Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já v tom žádný střet zájmu nevidím. Když poslanci mohou odpovídat novinářům a uveřejňovat své články třeba na internetu, tak proč nemohli psát vlastní noviny? Alespoň bude veřejnost lépe informovaná.
    • Si děláš prd..? Policisti nesmí vykonávat při výkonu svého povolání vůbec žádnou jinou práci(aby nedošlo ke střetu zájmů), a člen bezpečnostního výboru státu, který má přístup k informacím si může o tom ještě investigativně písat do plátků, které budou mít nejspíše přednostní právo na utajované informace?????
  • Radek John znovu investigativním novinářem.
    Už se těším až nám popíše jak "přecetkině sněmovny" naše Mirka Němcová odkláněla pro synáčka.
  • Vidím problém v tom, že Johna platíme my všichni (daňoví poplatníci) jako poslance a člena výboru, a on, pracující už dnes určitě dle svých slov nejméně 16 hodin denně si "hodí" JEŠTĚ VEDLEJŠÁK - BULVÁR!!! Střet zájmů ve spojení s funkcí bezpečnostního výboru (jediný, který má přístup i k materiálům BIS!) je zcela evidentní, ale jen pro nás, hlupáky. Oni přece mohou vše, mají imunitu. Je¨ště že ta není nakažlivá.
    • Ty to máš v palici pěkně v y m r d a n ý...Hlavně že ses článkem uspokojil. *1*
  • Potrefená husa odsoudila Johna zato, že bude novinářem a poslancem.Modré Hospodářské noviny a Nečas se mohou rozčilovat, ale nebudou již podporovat rozkrádání a navíc ten škaredý Hégr chce amalganplombu zpolatnit. Jak potom chce přijít mezi lidi? Dostane co si zaslouží.
  • antiparoubek: jde o typický příklad superblba, vytvořeného s výpotků blbů z ODS, TOP 09, VV a Lidem, nemaje vlastního rozumu, opisuje Slabikář pro I. třídu a při onanii vytváří degenerované věty, které konzultuje se svojí věčně ožralou matkou a debilním otcem, alkoholikem.
  • Provokatéra Antiparoubka už budu ignorovat. Jeho slova jsou bzučení much v mých uších a jeho písmena jsou cizí lejno u mých nohou. *1* *1* *1*
  • Takových bylo v minulosti více a nevadilo to,takže nevím,proč by nemohl být John publicista,poslanec a předseda Véčkařů.Poukazujte na takové Hégry a jiné hajzly ve vládě,kteří v poslední době jen tapou,ale ještě mají tu drzost nastolik poplatky za normální amalganové plomby,když už platíme na zdravotnictví a léky krom zdravotního pojíštění nemalé prostředky.Jestli ty hajzly nevykopeme,budeme ještě nežli odejdou sami chodit s holými zadky.Je to sam zloděj a lháž,vláda.,kde pravá ruka neví,co dělá levá.Poslanci,vzpomeňte si konečně,co jste slibovali svým voličům a řiďte se tímto.Děkujeme,že jste nas oškubali a chcete oškubat ještě více.Toto ve volebním programu jistě nebylo.
  • Jéžišmarjá, no ještě je útěchou, že nebude to své štěkání (podivný rytmus řeči) prezentovat tak, aby ho bylo slyšet
  • pred nekolika dny jsem nekde cetl ze tzv. Scars system je nezakonny a jeden sefredaktor si dokonce postezoval jak emotivni bylo ukoncovani spoluprace s externimi redaktory. Asi 1+1 neni vzdy 2. Superlide jako John stihnout hajit zajmy lidu v PS a jeste se prezentovat jako redaktori. Jedno ovladaji lepe nez druhe , o tom neni pochyb .
  • Je to hlupák, nikdy neuměl nic jiného, než mlátit prázdnou slámu. Když šel do politiky, tak se naivně domníval, že konečně zbohatne ve funkci ministra vnitra, jenže ÍČKO ho předběhl a koryto vyžral !!!
    • ... a ty jsi pouze puch ze zadnice staré báby, bezvýznamný ubožáku :))))
      • máte erb s nápisem "miluji Jihna, je tak sexy" nebo si děláte srandu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit