tak, že to stejně Rus dobije ! Jsou to jenom zbrklá rozhodnutí EU !!! Oni na západě alespoň na to všechno mají peníze a výplaty ! My jsme tady jak chudý příbuzný ! Tady se mělo trochu přemýšlet, jenže co chceme po EU, po bandě diletantů......Celá EU je jeden velký paskvil...pryč od toho !

    • josef.chmela

      EU to vše má nařízeno od svého zámořského protektora. EU sama už o ničem nerozhoduje.

  • 21. století a díky korektnosti lídrů EU ,se vracíme k uhlí a dříví  . Jo budoucnost,tak hlavně že máme auta na elektriku.🤣🤣

  • CHACHACHACHA.To si děláte tam v DDR jako srandu?Já nebudu sebemenším způsobem podporovat válečníky z Kyjeva. Toto není válka EU.Toto je tam jejich válka.Už dávno se mohlo vyjednávat, taktizovat , blafovat.Místo toho se podlézá válečnému štváči.Ale lidi v EU nemají zájem na omezování se.Na doplácení na UKáčka.Jen aby si zaválčili. Držíme vám v DDR palce.

    • Diwa

      Jenže milý pane, omyl ! Tohle je už naše válka a celé EU !!! Otevřete laskavě oči !! Kdo asi přikládá pod ohněm ? Kdo tam lifruje ve velkém zbraně ? Kdo si půjčuje peníze aby je zaslal na Ukrajinu na obnovu území ? Tohle všechno jsou zásadní věci, které prohlubují konflikt !!! Tak že to JE naše válka ať chceme či nechceme !!!

      • To je jenom tvoje válka a fialového hnusu chlapče ! Nás slušné lidi laskavě vynech ! Dík .

  • „Ruská útočná válka proti Ukrajině nám každý den bolestivě připomíná, že se musíme zbavit fosilních energetických zdrojů a závislosti na ruském dovozu a vydíratelnosti, řekl Habeck "    podle mého názoru se jedná o Ruskou obrannou válku.  

    • goyim

      Jak řekl nedávno Pan světová kapacita Noam Chomsky - válka byla vyprovokovaná, už jen to, že všude v mainstream médiích neustále při každé příležitosti omýlají heslo "nevyprovokovaná válka". ;} Takhle se tzv. opakuje lež, takhle se programují ovce.

    • KIMCID

      :D

  • Až se Německo probere ze zeleného snu, až se Němci pořádně naštvou a vyženou ty své neschopné papoušky USA, tak vytáhnou z trezoru své marky a pošlou celou topící se eurozónu ke dnu. Jestli nebude plyn, tak počítám, že do roku je hotovo.

  • Evropská unie dopadne přesně jako ten hlupák co sedí na větvi, kterou si řeže pilkou. Padne na zemi na držku. A všichni mu řeknou dobře ti tak šmejde.

    • Bohužel to bude bolet nás, řadové občany. Europolitiky určitě ne. Jistě mají připravené zlaté padáky, kdyby něco.

  • Míň jezdit, míň lítat,min hnojit,min jíst.To jsme ti to nandali 🤣🤣🤣Nejlíp se k tomu  postavila Indie ,po dotazu mz USA proč nereagují na válku na Ukrajině.MZ Indie sepsul amerického co je jim do toho, že jsou suveréni stát. A že si mohou dělat co chtějí a do jejich postojů k Rf je USA velké kulové.


  • Ano, evropské země jsou závislé na Rusku a bez ruských zdrojů půjdou hopem ke dnu. Rovnocenné alternativy k ruským zdrojům prakticky neexistují. To co dělají evropští politici je ubohé a nedůstojmé. Jejich vazalská servilnost ke geopolitickým zájmům USA nás všechny ostatní vede rychlou zkratkou do záhuby. Evropští politici moc dobře vědí, že jejich země se bez ruských zdrojů neobejdou, ale furt budou na povel Američanů do Ruska kopat. Putin předpověděl, že evropské politické elity budou vyměněny a už k tomu dochází. Vlády padly v Bulharsku, Británii, Itálii a houpe se židle s Macronem i německým kancléřem. Po pádu vlád na západ od nás, začnou padat i vlády u nás a na Slovensku a tak to bude pokračovat až nakonec dojde k rozpadu obra na hliněných nohou EU. Na to se můžete spolehnout.  

  • gaheris

    A tím podpoříme všici vítězný postup vojsk prezidenta Zelenského na Moskvu která se v nejbližší době vzdá a ruská federace se bude jmenovat Ukrajinská federace s čímž se zároveň jmenuje čestným občanem pan blahé paměti Bandera, tudíž také Zelenskij bude postaven v čelo s titulem car báťuška jelikož jest přímým potomkem ukrajinských bohatýrů Slavíka Loupežníka a Čurily Plenkoviče! Nová hymna této federace bude znít: Zelená je tráva, Ukrajině sláva, Zelenskyj je krá-snej muž, paže tuž, vlasti služ!

    • 😂

  • sow.da

    Už se těším na uhelné prázdniny 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit