Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Muižnieks nechť laskavě drží hubu, nebude nám poroučet jak se máme nebo nemáme vyjadřovat k chování cigánů U NÁS !!! To už je opravdu vrchol.!
  • Co my s tím? Dokud se nebudeme bránit jako ostatní země které se nebojí říci pravdu, budou na nás dělat bububu.
  • Za komousu byl klid,cikani delali vykopy apod,meli praci,kdo byl sikovny,i dobre placenou..,jist dostali dosyta,nebyli nuceni krast z hladu apod..Bydleli skromne,ale slusne,v mensich bunkach,kde byla i koupelna...Nyni je nikdo nechce,nemaji zazemi,hygienu,kde se myt,aby mohli v klidu odkud jit delat.Deti ziji ve rozpadlych domech,mezi odpadky...Romy by meli dostat sanci,slusne bydleni,ne je okradat na najmu..,v nuznych domech.Deti by se mely ucit ve skole,i cistote,slusnosti chovani apod.,aby byly od mala vedeni civilizovane a vymitila se tak jejich bezmocnost,zit normalne,co je nuti,ze nemaji podminky,krast,prezivat,jak se da...Dat jim sanci zkazi-li ji,pak uz maji smulu...Je treba,aby meli podminky,meli domov,jit z domova delat apod.,aby se odbourala jejich izolace,jinak se nic neresi,jen budou same nepokoje,porad dokola nekoncici stavky...
    • Každý máme svůj názor a je to tak v pořádku...,ale já bych to zas tak idealisticky neviděl...Ta doba byla v mnoha ohledech úplně jiná..Cikánů bylo všeobecně o mnoho méně a doslova se o nich v místě málem konkrétně vědělo, jako o jedincích, kde kdo přebývá či je kde zaměstnán.. a přísl. veřejné bezpečnosti při problémech věděli často skoro jistě kam a pro koho mají jít s tím, že cikánům se prostě tolik od společnosti té doby neustupovalo v mnoha věcech co se týká mrdného, "sociálky" na kde co, jak dnes.. a i když není pravda, že všichni pracovali, protože už i tenkrát byli "často na nemocenské" a rovněž i kradli sice v malém a spíše, jak se říká "ovoce a králíky i vajíčka na zahradách a čokoládu v sámošce".. kšeftovali digitálky, sluneční brýle a pod. blbosti.. a někteří i měnili bony a provozovali pasáctví "za marky a doláče " i u řidičů kamionů na parkovištích.., tak je fakt, že pro ně platil určitý řád o kterém věděli co se jim ještě bude trpět a co už ne, protože ono se jim něco málo tolerovalo už i tenkrát..Dnes už jsou vedeni i díky různým "neziskovkám" a státu, jako citlivé politické a sociální téma i jako "ukřivděné oběti" k tomu, že mohou skoro úplně vše a skoro nic se jim nikdy nestane a společnost jim to dokonce musí nejen trpět ve všem diskriminovaně a na svůj úkor vyhovět, ale i hlavně platit ..Slovo zaměstnání a práce i chodit často do školy.. znají u cikánů už jen staří dědové a báby a pojem cikán bezdomovec, nesmí stát vůbec ani za každou cenu připustit !
  • Pan komisař požaduje po ČR, aby zajistila vzdělávání romských dětí.
    kontrolní otázka : jakou metodou chce pan komisař donutit cikánské rodiče, aby posílali své děti do školy?
  • tak ať si je rada evropy veme k sobě, nebo ať platí jejich dávky!
  • Tak v tom má tedy ten rada čeho. že jako co.. ? úplnou pravdu..!!! Je třeba skutečně vyslat jasný signál proti nenávisti a zločinům z nenávisti tím, že se na cikány už nebude hledět jako na oběti, což tvrdí i poslanci EU a dokonce i paní Merkelová řekla jasně, že cikáni si nezaslouží být v Evropě a dokazují to dlouhodobě svým chováním a o Francouzech už ani nemluvě..a dát jim tento signál ve větší tvrdosti, bez další tolerance za cenu diskriminace většiny trpících a hlavně vše platících obyvatel v těch zemích, kde se celosvětově tento cikánský problém vyskytuje v tomto případě právě u nás a hlavně za peníze té většiny diskriminovaného, ponižovaného i šikanovaného obyvatelstva, které je dokonce mláceno vlastní policií, jen proto, že chtějí od státu nápravu v principu rovných práv, ale rovněž a to hlavně povinností !!! Pan rada však může všechny překvapit tím, že si např. jednu jedinou rodinu cikánů, která mu bude vygenerována náhodným losováním vezme na jeden rok, jako za sousedy s možností, aby ji smělo navštěvovat její početné příbuzenstvo a obohacovat tak jeho i celé okolí svojí "přínosnou kulturou" samozřejmě s připomínkou, že je taky bude ze svého živit tak aby jim "diskriminovaně" nic nescházelo a okrádat tak svoje blízké a rozpočet jak svůj, tak i státu ve kterém žije a který ho za takové pokrytecké žvásty velice dobře, jako dalšího spoluparazita živí..Že ho hanba nefackuje každý den, kdy jde za královské peníze od pracujících lidí v bílé košili a vázance hezky napapaný a osprchovaný či ze sauny obhajovat lenochy ,zloděje a parazity..
  • Rada Evropy využívá jen blbosti naší exekutivy. Spíše bych řekl, že to je úmysl naší pravice representované krysáčkem Drábkem aby zakamufloval jiná sviňstva která potřebovali řešit - církevní prost..uce, ožebračování důchodců a další kejkle umožňující jejich kámošům krást a plundrovat republiku. Ve zdravotnictví přisypat soukromníkům a zejména výrobcům léků a lékárnám. Pan bývalý ministr Heger je velkolhář. Vyřvával, že od každé účinné látky bude jeden lék bezdoplatkový - lež. Letos už na dva ze čtyř léků které užívám ( kardiakum a na tlak ) začaly být mastně doplatky. K tomu přičtete DPH. Ten brýlatý vepřík ze STOPu vykřikuje, že novou DPH se zvednou ceny minimálně, ale ceny šly někde až 40 % nahoru.konkurence nekonkurence. Za tyto hrátky se zdravím národa by se mělo věšet na věšáky.
    Proto nebudu volit ODS, STOP 009, ANO a černoprdelníky.
  • kocourAmadeus
    Vážená rado, vemte si jich alespoň polovinu do Belgie. Jsem ochotná na to i přispět.
  • Rada Evropy by neměla kecat, ale konat. Když je cikánům u nás tak špatně, ať si je rada přestěhuje do Bruselu. Jak jeden pomatenec, neznalý problémů, může takto ovlivňovat jakékoliv dění v Evropě, natož jako cizák, u nás. V Evropě již několik států ví kdo a co jsou cikáni, a je to jenom dobře, snad takový "člen" z Rady Evropy nebude tak blbě pindat.
  • Já budu volit ANO, mají dobrý program, TOP-09 už ani vidět!,!
    • Tečka, tečka
      Babiš bude ještě horší než byla celá koaliční sebranka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit