Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna normální žena se se vyjádřila: není to doslovně - souhlasím, že mladí ukrajnci nechtějí jít bojovat do ukrajiny, je to válka politiků atd. ....co k tomu dodat.

    Oficiálně ve zprávách. Ukrajinka, má odvahu.

  • gaheris

    Dámy a pánové, lejdys end džetlmen, občané, soudruzi, přátelé, sousedé, lidé, příslušníci, diskutující, mlčící většino, držkující menšino, intelektuálové, méně chytří, lékaři, psychiatři, co na to říká Gréta? Neviditelná ruka trhu se utrhla, co budeme dělat? My se semkneme a tím pádem budeme semknuti! V průzkumu o nejlepší blázinec musíme vyhrát!

  • vanhorne

    Rusko zastavi propad tim, ze Putina padleho na palici, necha padnout na hubu. 

  • No já bych řekl že to zatím drží nad vodou ČR.

  • Tak mě napadlo , jak moc by byla poptávka po těchto článcích ,kdyby pod nimi nebyla žádná diskuze. To by asi Pavlík musel změnit krám.

  • Musím si v tom zmatku UDĚLAT JASNO....😉 takže když v době karibské krize USA vyhrožovaly světu jadernou válkou a  Kubě invazí kvůli ruským raketám TAK TO BYLO V POŘÁDKU. Když ale dnes Rusko stejně reaguje, že nechce jaderné a biologické zbraně na Ukrajině TAK JE TO ŠPATNĚ. Když NATO v čele s USA bombardovalo Jugoslávii a odtrhlo Kosovo, napadlo pod fiktivními záminkami Vietnam, Irák, Afgánistán,  rozvrátilo Sýrii Libyi, a řadu dalších míst TAK TO BYLO V POŘÁDKU. 

    Když Západ obviňuje Rusko, Bělorusko, Venezuelu a já nevím koho ještě z podvodných voleb, "tak má pravdu". Když ale jsou podvodné volby v USA a podivné eskamotérské předvolební  triky v českoňsku, tak jsou to "správné volby".  

    Když prý je cenzura v Rusku, (možná asi je, já nevím, já tam nebyl) TAK JE TO PROJEV DIKTATURY. Když ale je cenzura u nás včetně mazání nepohodlných otazníků a poznámek, s čímž mám také zkušenosti, TAK JE TO PROJEV DEMOGRACYJE. 

    Tak já tomu fakt nerozumím......JE VÁLKA A AGRESE VŮČI JINÉ ZEMI SPRÁVNÁ NEBO ŠPATNÁ?

    JSOU PODVODNÉ VOLBY SPRÁVNÉ NEBO ŠPATNÉ?

    JE CENZURA SPRÁVNÁ NEBO ŠPATNÁ?

    KDO O TOM ROZHODUJE CO JE SPRÁVNÉ A MORÁLNÍ A CO JE ŠPATNÉ A NEMORÁLNÍ?

    Kdyby mi to tak někdo kvalifikovaný vysvětlil, ať vím, jak mám správně myslet a dle čeho se ve světě orientovat.....😯

  • ivislo

    Ani se nedivím že tu nikdo nediskutuje. Na tuhle lež se nedá diskutovat.

    • Marné.A máme tu Pavlíka převelikého manipulátora a balamutu.To se nasbírají polopravdy, smíchají se s drbama a vyslovenýma hloupostma. A máme nosnou myšlenku.Navíc téma dodávek/nedodávek např. plynu se nikde z přirozených důvodů nerozebírá.Ale v tom přichází neohrožený Pavlík.Aby bylo na chleba, zaryje do všecho! Vivat Pavel J.! Vivat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit