Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radek John má pravdu. Kristýna je hloupá holka a nechala se zneužít mazanými politiky. Taková osoba, která je vulgární patří přesně do chléva ke kravám, protože je sama kráva.

    Pan Nečas je úplně slepý. Říkat co kdyby bude je úplná blbost. Pan Bárta svoji práci dělal dobře, začal odhalovat různé prasárny a to si nemohli někteří dovolit, aby byli odhaleni. Pan Bárta jasně řekl a slíbil, že se odděluje od ABL a dá se mu věřit, protože je to čestný člověk na rozdíl od druhých. Jasně řekl, že ABL prodala detektivní divizi. Zaměstnanci dělají pro peníze a nikdo nebude sledovat jen tak zadarmo. Zakázku musí někdo objednat a zaplatit. Měli se podívat na zoubek Tluchořovi, kdo za ním stojí a toho by měl někdo sledovat. Pan Bárta okamžitě odstoupil, jen padla zmínka o podezření, na ROZDÍL OD tLUCHOŘE, vONDRY, KALOUSKA ATD. Nečasův výklad je jednostranný a je vytvořen pro hloupé lidi, co neumí přemýšlet. Doufám, že pan Bárta se vrátí zpět do politiky a všechnu tu prolhanou bandu vyháže. Pan prezident Klaus má zcela pravdu.
  • Dal bych na ten detektor každého i Klause
    • Především bys tam měl jít sám, protože ty nesmysly, které ti vypadávají z úst , jsou skoro stejné jako, když mluví Tluchoř.
  • Dát Jona na detektor lži a ostatní taky to by každej koukal co by z nich lezlo za hnus
  • Radka Jona by bylo dobré vyšetřovat
  • Vůbec mě nepřekvapuje to co se dnes na naší politické scéně děje a vůbec bych se nedivil, kdyby v tomto případě šlo jen a jen o nějakou levárnu silných stran jako ODS a TOP09, které nechtějí, aby jim Véčkaři čuměli do jejich zlodějských kšeftů. Samozřejmě tím nechci říct, že Véčkaři jsou slušnost sama, ale jak známo vždycky když někdo těm podělanejm pravičákům šlápnul na kuří oko, tak se hned objevila nějaká aféra, která dotyčné čmuchaly zdiskreditovala, zničila a ODS a spol pak křičeli do světa ať odejdou. Samozřejmě pak mohli zase dál vesele krást a ničit tuto zemi, aniž by jim někdo do toho kecal. Prostě ukázat v tomto státě na něco špatného je zločin proti těm, kdo jsou u moci. Každý z nás ví prd co se v tom parlamentu vlastně děje a jsme odkázáni jen na zprávy tisku a médií, které za prachy do éteru pustí jakoukoliv kravinu. Tak buďte lidi soudní a uvědomte si, že tady se jen pár grázlů rve o koryta. Slušnost a postivost v naší politice prostě nemá šanci.
  • Je více než zřejmé, že "dámy" z VV patří do zcela jiného podniku,než je parlament A to si měl uvědomit i šéf tohoto podniku pan Bárta .
  • Johne zalez. Chytrák který spolupracoval s STB, jezdil si za komunistů na měsíce do USA a byl prominent komunistického režimu by měl někam zalést a do konce života se stydět!
  • John by si měl uvědomit,že když se dal do spolku s politickými darebáky,tak i jeho budou v budoucnosti za politického darebáka brát.Tak už to chodí.Vojska bývalého SSSR ,když chytila nějakého člena SS,tak jej automaticky popravila.Také nezkoumala,zda to byl aktivní bojovník nebo pouze kuchař jednotek SS.Prostě slušný člověk se má spolku s lumpy vždy vyhnout.Jedině tak se může vyhnout,aby jej pak neodporazili stejně krutě ,jako darebáky.
  • ano vyloučit všechny křiváky-čky z politiky ale kdo bude vládnout?
  • Budu volit VV . Ale vyviňte tlak na odchod K o č í ze sněmovny. Zmenší tak svou národní HANBU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit