Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česko se svéprávně nepřidalo.., jen se opět, jako vždy v historii..,vazalsky sklonilo a podřídilo "doporučení"., jiné vrchnosti !..

    • Souhlasím, alespoň mám stejný pocit.

      • jo,vazalsky to jo,ale sklonilo? To jste chtěli podporovat toho Maduru a Rusy?Já si myslím,že to udělali  správně,jenom Zeman si to v Moskvě pohnojil.

  • Havlovi pohrobci, špíny za které se stydím, hubu plnou demokracie a budou po vzoru svého teroristického páníčka rozvracet svrchované státy, co tak ještě trochu toho humanitárního bombardování? ještěže největší zrůda bombometčík Letiště Lavička je v pekle

    • Havlovi pohrobci jsou fakt špíny,to souhlasím,ale jsou už v propadlišti dějin.Teď tu máme diktát velkokapitálu´=Bilderbergu.A to je horší,ty vidět nejsou a jdou po krku nejen Evropě,ale celé lidské kultuře.Dobře to neskončí. 

    • josef.chmela

      Souhlas. Také se stydím za to, že jsme se, jako stát, opět zařadili mezi teroristické a imperialistické státy po boku největšího teroristy světa - USA.

    • Česko do toho nemá vůbec co mluvit. Tohle je výraz naprosté submisivity české politiky a důkaz ztráty soudnosti. Koho zastupuje "TO Česko," které se takhle vyjádřilo.

      Je to na demisi ministra zahraničí. Ministerstvo není pašalik!!!

      Na místě by byla diplomatická zdrženlivost, ne anální turistika!!!

      • KIMCID

        těšíme se až si zase německo řekne o sudety a polsko o těšínsko.protože jsme demokraté a soudní lidé rádi jim ti dáme.protože co je světu do naší suverenity :D

  • Cizí země nemají co dávat ultimáta suverénnímu státu!!! 

    Že každý nebude skákat, jak bude Kačer nebo Putin a už vůbec ne slepenec EU pískat  - by mělo být hodno úcty, podpory a ne odsouzení.

    Venezuelané jsou stejně moudří jako jiný stát a zasahovat do jejich vnitřních věcí je fašisticko-bolševický teror. Budou mít volby, tak ať rozhodnou. Nebo zase demokracii přinesou bajonety?

    Vždyť my o tom přeci něco víme!!! Před pár měsíci probíhala masivní mediální masáž CT1 ohledně srpna 1968...nebo když jde o někoho jiného, tak to neplatí? 

    Je zajímavé, jak lidé zaklínající se demokracií tento nevybíravý tlak a teror podporují. 


    • KIMCID

      podivejte se jak to dpoadlo když usa dosadilo svého člověka  do dominikánské republiky  ;-) 

  • mun.go

    "Madurův režim nesplnil lhůtu k oznámení svobodných a spravedlivých voleb". 

    Asi proto, že byl svobodně a spravedlivě zvolen. Takoví, kterým se nelíbí demokraticky zvolený prezident, jsou i zde v ČR - a taky demonstrují.

    Information Clearing House

    Identical condemnations from the US and allies and the synchronicity show that Venezuela is being targeted for regime change in a concerted plot led by Washington.Given the South American country is reckoned to possess the largest known oil reserves anywhere on the planet, that obviously makes it a major prize for US and European corporations and banks.How dare the Venezuelan government aspire to harness its vast natural wealth for independent national development! 

    Especially contemptible is a socialist government in the presumed backyard of Uncle Sam. Such temerity qualifies for urgent regime change.

    Identické odsouzení ze strany Spojených států a spojenců a synchronicita ukazují, že cílem společného spiknutí, které řídí Washington, je změna režimu ve Venezuele.Vzhledem k tomu, že v této jihoamerické zemi jsou největší známé zásoby ropy na planetě, je zřejmé, že ropa bude hlavní cenou pro americké a evropské korporace a banky.Jak se venezuelská vláda opovažuje usilovat o využívání svého obrovského přírodního bohatství pro nezávislý národní rozvoj! 

    Zvláště opovrženíhodná je socialistická vláda - navíc na pomyslném dvorku strýčka Sama. Taková troufalost si říká o bezodkladnou změnu režimu.

  • demokracie po teroristicku, na Ukrajině a Venezuele se svrhávají zvolení prezidenti a v teroristické Francii se falešný prezident drží i přes protesty statisíců občanů

  • Celé je to celé jen a jen důsledek skutečnosti, že meziroční inflace ve Venezuele v listopadu 1989 dosáhla 1,3 milionu %! To znamená, že se spotřebitelské ceny zvýšily o 144% - každý měsíc - během roku 1989! Je tedy více, než evidentní, že Venezuela se potýká s hospodářskou recesí provázenou hyperinflací!.

    Co je platné, že onem "venezuelský president Nicolás Maduro" koncem roku 2008 svým "presidentským dekretem" zvýšil minimální měsíční mzdu o 150% na 4500 bolivarů - když to odpovídá v oficiálním směnném kursu méně než 10 USD (cca 230 Kč).

    Z ekonomického hlediska se jedná o zemi, jíž se - před Madurem - říkalo Saúdská Arábie Jižní Ameriky. 

    Byla to právě Madurova pseudosocialistická revoluce (tedy klasický bolševický terror, který jsme znali i u nás), co  srazila Venezuelu do hospodářského krachu a z těžby ropy, jediného zdroje dolarů v zemi, udělal  jen stín minulosti. 

    Na začátku roku 2018 Venezuela vytěžila jen 1,6 milionu barelů ropy/den. což znamená, že od roku 2013 klesla těžba ropy ve Venezuele o 40% - ještě před 12 lety Venezuela dokázala vytěžit 3,3 milionu barelů/den.

    Ukazuje se, jak oprávněné je volání opozice k prověření zahraničních kont onoho bolševického tyrana, analfabeta jménem Nicolás Maduro a jeho nohsledů!

    • josef.chmela

      To jsou všechno důsledky embarga a vměšování se USA teroristů do svrchovaného a svobodného státu. Právě ta ropa je největší problém Venezuely. Kdyby tam nic nebylo, tak USA teroristé by takový zájem o tzv. demokracii ve Venezuele neměli.  My se smělě řadíme mezi teroristy a imperialisty a ještě se tím chlubíme. Je nutné zlikvidovat tento USA mor, který se šíří již více než 200 let do celého světa. Jiné řešení pro klid na planetě není.

    • Pane Janáku, důležitý je jednak obsah, ale také způsob provedení.

      Vám se líbí zastřelení lýbijského vůdce Kaddáfího bez soudu, pověšení iráckého vůdce Sadáma v podivném soudním procesu, zastřelení Caušeska i s manželkou bez soudu.....Tak budeme lynčovat Maduru??

      Za nikoho z nich bych se nepostavil, ale je špinavý a nepřijatelný způsob konfrontace s jejich hanebnostmi. 

      To je ta demokracie v praxi U.S.A a jeho nohsledů?? Vy by jste se za to klidně postavil. Spravedlnost a demokracie na hrotech bodáků??? 

      Ve vztahu k Vaší osobě tomu nechci věřit. 

      Pokud má dojít v této těžce zkoušené zemi ke změně, musí to být výhradně a jenom vůle lidu této země. A prověřit a potrestat je třeba každého zloděje. 

      • Tys tomu dal moulo. Všechny, které jsi jmenoval byli excelentní vrahouni, co měli na rukou prolitou krev tisíců nevinných lidí. A co chce nebo nechce venezuelský lid ze zmanipulovaných voleb asi nepoznáš. Těžko, ale budou chtít chcípat hlady a bez léků. A doufám, že Maduro skončí na šibenici, kam už dávno patří. 
        • Ad patibulum ! (na šibenici!)

          Lenin řekl: Revoluce bez šibenice je blbost.

          My jsme ji měli sametovou a dodnes je nedodělaná.Kde jsme už mohli být,kdybychom použili šibenici... pěkně by se houpali a rodiče by tam vodili děti a ukazovali by na ně prstem-tak skončíš,když se nebudeš učit!

        • Pane TOMy s Vaším excelentím posouzením mé osoby si dovolím nesouhlasit.

          Za moulu bych Vás neoznačil, i když si myslím, že Vaše přání uvedené na konci Vašeho příspěvku Vás charakterizuje lépe, než bych to dokázal sám. 

          Představitelé zemí, kde žijí přejezení lidé mající léků plné apatyky musí být blahoslavení. 😀 Jak jednoduchý je ten svět, kde nežijí moulové.

    • mun.go

      Před několika týdny britská centrální banka (Bank of England) odmítla venezuelské vládě vydat 1,2 miliardy dolarů ve zlatých rezervách, držených v Londýně. Toto neobvyklé zamítnutí ze strany britských úřadů muselo být záměrným politickým rozhodnutím, které předcházelo bouřlivým událostem ve Venezuele, k nimž došlo minulý týden, což naznačuje, že tyto události nebyly spontánní.

      Cena za ropu vyváženou ropu do USA byla hluboko pod světovým průměrem. Přišel Chávez, zastavil zlodějnu, pak on i Maduro stabilizovali produkci a hlavně začali prodávat ropu za světovou cenu.

      Něco takového v modré v letech 2011-14 si žádná ropná US-kolonie nesmí dovolit, to je přece jasné. Růst cen daný výkyvy cen ropy nebyl zaplacen vyšší těžbou, a tedy plundrováním země. Socialismus srovnal ceny venezuelské ropy se světovými. Ale pak přišlo ropné embargo USA a pokles cen ropy, který znamenal celosvětově omezení produkce. A zdejší ropa má těžké frakce, na které jsou nastaveny rafinerie v USA. Proto se těžko vyvážela jinam, zvláště za ropné krize.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit