Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jinak jestli mladí přestanou pít alkohol, vysedávat nad pivem a kouřit tak JEN DOBŘE !

    pivní kultura národa který si dokáže představit zábavu jen s ulepenou pusou od piva musí skončit

  • a bude tomu odpovídat taky cena ?? nejdražší v koktejlech je totiž alkohol, takže tohle by mělo stát jako dražší limonáda

  • pro hippstry asi fajn.....

    • Přesně a pak jsi jdou nechat upravit svůl pěstěný plnovous do Barbershopu kde si dají sklenku whiskey😂

  • 😈Jak se mladí lidé mohou zdokonalovat v ušlechtilém pijáckém umění, když podmínky pro tuto bohulibou činnost se zhoršují ? Před těmito mladými lidmi se otevírá beznadějná, resp. pochmurná budoucnost. Pro feldkuráta Katze byla abstinence neodpustitelným hříchem. Počínání mladých lidí pohrdajících alkoholem a tabákem je iracionální, tito mládežníci snadno podléhají nepravostem. 😎
  • Zákaz kouření v hospodách přeměnil lokály v "mléčné" bary, takže současná móda "mléčných" barů, kde mi nenalejí, není až tak převratná. Zlaté časy zakouřených hospůdek, knajp, pajzlů, taveren a dalších různých bohulibých místnůstek jsou zřejmě nenávratně pryč a lidem, kteří prožili tyto zlaté časy v oněch místnostech, zbyly aspoň velmi příjemné vzpomínky. Každý den bez alkoholu je dnem promarněným a popírajícím smysl života.
    • felix.julec

      Ad Vejprtsky xxx Z vašeho příspěvku cítím lehce ironický tón,avšak dřív jsme kouřili cigarety a škodili (ti co to přeháněli) tak jen sami sobě.Dnes se masivně bojuje proti kouření cigaret,tak jungšici kouří marjánku,pichají si i něco "výživnějšího".Takto nabuzení nejen na silnicích zabíjejí jiné.Výsledek si pak přečteme v černé kronice.

      S tím bojem proti "nezřízenému pití alkoholu" je to stejná pitomost.

      Všichni tito abstinenti,nebo nekuřáci mají jednu výhodu,na rozdíl od nás nepodajných,umřou zdraví.

      • Počínání zdravotnických inkvizitorů není škodlivé jen po zdravotní stránce. Je jasné, že mnoho lidí začalo natruc kouřit atd., ale především se zdravotničtí inkvizitoři projevují jako kulturní barbaři, kterým nic neříkají tradice a lidové zvyklosti a kteří si myslí, že drakonickým zákazovým systémem ochrání naše zdraví. Nepotřebuji žádného ochránce, který při uplatňování své chorobné libovůle ostrakizuje velkou skupinu občanů a jako slon v porcelánu zadupává do země křehké výhonky lidství a člověčí radosti. Proč nemám právo na osobní štěstí ? Jenom proto, že tak rozhodl nějaký omezenec ? Kuřák v kuřáckém oddělení nikoho neomezuje. Nekuřák neleze do zakouřené místnosti, zrovna tak, jako neleze na pánské WC ženská.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit