Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavé, že rusofobové vesměs mají potíže s pochopením čteného... a asi nejen s tím *3* *3* *3*
    • Zajímavé, že ruso-řiťi-lezci každéh kdo nesdílí jejich zvrácenou ideologii označují za rusofoba. Je to tím že jejich vidění světa je vlivem marxleninskéholo náboženství, jímž se nechali pokřtít, velice zjednodušené, na úrovni primátů. *2* *2* *2*
      • tedy jsi rusomil? či snad objektivista? tvůj slovník k tomuto velkému starobylému evropskému kulturnímu národu tomu tedy neodpovídá, troubo.

        sedni si do kouta, vezmi si svou oblíbenou nacistickou literaturu, plač nad prohranou bitvou u Stalingradu...jako to děláš pokaždé *15* *15*
        • *1* *1* Komu že to ??? Myslíš míšence mongolů s Inuity ??? *1* *1* Jejichž první panovník zavraždil svého vlastního syna. Což je tam běžné dodnes že nejvíce lidí zabije vlastní vůdce... *1* *1* *1* Starobylému ??? *1* *1* *1* To naše kotěhůlky jsou starší než jejich první městečko. *1* *1* *1* Evropskému ??? *1* *1* *1* A odkdy.... Mají vlastní sisjské společenství. Když chtěla ukrajina do EU tak do nich nechali střílet.... Pak holt musel velitel zásahu, státní zástupce i prezident zdrhnout domů do Ruska. *1* *1* *1*

          Mongol mongolem zůstane i kdyby nosil rtěnku a paruku.
          • Standíku, přečti si tady něco o dějiných Ruska: http://geo-evropa.upol.cz/staty/rusko/historie-rusko/

            pokud se týká zabíjení příbuzenstva, v tom Přemyslovci patřili k extra lize, kam se na ně Rusko s jediným Ivánkem hrabe,,,

            Rusko udrželo jazyk i pod Zlatou hordou a proto, aby i čeština mohla být používána plně i v modrní době, museli naši obrozenci sáhnout právě do pokladů ruského jazyka a přinést nám odtud výrazy, bez nichž si dnes češtinu nelze představit (vzduch)

            Asi nevíš, že Evropa končí Uralem a ne Prahou, jak sis myslel doposud.
            Samozřejmě, že jsou Rusové Slované, stejně jako i my, ale nic by na jejich významu neměnilo ani to, kdyby byli míšenci čehokoliv, a pokud Mongolů..... jejich říše byla veliká a srovnávat ji lze směle s říší Alexandar Velikého, chán Čingis je tam posuzován stejně jako u nás Karel IV, nositel vzdělanosi a státotvorný vůdce.
            Jo, že ty o tom nic nevíš, to neznameá, že to neexistuje....a na Mongolech nic španého nevidím, ale na blbcích jako ty vidím dost nedostatků,
  • No. To jsem zvědav jak pak podá v německu žalobu někdo kdo nemá německé vízum *1* *1*
    Na základě něhož vycestoval do německa ?? Redbul vám dává křídla ?? *1* *1* *1* *1*
  • Vlci patří do divočiny. ne do civilizovaného Západního světa.

    SSSR si prosadil uznání hranic které rozšířil po dohodě s Hitlerem když napadl
    a okupoval sousední státy. Takže pokud se SSSR prezentuje jako hitlerův odpůrce
    je to pouze směšné a pokrytecké.

    Pakt porušil až Hitler. Kdyby to neudělal byl by SSSR i nadále jeho spojencem.
    • no s Poláky a Británií, kteří uzavřeli stejné smlouvy mnohem dříve a ne pod tlakem, by to bylo dost podobné. ale SSSR nemohl být nikdy reálným spiojencem, nezapoměň dědečku, že první šli do koncentráků němečtí komunisté... až po nich židi, socdemáci a odboráři a až pak i cizinci.
  • v roce 1968 sem nepřijeli jen Rusové, ale s výjimkou Rumunska celá Varšavská smlouva...
    samozřejmě, že to nebyla okupace, ale šlo o vybudování vojenských základen a ty si tady SSSR vybudoval. Nakonec USA je mají po celém světě. Dále se do vnitřních záležitostí nepletl.

    Naproti tomu USA provádějí běžně převraty, vnikají do cizích zmí aby zajali či zabili jejich řádně zvolené představitele (Noriega, Grenada, Chile...) a vraždí , dopouštějí se válečných zločinů., jejich vojáci takto vypovídali například o válce ve Vietnamu v Iráku

    dnes my jsme součástí okupačních vojsk - co s tím uděláte?
    • Lžeš!

      SSSR nás okupoval. Nepletl se do zdejších záležitostí? že ti není hanba
      takto lhát! Dosadil si své loutky z KSČ a trestal veškerý odpor vůči okupaci.

      USA má základnu v Německu. Neoplotila však Německo ostnatým drátem a nestřílí
      občany když chtějí odejít ze země. To dělala vaše rudá sověty dosazená vláda.
      • samozřejmě, že se nepletl, vládli tady pořád ti sami, jak Dubček (ten jen krátce), tak Štrougal, tah Husák a s nimi mnoho dalších, to se tady dělalo, dělali jsme sami. Rusům to bylo fuk, jim stačilo, že naše území nebude zneužito proti nim vojensky a to si taky ohlídali.
        • SSSR zde zavedlo a 40 let udržovalo u moci totalitní režim.
          • ne ne, to my jsme si ten režim vybrali a při životě ho udržovali, byli jsme přece dospělí... vzdělaní - i když podle tvých ukázekl zase ne tak příliš, to my jsme si vládli tak jsme si vládli a rovněž dnes jsme si rozkradli či rozkrást nechali vše, co mělo hodnotu, my sami za to můžeme, nikdo jiný.
  • Ano někteří položili své životy v době kdy to byla tehdy společenská nutnost.Čest jejich památce.V r.1968 přijel rusák nového typu.Rusák okupant.Roztahoval se tady parazitoval a kdo na něj ošklivě zavolal nebo okupanta zesměšnil měl zpackaný život.Rusák to uděla v těch letech zákeřně a z osobních mocenských důvodů.A nyní je čas to všivému rusákovi vracet.Kopat jej a řezat co do něj vleze.Nikdy nezapomenout že je to odpad který nepatří do Evropy.Rusák musí zakusit co je to bezmoc, musí zakusit co je to hanba.Proto do něj kopeme a nedáváme mu pokoj.A přijde doba kdy bude kopán směrem k moskevskému půlnočnímu vlaku.Denně a pečlivě.To už se tak u hnojů dělá.
    • A co tady Rus jako součást Varšavské smlouvy získal? Skoupil za babku hektary naší půdy? Odvezl naše zlaté zásoby? Ovládl naše nerostné bohatství? Založil tu svoje podniky? Zamořil nás geneticky upravenými potravinami? Nutil nás obchodovat v rublech? Jen platil sám za naše vlastní pozvání.
      • Rusko ne, to ne, ale jiní.....
    • já myslím, že odpad jsou hlupáci a agresoři vašeho kalibru, bohužel však v Evropě jsou, Jinak Rusku, pro vaši informaci, patří z Evropy ta největší část
  • je zvláštní jak bezostyšně ti, kteří by se byli nenarodili, plivou na památku těch, kteří pro ně zemřeli. Podle mne to o něčem svědčí a to nejen o nich, o těch hlupácích, ale i o celém národě..

    díky, Rusku, věříme vám, pane Putine,
    • Je důstojné se postavit lůze která tu pohrdá lidmi kteří se nenarodili páč rudá lůza postřílela jejich rodiče......... Skončíš v pekle i s tím svým rudým válečníkem.
      • zaslepuje tě nenávist, patrně iracionální a jsi z těch, kdo se přidají vždy a za všech okolností k většině,,, takoví jsou hloupí, nebezpeční a nekrutější
  • Si mysleli že Evropa bude zírat na hrdiny z Ruska.A oni jsou zatím kopáni do zadku všude kam se vetnou.Přijedou do Prahy a zdejší prorusáci vytáhnou polofašistické prapory s pruhem a jdou smečce mávat.Zlatí polští kluci že jim ukázali kde je jejich místo.Ještě že němci mají tolik soudnosti že se s vypatlancama od Moskvy vůbec odmítají bavit.Kluci jen do nich!Rusák v Evropě nemá žádná práva, rusák v Evropě nemá místo.Je třeba jej vypráskat až pod Moskvu.
    • Moska ve taky v Evrope, tupče, a Rusko je největší evropskou zemí
  • A co takhle otestovat lidska prava v Rusku:?
    • Zeptej se ve Státech jak nafasovat 15 let za údajný sex na pláži, lidský právo :D
      • V rusku by se to stát nemohlo *1* *1* *1* *1* Není liž pravda *1* *1* *1*
        Leda by někomu ukradli kus moře nebo prosekali v ledu díru *1* *1* *1*
  • A co kdyby se nějací Nachtwolfen vydali do Ruska a chtěli uctít památku německých vojáků padlých v Rusku? Problém je v tom, že by tam v té divočině žádné hroby nenašli.
    • hroby vrahů a agresorů se neuctívají, jejich těla tlí zoravidla i volně v zemi, nakonec i u nás je možno takové ostatky Švédů najít, s podobnými srovnmáními radeji před svou Nejvyšší spravedlonost ani nepředstupuj, dostaneš přes hubu
  • Noční vlci nastavili Evropě zrcadlo a objevila se Evropa pokrytecká, která si relativizuje otázku demokratických hodnot k obrazu svému. Co je platné pro jednoho, není platné pro druhého, dochází k selektivnímu dodržování, resp. uplatňování lidských práv. Noční vlci se již stačili vyprofilovat jako poslové míru, porozumění a přátelství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit