Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten izraelský občan Arab se prý dobrovolně přidal k bojovníkům IS. Když zjistil do čeho vlezl a chtěl se vrátit domů, tak ho islamáci zastřelili. Takže když tam vlezl, nezaslouží si lítost.
    • každému, kromě tebe je známo, že ti, kteří se vrátili poté, co je realita poučila, jsou nejvíce žádaní, třeba takový Lhoťan dříve muslim, kolik toho o nich ví, a co všechno se od něj mlžeme dozvědět. No, ale to je pro tebe moc složité, spi dál. *3*
  • Pár vět, které před více než sto lety napsal o Islámu bývalý, a nepochybně nejslavnější, ministerský předseda Velké Británie Sir Winston Churchill.Jen tak pro zajímavost.
    Mimochodem, nedávno jsem se dočetl, že v Anglii byl zatčen muž, protože si dovolil tuto pasáž veřejně přečíst. Winston Churchill o Islámu:
    Jak strašné prokletí, jež mohamedánství vložilo na své uctívače!
    Kromě fanatického šílenství, které je stejně nebezpečné u člověka jako vzteklina u psa, ještě ustrašená fatalistická apatie. Důsledky jsou v mnoha zemích zjevné.
    Nepromyšlené chování, zaostalé zemědělství, nepružné obchodní metody a absence ochrany majetku, existují všude tam, kde vládnou nebo žijí Prorokovi následovníci.
    Degradovaný sex připravuje život o jeho krásu a kouzlo, stejně tak jako o jeho důstojnost a posvátnost. Skutečnost, že podle mohamedánských zákonů musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho výlučný majetek, ať již jako jeho dítě, manželka nebo konkubína, musí vést nutně ke zpoždění vymizení otroctví až do doby, kdy Islám přestane mít nad lidmi takovou velkou moc. Jednotliví muslimové mohou vykazovat vynikající vlastnosti, ale vliv tohoto náboženství paralyzuje společenský vývoj těch, kdo ho následují. Na světě neexistuje úpadkovější síla.
    Zdaleka ne na vymření, mohamedánství je militantním, stále se šířícím náboženstvím.
    Již se rozšířilo střední Afrikou, na každém kroku vychovává bojovníky neznající strach, a kdyby nebylo křesťanství zaštítěného silnými pažemi vědy, proti které marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla zaniknout, stejně jako civilizace starého Říma.
    Sir Winston Spencer Churchill
    The River War, first edition, Vol. II, pages 248-50 (London: Longmans, Green & Co., 1899).
    • no, o křesťanství v militanantí fanatické podobě se dí říci totéž, snad až na to, že se ne a ne šířit, a snaha přitom je *15* *15* *15*
    • ... jsi senilni deb*l :)))
  • ... padne mnoho hlav primitivních středověkých katů, je to otázka času :)))
  • Ta soudruzkaPusinka je známý gay z Plzně, znám ho, celý život byl na podpoře a měl se jako prase v žitě. *15* *2*
    • ... že se na toho parazita konečně nevyser...... :)))
    • Jsem holka a v Plzni jsem nikdy nebyla ulhána StBácká tlamo.

      Nikdy jsem na podpoře nebyla. . Zase se jen trapně pokoušíš zdiskreditovat názorovou
      oponentku na debatě. Tvé podpásovky nesou jasnou pečeť StB.
      • Ten zloděj nicků trpí buďto senilní demencí, nebo paranoidní schizofrenií, možná je to vrozená oligofrenie a každém případě má problémy v sexuální oblasti. že se kolem toho neustále točí jeho zájem. Ale vzhledem k těm neustálým halucinacím jakýchsi "teček" bych soudil na tu převládající paranoidní schizofrenii.
  • je to pakáž ti ISIS, stejná, jako by byli jakoanonymové a spol, kdyby se dostali k moci. No, ale to se nestane *15* *15* *15* *15*
  • komunismus - socialismus - fašismus - nacismus - islamismus... komunismus
    • ... jakoanonysmus :)))
  • Co dětem do hlavy dospělý člověk vtluče to tam mají.

    Stejně jako za komunistů kvetlo udávání a ničilo charaktery dne jsou mladí nespokojení
    lidé zneužívání fanatiky islamisty - zabíjej a Bůh se ti po smrti bohatě odmění.

    Tak to dělal už Mohamed když potřeboval vojáčky. Nasliboval jim kořist za života
    a ještě větší majetek po smrti.
    • ... jsi toho zářným příkladem, s odstupem nejvetší primitive v širokém okolí :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit