Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli se lidovci spoji se svobodnými a budou naplňovat své volební programy, tak EU dostane další lekci i ránu pod pás. Zaslouženě. Mělo by to podobně dopadnou i u nás, snad se potom byrokrati v Bruselu konečně probudí a začne náprava. Přidá-li se ještě Katalánsko s odtržením, tak to může být začátek konce velké EU.
  • i do Rakouska se chystáme, wienershnitzel bitte *10*
    • Superman, připitoměle blbá americká figurka, hnus.
  • Myslím si že volby vyhraje pravice a budou vládnout svobodní + konzervativci se Sebastianem Kurzem. Mnoho lidí říká, že Kurz je
    něco jako Macron, já si to nemyslím. Už stihnul prosadit zákony co by Macron nikdy neprosadil. Rakousku se možná blízká na lepší časy.

    http://www.epshark.cz/clanek/153/rakousko-integracni-zakon-byl-schvalen
  • A do lesa se volá: Jak je ti Rakousko? *15*
  • 11. 10. 1414

    M. Jan Hus se vydal na cestu do Kostnice na církevní koncil, aby obhájil své teologické a stav církve kritizující teze. Navzdory stále panujícímu mínění je třeba říci, že glejt císaře Zikmunda jej opravdu mohl chránit pouze během cesty a nikoliv před výrokem koncilního soudu.
  • 23. 10. 1526

    Habsburk Ferdinand I. byl po smrti předchozího českého krále Ludvíka Jagellonského, který padl v bitvě proti Turkům u Mohácse, zvolen stavy českým králem. Začala tak v českých zemích vláda dynastie Habsburků, která trvala až do roku 1918.

    16. – 19. 10. 1813

    Bitva u Lipska v níž spojenci porazili Napoleona Bonaparta a zastavili tak jednu z forem globalizačního projektu pro kontinentální Evropu. Náčelníkem spojeneckého štábu a autorem operačních plánů, který přehrál Napoleona a jeho štáb, byl český šlechtic Jan Václav Radecký z Radče.

    28. 10. 1918
    Obnovení samostatné české státnosti a následně vznik Československa.
  • 10. 10. 1938

    Konec lhůty pro odchod Čechů ze Sudet po odstoupení pohraničí v důsledku přistoupení na diktát mnichovské „dohody“(zrady).

    24. 10. 1945

    Den znárodnění dolů a klíčového průmyslu, akciových bank (mj. 14 velkých bank s 300 pobočkami), soukromých pojišťoven a potravinářského průmyslu, na základě dekretů prezidenta republiky.

    27. 10. 1948
    Národní shromáždění schválilo I. čs. hospodářskou pětiletku na léta 1949 – 53.
  • 27. 10 . 1968

    Národní shromáždění schválilo zákon o federativním uspořádání ČSSR. „Federál“ zůstal až do druhého rozbití Československa k 1. 1. 1993.

    15.-16. 10. 1969

    Federální shromáždění zrušilo protisocialistické dokumenty a usnesení přijaté Národním shromážděním v roce 1968.

    20. 10. 2017 – 21. 10. 2017
    Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017
  • Stopy vlastnických struktur firmy, která má těžit lithium na Cínovci, končí u rodinného klanu se zlatými doly v Rusku a u lidí v Trumpově administrativě! BlackRock Group, Evy Hambro, Craig Phillips, Hillary Clinton a celá armáda právníků, která je připravena v arbitráži sedřít Českou republiku z kůže!

    Rodina Hambro se věnuje těžařství drahých kovů, především zlata. Peter Hambro provozuje v Rusku zmíněnou společnost na těžbu zlata, jeho syn Evy (jde o židovské mužské jméno) pracuje v USA pro investiční trust BlackRock v čele World Mining Trust, který se zabývá právě těžbou lithia. Tímto je tedy konečně odhaleno, kdo stojí za podivnou australskou těžební schránkovou společností European Metals Holdings, která nikdy nic netěžila a má za sebou jenom dluhy, ztráty, pětiletou papírovou historii bez jediného kopnutí do země mimo území ČR a obrovskou spleť nepřehledných investorů, schránkových společností a častých změn názvů společností, stejně jako častých změn ředitelů v čelech jednotlivých firem, které drží podíly v EMH.
    • To je sice hezké toto znát. Ale nebylo by to třeba pokud tu máme takové *12* *12* *12* které jim to přikleply. Místo arbitráže bych jim dal všechny ty co je zase budou volit. *1*
  • ti.Strašíci to mají asi ve jménu, nás ovčany chtějí jenom, Bu, Bu, Bubákovat ?! *6* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit